Wkudk

Hvordan man kan tune din guitar til Nashville tuning

Hvis du har en ekstra akustisk guitar eller blot ønsker at prøve noget nyt og anderledes på din guitar ændre din guitar til Nashville tuning, vil du blive overrasket.

Steps

Hvordan man kan tune din guitar til Nashville tuning. Gå til din lokale musikbutik og købe nogle enkelte strenge, eller et sæt strenge til en 12 streng akustisk.
Hvordan man kan tune din guitar til Nashville tuning. Gå til din lokale musikbutik og købe nogle enkelte strenge, eller et sæt strenge til en 12 streng akustisk.
 1. 1
  Gå til din lokale musikbutik og købe nogle enkelte strenge, eller et sæt strenge til en 12 streng akustisk. Brug bronze strenge til akustiske guitarer. Målerne, du behøver, er en af ​​hver som følger:
 2. 2
  .010 Plain
 3. 3
  .014 Plain
 4. 4
  .009 Plain
 5. 5
  .012 Plain
 6. 6
  018 plain
 7. 7
  0,027 sår
 8. 8
  Tag de gamle strenge, men ikke alle på én gang, udskifte en ad gangen. Rens din guitar og gribebræt med guitar polish og guitar gribebræt renere.
 9. 9
  Begynd at sætte på strenge startende med den første eller høj E-streng. Denne streng er.010 sporvidde. Fortsæt med at installere strings som følger. Anden streng.014, tredje streng.009, fjerde streng.012, femte string, 018, og sjette streng 0,027.
 10. 10
  Tune to første strenge (e, b), som du normalt ville. Den tredje er fjerde, femte og sjette (G, D, A, Low E) tunet en oktav højere. Må ikke være bange for, at du er tuning dem for højt, fordi de er tunet en fuld oktav højere. Din elektronisk tuner vil ikke lyve for dig.
 11. 11
  Bemærk, at efter tuning, når du giver det en klimpre, og du vil blive overrasket over, hvad der kommer ud af din guitar. Det inspirerede mig, og det vil inspirere dig også!
 12. 12
  Spil din guitar, som du altid har gjort, men det lyder nu som noget, du aldrig har hørt før. Det er en krydsning mellem en Mandolin, Autoharp og en 12-streng. Lyder fantastisk, når man spiller med en anden guitar.

Tips

 • Vær parat til at dele din guitar, vil alle ønsker at prøve det.
 • D'Addario gør en akustisk bronze string pack til ovennævnte målere kaldet "High-Strung Nashville", der sælges for omkring 5€ 0,00 og lyde godt.
 • Hvis du ikke kan finde korrekte gauge strenge enkeltvis købe et sæt af lette 12 string akustiske strings eller email mig, og jeg vil give dig en hjælpende hånd.
 • Hvis du ønsker at ændre en elektrisk guitar til Nashville tuning email mig, og jeg vil give dig strengen målere.
 • Hold dine strenge ren ved at vaske dine hænder før du spiller og efter at have spillet tørre dine strenge med en fnugfri klud, vaske dine hænder igen.

Advarsler

 • Du vil ikke være den samme efter du spiller din nyligt Nashville tunet guitar.
 • Vær sikker på at bruge de rigtige gauge strenge, eller du kan bryde den, du forsøger at tune.

Ting du behøver

 • Nye single strygere, elektronisk tuner, guitar og en fantasi.