Wkudk

Hvordan hacke lanschool

Denne hack gør det muligt at få kontrol over computeren i mindst 3 sekunder, når en lærer har aktiveret skærmen overtagelse på lanschool et program nogle lærere bruger, der tillader en computer, læreren er, at udsende skærmens indhold til enhver anden computer med program installeret, således, "The Screen Takeover", som blokerer den anden computers eget indhold, viser værtscomputerens. En rigtig god måde at gøre dette er at bruge addremovecleaner og dette program sletter lanschool filer. Du kan også vælge at gå ind i cmd.exe i Administrator og type taskkill-f-im student.exe dette vil være et midlertidigt fix, og hvis du ønsker at gøre det permanent gå til systemkonfiguration og fjerne markeringen studerende eller lanschool.

Steps

Hvordan hacke lanschool. Når læreren har gjort det muligt screen overtagelse trykke ctrl-alt-delete for at opdrage den skærm, der har knapperne for at komme til opgaven manager, lås computer, osv.
Hvordan hacke lanschool. Når læreren har gjort det muligt screen overtagelse trykke ctrl-alt-delete for at opdrage den skærm, der har knapperne for at komme til opgaven manager, lås computer, osv.
 1. 1
  Når læreren har gjort det muligt screen overtagelse trykke ctrl-alt-delete for at opdrage den skærm, der har knapperne for at komme til opgaven manager, lås computer, osv.
 2. 2
  Mens det er åben, trykke på ESC flere gange, mens frigive ctrl-alt-delete for at sikre, at du rammer det lige som menuen forsvinder
 3. 3
  tryk ctrl-alt-delete igen, og du vil have kontrol af computerens mus i 2-3 sekunder
 4. 4
  Som et alternativ og mere effektiv metode til at få kontrol, og for en ubestemt tid, er simpelthen at fjerne netværkskablet fra bagsiden af computeren. Din skærm vil vende tilbage til normal igen!
 5. 5
  Hvis den computer, du bruger forbinder trådløst, kan du prøve at deaktivere din internetforbindelse, før en formodet angreb
 6. 6
  Prøv også at downloade "lanschooled", et stykke software, som vil tillade dig at shutdown folks skærme osv.
 7. 7
  Hvis du bruger en Mac, er du heldig! Der er et stykke software kaldet "PwnSchool", som giver dig mulighed for at stoppe processen og gøre den ubrugelig! Det er også effektivt til at standse Apple Remote Desktop og Screen Sharing, og er gratis! ()
 8. 8
  EDIT: PwnSchool er en død projekt og ikke virker mere. For Mac, er det Lanschool Blocker anbefales: https://github.com/tr4zz0id/lanschool-blocker/downloads (rul ned for at downloade pakker, og downloade latestVersion.zip)

Tips

 • Erhvervelse lærerens eksemplar af Lanschool er en langt mere effektiv løsning
 • Download demo-version af LanSchool, så du kan få en fornemmelse af, hvad lærerne kan gøre. BEMÆRK: Visse funktioner er begrænset i den demo-version.
 • Sørg for at trykke undslippe flere gange, så det vil registrere
 • Bare tryk lanschool nederst på skærmen for at gøre det ud som om, du ikke har gjort noget

Advarsler

 • Sørg for, at læreren ikke kan se din computerskærm manuelt fra hvor du sidder
 • Læreren ved, hvis du unplugged netværkskablet fordi din IP-adresse ændres, og rapporteres til læreren.
 • Hvis du bliver fanget gøre dette kan du bare få din internet privilegier taget væk
 • Du kan ikke afspille flash med denne meget godt, især det er bare at kigge på artikler
 • Du kan ikke gå til andre hjemmesider, medmindre de er knyttet til den side du er på, fordi når den tid, du har kontrol af musen efter er over enhver tekst, du har haft i en tekstboks forsvinder
 • Hvis du bliver fanget gør dette, vil administrationen sandsynligvis suspendere dig. GØRE DETTE PÅ EGEN RISIKO
 • Lærerne kan se din ansøgning historik ved at se taster, du har trykket på.