Wkudk

Hvordan komme forbi Lightspeed systemer

Er du på en skole / firma computer, og du vil have adgang til en underholdning website? Måske du prøver bare at læse en artikel, der er blevet blokeret af deres internet-filter, eller måske din forsøger at se nogle YouTube-videoer. Uanset hvad, er dette siden for dig.

Steps

Hvordan komme forbi Lightspeed systemer. Fuldmagter prøv fuldmagter.
Hvordan komme forbi Lightspeed systemer. Fuldmagter prøv fuldmagter.
 1. 1
  Fuldmagter prøv fuldmagter. de fleste af dem er blokeret, men der er stadig et par derude, hvis du skal indstille en op selv
 2. 2
  S S. (Dvs. HTTPS:/ / www.unblockyoutubefree.com)
 3. 3
  TinyURL udnytte TinyURL. Com og sådan. kan du lave en proxy link til webstedet din gå til. Sørg for at tilføje HTTPS til begyndelsen af ​​det.
 4. 4
  Brug tor, hvis admin ikke blokere havnene. Hent den bærbare version og køre fra et flash-drev. Download fra. Youtube vil have problemer med denne opsætning.
 5. 5
  Find lignende websteder, der ikke er blokeret. Nogle steder er fejlkategoriseret og lad ved at bruge deres site applet, ikke bruge dette til at finde fuldmagter, som de vil blive meget hurtigt blokeret, hvis de ikke allerede er.
 6. 6
  (Mac, Safari) Hvis du google noget, du ønsker, og finde det, men bliver blokeret. Gå tilbage til link på google og drej din lufthavn og klik på linket og tænde lufthavnen igen. Derefter opdatere gentagne gange. Hver gang lastning tegnet forsvinder refresh indtil siden er indlæst. Det tager kun et sekund. Men du er nødt til at sætte lufthavnen på bar på toppen af ​​skærmen. Dette altid virker for mig. Og hvis det ikke virker, så kan det tage 1 eller 2 flere forsøg.
 7. 7
  (Mac - Uden Router Backups) Gå til / usr / local / bin og fjern Lightspeed tingene der. Så gå til / tmp / ls og fjerne "LsGuide" der. Det vil rydde op på problemet.

Tips

 • Brug din hjerne. Ting, der ikke giver mening, vil sandsynligvis ikke fungere.
 • Blokadesystemet ligger i enten C:/ Windows eller C:/ System. Eller hvis på en Mac: inde i skjulte mapper, / Bibliotek og / System / Library (der bør være nogle rammer, der gør det muligt at køre så godt)
 • De kan overvåge din brug af internettet ved hjælp af Lightspeed Rocket - og start og destination IP-adresser
 • Google Cache sammen med Yahoo, Bing, Ask.com, Lycos, Search.com, og mange andre er blevet blokeret under "sikkerhed".

Advarsler

 • I sidste ende Lightspeed er meget god til at blokere alt sjov på internettet, selv gode gamle Google. Vi kan ikke bekæmpe det uden viden.
 • Lightspeed kan dog ikke styre din computer, hvis du har fysisk adgang, så hvis du bruger Windows, Unix, Mac, Linux eller etc. lære at bruge en kommando-linje for at ændre programmet og fjerne det hele sammen.