Wkudk

Hvordan laver fe vinger

Gør fe vinger er en fantastisk måde at spare penge på en Halloween kostume eller oprette en stor gave til et barn. For at gøre fe vinger, følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan laver fe vinger. Opnå 07:56 wire bøjler.
Hvordan laver fe vinger. Opnå 07:56 wire bøjler.
 1. 1
  Opnå 07:56 wire bøjler. Du kan få dem gratis fra din lokale renserier, da de ofte genbruge bøjler eller endda forsøge at smide dem væk. Wire bøjler med en klar, fleksibel belægning er lettere på fingrene, når du bøjer dem.
  • For at oprette fire separate vinger, skal du bruge et minimum af fire separate stropper. Men hvis du planlægger at gøre meget afrundede, hoop-lignende vinger, kan det være nødvendigt at fordoble op på tråden for at holde dine figurer robust, og du vil senere være at placere strømper over wire strukturer, hvilket kan presse dem ind i fladtrykt en mere dannes, end du ønsker.
  • Alternativt kan du også købe tyk tråd. 16-gauge ledning er det højeste, du bør gå, 12-gauge eller lavere vil give dig en stærkere form, at arbejde med.
 2. 2
  Ret wire bøjler. Ret krogene, udpakning snoede spiral toppe, strække ledningerne i lige stykker, og flade ud knæk med en tang.
 3. 3
  Form den første øverste vinge. Brug en ledning til en aflang form eller to for en afrundet én. Bøje ledningen til den ønskede form og sno enderne sammen, når du er færdig, efterlader nogle overskydende stikker ud, så du kan vedhæfte det til de andre fløje senere. Til inspiration, se på fotos eller illustrationer af sommerfuglevinger. Du kan også lave dragonfly vinger ved blot at forme dem i lange ovaler.
 4. 4
  Forme den anden øverste vinge. Du skal blot bøje ledningen i form ved hjælp af første vinge som en vejledning. Når du er færdig, sno enderne sammen som før.
  • Hvis du kun ønsker at bruge et stykke tråd til hver vinge, kan du gøre begge fløje på samme tid, hvis du bruger to for hver fløj, men gør dem hver for sig, da bøje fire tråde på en gang bliver ikke let.
 5. 5
  Gentag trin 3 og 4 med de nedre vinger. De lavere vinger bør være mindre end de øverste vinger, som kan betyde, at du har brug for at forkorte disse ledninger.
 6. 6
  Tilslut de fire fløje på centret. Placer først ledningerne, der rager ud i slutningen af ​​hver vinge, så de overlapper ledningerne over de omkringliggende vingerne, du måske nødt til at gøre nogle ekstra bøjning at gøre dette arbejde. Derefter fastgøre de forskellige ledninger sammen enten ved indpakning og binde dem meget fast med snor eller ved kanal-tape dem.
  • Må ikke bekymre dig for meget om, hvordan dit centrale wire hub ender leder, som du vil dække det senere.
 7. 7
  Stræk og binde ben af en strømpe over hver vinge. Den strømper stoffet vil danne vingen materiale, så vælg en farve / mønster, der opnår det udseende, du går efter (selvom du også kan dekorere stoffet senere, hvis det ønskes). Blot brødføde en fløj ind i strømpen, strække den til midten, klippe det til den nødvendige længde, grab den åbne ende på hver side, og binde det over midten af ​​wiren. Gentag med de tre andre fløje.
  • Bemærk at strække en strømpe over vingen formularen kan udspile form, blot trække tråden tilbage i den oprindelige form, når du har bundet strømpen slukket. (Jo strammere du trækker strømpen, jo mere wiren skærmformen flatten.)
 8. 8
  Skær to lange stykker et bredt bånd. Da de vil blive anvendt til at binde vingerne på, sørg for at de ikke blot matcher strømper, men er også længe nok til at binde omkring torsoen (dvs. omkring hver skulder, i et X over brystet, osv., afhængigt af det ønskede udseende ).
 9. 9
  Bind hver bånd omkring midten af vingerne. Vær sikker på at orientere knob indad (dvs. mod rygsøjlen), således at vingerne vil binde på nemt.
 10. 10
  Pynt vingerne, hvis det ønskes. For eksempel kan du sprøjte male kanterne, maling design på centrene, male-og bagsider forskelligt, male den øverste og nederste vinger forskelligt, eller en kombination heraf. Du kan også anvende lim med en pensel og drys glitter over maling til en skinnende look.
  • Hvis du foretrækker englevinger, tilføj fjer. Dette kan gøres ved at knytte store-købte fjer til fløjene med en stærk lim, blot placere en DAB af lim, hvor du gerne en fjer, derefter holde spidsen af ​​fjeren gennem lim og ind i strømpen for en stram hold. Start fra bunden, så den næste række af fjer vil dække skytter til rækken nedenunder. Placer længere fjer på bunden og kortere fjer på toppen af ​​den mest realistiske effekt. Bemærk, at du bliver nødt til at fjer begge sider af hver vinge til at gøre dem til at se færdig.
 11. 11
  Færdig.

Tips

 • For at spare tid, farve dit nylonstrømper og skabe forskellige effekter på dem, før strække dem over bøjler.
 • For at holde vingerne fra blokering og kører let, kan du køre superlim eller glimmerlim langs kanterne af vingerne hvor tråden rører strømpebukser. Du kan også sprøjte dem med spray stivelse eller med en klar akryl fugemasse.
 • En tang vil hjælpe dig med at holde ledninger og bøje dem præcist.
 • Wire enhver finere end 16 gauge ikke vil holde op under komprimering kraft nylons, uanset hvor meget pænere og nemmere at arbejde med dig tror, ​​det vil være.

Advarsler

 • Venligst bære en maske eller åndedrætsværn, hvis du bruger spraymaling.

Ting du behøver

 • 4-8 wire bøjler (eller en tyk tråd)
 • Tænger
 • String (eller gaffatape)
 • 4 strømpebukser ben
 • Ribbons
 • Maling, glitter, lim mv (alternativt håndværk fjer)