Wkudk

Hvordan at slippe af med gamle bøger

Gamle bøger kan hobe sig op og tage en masse plads. Men hvad kan man gøre med dem udover lade dem samle støv eller smide dem i et bål? Her er nogle ideer.

Steps

Hvordan at slippe af med gamle bøger. Scan bøger til digitale filer med en bog scanning service.
Hvordan at slippe af med gamle bøger. Scan bøger til digitale filer med en bog scanning service.
 1. 1
  Sælge bøger selv på et websted som eBay, halvt og amazon. Forventer, at disse websteder til at tage en provision på mindst 15% af salgsprisen. Vær villig til at sænke prisen over tid, hvis bogen ikke er at sælge.
 2. 2
  Scan bøger til digitale filer med en bog scanning service.
 3. 3
  Kollegiet bog butik køber tilbage nogle af de nuværende lærebøger. Husk at tjekke online først, da campus boghandlere behøver kun begrænsede mængder.
 4. 4
  Brugt boghandlere typisk tilbagekøbe eller give varekreditter for udvalgte bøger i god stand. Mest anvendte boghandlere vil koste de nuværende titler på omkring halvdelen af ​​dækslet pris og betale omkring 15% af dækslet prisen i kontanter, eller 20% i samhandelen kredit. Butikken vil også kigge op bogførte værdier, så hvis du har prissat din bog online, det er hvad en butik ville forvente at sælge den for, ikke hvad de ville betale dig for det. Hvis du vil have de fleste penge muligt, sælge bogen dig selv online, for hastighed og bekvemmelighed, bøgerne tilbyde en brugt boghandel.
 5. 5
  Sælg dem i en garage salg.
 6. 6
  Overveje handel din gamle bøger til nye bøger. Besøg Bookmooch, Green lærebøger genbrug, Paperbackswap eller titel erhvervsdrivende. For hver bog, du sender til en anden, får du en kredit mod at få en ny bog. Der er lignende tjenester på Bookins og Europas boghylde.
 7. 7
  Handel bøger til videospil, cd'er eller film på swap.
 8. 8
  Doner bøger til folk over hele verden, der desperat har brug for dem på det internationale bogen donationer program web site. Den side viser institutioner, organisationer og by og landsby programmer, der ikke har andre måde at tilegne læsning og undervisningsmaterialer. Vælg mellem den geografiske indeks, eller gå til den internationale sektion, som viser meget store bureauer, der indsamler og genbruger til mange lande. Fag, sprog og niveau af ønskede bøger er opført sammen med kontaktoplysninger. Vær sikker på at komme i kontakt med dem først, for at sikre de har brug for dine materialer. For oversøiske forsendelser, bliver du nødt til at få en told-formular fra posthuset.
 9. 9
  Doner bøger til dit lokale bibliotek eller nogle venner af biblioteket gruppen. De fleste biblioteker har årlige bogsalg. De vil videresælge at skaffe penge til biblioteket biblioteket, og du får en skattemæssig afskrivning. Sørg for at dine doneret bøger er videresalg tilstand, og fjern eventuelle personlige elementer (fotos, bogmærker, breve, kort). Må ikke donere bøger, der har vand pletter, skimmel eller mug pletter eller bug angrebne - det kan sprede sig til andre bøger og skade en hel samling. Desværre vil disse bøger skal sættes i byen genvindingskurve eller bare smidt væk.
 10. 10
  Doner dine bøger til en. De fleste genbrugsbutikker har bog afdelinger. Nogle kirker også acceptere donationer af bøger til at sælge.
 11. 11
  Find en velgørende organisation online, der har brug bøger ved at søge efter bogen donationer. Der er en masse af lande, der forsøger at genopbygge deres biblioteker i Afrika, Asien og Mellemøsten.
 12. 12
  Slip dine bøger "i naturen" i bookcrossing. Registrer din bog med dette websted og efterlade den et sted, så nogen kan finde det og nyde det.
 13. 13
  Opsæt en "gratis bøger" boksen. Find et sted, hvor mennesker vente - et vaskeri, hospital venteværelset, busstoppested, og lignende. (Du skal muligvis indhente tilladelse fra personalet først). Placer en kasse siger "Gratis bøger" på din gade. På dit arbejde eller skole, placere en boks sige "Free Book Exchange" i en alkove eller spise område.
 14. 14
  Tilbyd dem på en af de mange online gratis merchandise sider. Besøg, Genbrug central, Freesharing eller er Deling giver at finde en gruppe i dit område. Disse grupper nævne mange steder (baseret på hvilken del af landet du bor i), hvor du kan sende lister over ting, du ønsker at give væk. Folk derefter komme til dit hjem eller arbejdsplads for at samle op, de ønsker.
 15. 15
  Host en bog swap eller hvid elefant fest.
 16. 16
  Lend gamle bøger til dine venner og vice versa. På den måde alle gevinster eksponering for en bred vifte af bøger uden at bruge en masse penge.
 17. 17
  Lav en udhulet bog.
 18. 18
  Genbrug. Nogle bøger er blevet så affældig, at de ikke længere er kandidater til genbrug. Nogle by genanvendelse programmer kan du sætte paperbacks i dine single-stream genvindingskurve og andre kommuner vil genbruge bøger, hvis bragt til en fast affald depositum. Spørg din kommune hjemmeside for at finde ud af, om det kan genbruges (masser af dem gør).

Tips

 • Hvis donere dine bøger til en 501 (c) 3 non-profit (velgørenhed) agentur, bede om en kvittering, så du kan få et skattefradrag.
 • Hvis sælgende på et loppemarked, være kreativ (og billige!) Med din prissætning. Startende med 50 cents hver eller 5 til 5€ 0,00, opfordrer folk til at tage flere bøger. Især hvis du har masser af bøger, så husk at målet er at slippe af med så mange som muligt, fordi bøger er svære at opbevare og tung at tote til videresalg shop. Gøre prisen svært at modstå, og vil du have bedre salg.
 • Kontrollere tilstanden af ​​en bog, før du sælger den. Slidte, mærket op, farves eller knækkede bøger er lav efterspørgsel, og hvis du sælger bøger til en butik, vil gøre køberen ser skævt til dine andre bøger.
 • Fil papkasser fungerer godt til at trække bøger. Lokale boghandlere er som regel villige til at give væk tomme kasser, men ringe først.
 • Snup en pose og vandre rundt din by / landsby med nogle af dem, og ikke fastsætte priser, få folk til at byde så de tror, ​​de får et godt køb!

Advarsler

 • Må ikke give en bog væk, før forske sin værdi.
 • Garage salg bøger ikke altid sælge godt.
 • Kollegium boghandlere er berygtet for kun udbetale små mængder i deres aktietilbagekøbsprogrammer.
 • Nogle boghandlere opkræve skat af elementer, når du bruger din handel kredit.

Ting du behøver

 • Gamle bøger
 • Packing materialer - kuverter, emballage tape, frimærker (hvis du bruger en hjemmeside, som vil involvere din pakning og forsendelse)