Wkudk

Hvordan man laver en hurtig græsk gudinde kostume

Det er den uge (eller endda en dag) før Halloween og du har ingen anelse om, hvad du kommer til at være. Denne græske gudinde kostume er ikke kun let at gøre, men kræver ingen symaskine selvom det ser ud som det tog dig aldre til at fuldføre!

Steps

Hvordan man laver en hurtig græsk gudinde kostume. Gå til din lokale stof butik og finde nogle gode struktur i enten hvid, creme eller dyb lilla.
Hvordan man laver en hurtig græsk gudinde kostume. Gå til din lokale stof butik og finde nogle gode struktur i enten hvid, creme eller dyb lilla.
 1. 1
  Gå til din lokale stof butik og finde nogle gode struktur i enten hvid, creme eller dyb lilla. I det antikke Grækenland, var hvid, hvad alle generelt havde. Det er dog kun kongelige fik at bære dyb lilla. Faktisk, i virkeligheden, var kvinder ikke lov til at bære en toga, men ingen ved det, så du er fine. Vælg en farve, som du vil.
 2. 2
  Måle stoffet længde fra din skulder til gulvet.
 3. 3
  Fordoble denne længde, så der vil være et panel af stof i forsiden og bagsiden.
 4. 4
  Generelt stoffer er 45-54 inches lang. Hvis du tror, ​​det vil være for bred for dig, kan du skære det ned. Men vær forsigtig med dette - selvom du ikke ønsker dit kostume til at synke på dig, behøver du ikke ønsker det at presse dig ihjel!
 5. 5
  Mens du er i stof butik, find nogle gode guld Cording for et bælte. Hvis du har en bred, metallic-farvet bælte allerede, det virker meget godt også.
 6. 6
  Også finde nogle stof lim. Spørg en medarbejder, hvis de har nogen lim, der fungerer som tråd - det træder i stedet for syning.
 7. 7
  Hvis du ønsker at gøre dette kostume endnu bedre, købe nogle stof trim i en græsk nøgle design. Dette ligner en kinesisk design næsten, bestående af kvadrater. Det er en meget god trim til accent stoffet.
 8. 8
  For at gøre det kostume, vil du også brug for to store brocher. Hvis du vil, kan du lave en hjemmelavet én ved at skære et cirkulært stykke pap eller stiv opbakning, så lim masser af rhinstene, etc. på den. Lim dette på en stift komponent. Du kan få meget fancy med drøfte, gør det den måde, du ønsker det.
 9. 9
  Hvis du ønskede at, lim stoffet trim langs bunden af dragten.
 10. 10
  Nu pin to paneler-front og back-sammen med broaches. Sørg for at drapere stoffet op foran!
 11. 11
  Trim forneden og ærmerne, så det ikke er flosset.
 12. 12
  At slutte kostume, alt du skal gøre er at kryds og tværs stoffet under armene og sætte på bæltet / ledning. Hvis du bruger guld snor, pak det omkring din taljen, så den krydser sammen og gør en X form op foran.
 13. 13
  Var det ikke nemt? Nu kan du gå vise dit kostume.

Tips

 • Det er nok en god ide at bære en hvid t-shirt og hvide shorts eller bukser under toga for varme, da Halloween er på et køligere tid.
 • En bedsheet virker også - ingen kidding! Det er sandt. Selvom en god struktur er altid rart, en bedsheet er godt at bruge, hvis du har absolut ingen tid. Sørg for, at den er ren, og hvis du køber en ny bedsheet, vask det med masser af blødgøringsmiddel.
 • En anden idé til brocher er at kigge i håndværk butik for kønne jern-on patches, såsom blomster, og tilføje en pin på bagsiden af ​​det. Pins kan også findes i denne stil. Du kan ofte købe seje, billige stifter i turistbutikker.
 • Du kan også tage et hvidt lagen og pak det omkring din krop et par gange derefter kaste enden over din skulder. At holde det sammen tage en guld snor og binde det omkring dig taljen. sætte enden af ​​skulderen del i bæltet, så den holder den ned. Egentlig ikke en udendørs kostume. Voila! Håber du nyder det!
 • Prøv at få stof, der ikke er alt for stiv, da dette vil hjælpe, når drapering foran.

Advarsler

 • Dette er en pige kostume. I det gamle Grækenland og Rom fyre klædt i togas eller tunikaer, ikke de kvinder.
 • Må ikke gøre stoffet længe - du kan altid trimme det lidt ned, så den ikke tur, du, mens du går / kører (hvilket også ville være meget smertefuldt / pinligt).
 • Sørg for, brocher / nåle er sikret meget godt, eller dit kostume, vil ikke forblive på (hvilket vil være meget pinligt), og du kunne få stak (som vil være meget smertefuldt / pinligt)!

Ting du behøver

 • Stof
 • Fabric Glue
 • Græsk Key Design Trim
 • Guld Cord / Metallic-farvet bælte
 • Smykker, Rhinestones
 • Pin Komponenter
 • Guld Pins for Hair