Wkudk

Hvordan at være en DJ

En stor disc jockey (DJ) kan underholde et værelse med hans eller hendes omfattende viden om musik, og det er en person, der ønsker at dele deres passion for musik med verden. Brug denne trin-for-trin guide til at komme i gang og udvikle din DJ karriere.

Steps

Hvordan at være en DJ. Beslut, om du ønsker at være en crowd pleaser eller en musik-specialist.
Hvordan at være en DJ. Beslut, om du ønsker at være en crowd pleaser eller en musik-specialist.

Pick en specialitet

 1. 1
  Beslut, om du ønsker at være en crowd pleaser eller en musik-specialist.
  • Crowd glædeligt betyder at spille sange, der ville mest sandsynligt, ramt smagen af ​​det største antal mennesker i en given mængden. Denne stil af DJing er bedst egnet til private begivenheder, såsom bryllupper eller små partier.
  • En musik specialist klæber til en bestemt genre af musik, uanset hvad publikum kræver. Normalt er disse DJs spiller natklubber som har særlige genre standarder, eller de har et etableret følgende baseret på en bestemt type musik.

Saml udstyr

 1. 1
  Vide, hvad du har brug for. Hvis du planlægger at spille for et mødested, der allerede har en DJ setup, du måske kun brug for en bærbar computer med musik blanding software. Noget musik blanding software kan være svært at lære, men der er nogle mennesker, der elsker at bruge dubstep software. Hvis du planlægger at spille i private spillesteder, vil du sandsynligvis nødt til at give dit eget udstyr. Scope ud af, hvad du har brug for og hvad du gør ikke for din bestemt job.
 2. 2
  Starte med det grundlæggende. En grundlæggende DJ setup inkluderer to pladespillere (eller to CD-afspillere), hovedtelefoner og en mixer. Senere kan du investere i højttalere, en monitor, en MIDI controller, en audio interface, en mikrofon, og forskellige plug-ins.
 3. 3
  Forøge din ydeevne med software. Disse programmer vil gøre det muligt for dig at få adgang et bibliotek af MP3 på din harddisk til at komplimentere dit vinyl og cd-valgene. Oftere end ikke, giver disse programmer levende looping og skrabe kapacitet, forsinkelser og rumklange, real-time kontrol og video og karaoke muligheder.
 4. 4
  Glem ikke dit hjemmestudie. De fleste DJs rekord demoer, afspilningslister og original musik derhjemme. Sørg for, at udstyr, du bringer til klubben komplimenter udstyr, du bruger derhjemme. For eksempel, hvis du er en hip-hop DJ vil du sandsynligvis ønsker at investere i en ridse / kamp mixer derhjemme for at simulere en konkurrence miljø.
 5. 5
  Være økonomisk. Må ikke investere i top-dollar-udstyr med det samme. De fleste af dine penge skal bruges på pladespillere og en mixer. Glem de andre ting for nu. Og bruger omtanke. Køb dine brugte dæk og din mixer nye.

Lære håndværket

 1. 1
  Observere. Find en DJ hvis stil du beundrer og observere ham eller hende så meget som muligt. Opmærksomme på, hvordan sangene er konstrueret og hvordan publikum styres. Når du har set dem et par gange, nærmer DJ efter showet, og bede om et par tips. De fleste DJs vil være glade for at hjælpe med at guide dig, hvis de ved, du er alvorlig.
 2. 2
  Få inspiration fra djs, der ramte det store

Nogle gange kan det hjælpe at se op til professionelle, såsom Tiesto, Avicii, kniv Party, Sebastian Ingrosso osv. Få lidt inspiration

 1. 1
  Lær at blande beats. Pisk blande indebærer opretholdelse af et konstant slag, mens du flytter fra den ene sang til den anden, og kan gøres med varierende grader af kompleksitet. Nogle DJs pre-rekord mixes i hjemmet, mens andre mix beats levende. Enten måde, er målet at holde musikken konstant, så danserne kan holde ud uden en pause.
  • Kend BPM dine sange. Beats per minut (BPM) af en sang vil afgøre, hvor glat eller let du kan blande det med en anden sang. Du kan beregne BPM ved at tælle beats selv og bruge et stopur. (Nogle blandere vil have en BPM counter på tavlen.)
  • Lær de introer og Outros. De fleste dance sange vil have en intro, hvor musikken går, men vokal er ikke i begyndelsen af ​​sangen, og en tilsvarende outro i slutningen. Blanding betyder normalt blande en sang intro med outro af en anden. At vide, hvornår en outro starter, og en intro begynder er afgørende for at leve beatmix.
  • Cue op den anden sang. Har dit anden sang klar til at gå som din første er nedtrappet. Brug den ene hånd på drejeskiven eller cd-afspiller pitch til at justere hastigheden (hvis dine Seddelkontrolmaskiner ikke passer), og læg den anden på crossfader, således at den første sang volumen aftager som den anden sangens volumen øges.
  • Hold det simpelt i starten. Når du starter ud, gør at blande lettere ved at holde to sange, der er inden for 3 Seddelkontrolmaskiner af hinanden. Du kan også bruge to sange, der er i den samme nøgle.
 2. 2
  Lær om alle. Ofte kan du kender et par hit sange i et par genrer, men det er ikke nok. Du er nødt til at være en musik-ekspert. Her er en liste af genrer til at udforske:
  • House
  • Trance
  • Techno
  • Electro
  • Progressive
  • Breakbeat
  • Hardcore
  • Downtempo
  • Dubstep
  • Drum og Bass
  • Jungle
  • Hip-Hop

Der er mange flere, kan du prøve at søge på internettet for lignende genrer, hvis du nyde en bestemt en.

Begynde at udføre

 1. 1
  Find en koncert. Afhængigt af, hvordan du ønsker at fremme din karriere, kan du begynde at spille små, private arrangementer for et lavt gebyr, eller tage en langsom, weeknight skift på en klub eller bar. Spørg en ven, der vært for en fest, hvis du kan DJ. Vær opmærksom på, at hvis du er uerfaren, vil du ikke gøre mange penge på først, og du vil sandsynligvis nødt til at holde et andet job.
 2. 2
  Kend mængden. Med en idé om, hvem din crowd er før arrangementet begynder, er afgørende for en vellykket DJing. Hvis du spiller et bryllup, for eksempel være parat til at spille mere langsomme sange end normalt og prøve at få en forståelse af brudens musiksmag forhånd. Hvis du spiller en natklub, blive fortrolig med, hvad klubben ejer foretrækker, og hvad hans eller hendes regulars vil. Regulars holde klubben oven vande, og i forlængelse heraf, dit honorar betale, lære at holde dem glade.
  • Vær forsigtig med anmodninger. Hvis du spiller en natklub, der henvender sig til et hip-hop crowd, og du har en turist eller en uvant med scene anmoder om en sang, der ikke passer med genren, overveje nøje, før du afspiller den. Husk, dit mål er at holde kernen af ​​publikum glade og kommer tilbage.
 3. 3
  Brug musikken til at styre begivenheden. Opdel forskellige stilarter af sange i forskellige sektioner. Spil langsommere, mere støjsvage sange i starten af ​​partiet. Langsomt glide ind i en jazzier groove, og træk de tungere sange i slutningen. Frem for alt, læse mængden og mærke, hvad de er at reagere på.
  • Må ikke spille for det meste hurtige sange på et bryllup. Dette vil tage væk fra den romantiske atmosfære.
  • Må ikke spille det meste langsomme sange ved en sammenkomst af børn. De vil kede hurtigt.

Udvikle en følgende

 1. 1
  Byg din karisma. Som en DJ, er du ansvarlig for underholdende en stor gruppe af mennesker alle ved dig selv. Den musik, du spiller er vigtig, men du skal også være opmærksom på, hvordan du handler på scenen. Må ikke bare stå der foroverbøjet over dine dæk. Det er kedeligt. Prøv at være en person, der tiltrækker opmærksomhed på en god måde. Også lære, hvornår de skal træde tilbage og lade gruppen dynamik tage over.
 2. 2
  Være professionelle. Vis op til dine begivenheder på tid og fuldt forberedt. Giv hver koncert dit bedste indsats. Hav det sjovt med mængden, men holde dine interaktioner professionel og respektfuld - du ved aldrig, hvem der ser.
 3. 3
  Hold en travl hverdag. Som du få en fan base, spille så mange shows som nødvendigt at få dit navn derude. Book selv på en stram tidsplan i første omgang at holde din interesse i live og din kreativitet frisk.
 4. 4
  Udvikle en web tilstedeværelse. Hvis du ikke har tid eller penge til at bygge din egen hjemmeside, starte en konto til dit DJing karriere på Twitter eller Facebook. Fremme dine shows, og få tid til at forbinde med dine fans og personligt reagere på deres budskaber.
  • Foretag afspilningslister. Opbygge spillelister på iTunes eller Spotify og dele dem med dine fans. Det giver dem mulighed for at prøve din musiksmag, og lader dig introducere folk til den ny musik, du ønsker at indarbejde i dine shows.

Tips

 • Udvikl din egen lyd. Skab unikke mixes og blive en mester i en bestemt genre. Udforsk forskellige værktøjer og lyde og indarbejde dem i dine mix.
 • Altid være fuld af inspiration, når du spiller.
 • Udvikle en god balance mellem drillerier og leg. Dit publikum vil have dig til at tale med dem en lille smule, men ikke for meget.
 • Har en ven i mængden hjælpe dig indstille lydstyrken. Du vil have det til at være højt nok for folk at høre beat, men ikke så højt at de ikke kan høre deres partnere snak.
 • Også bare have det sjovt
 • Prøv at arrangere sangtitler fra de populære sange i en kontinuerlig fortælling. For eksempel: "Lady in Red" kørte "Little Red Corvette" ned til "Funkytown".

Advarsler

 • Gør ikke en vane med at gøre gratis eller billige koncerter. Du ønsker ikke at være typecast som en "billig DJ." Kunder skal ansætte dig, fordi du er god, ikke fordi du er billige.
 • Aldrig sætte en anden DJ ned. DJ samfund er stram. Hvis du får en negativ omdømme, vil du fortryde det.
 • Stack din DJ udstyr høj, så Festdeltagere ikke spilde noget på det.

Ting du behøver

 • En musik-bibliotek
 • DJ pladespillere eller CD-afspillere
 • En mixer (for mere avanceret DJ spiller)
 • Hovedtelefoner
 • Forstærkede højttalere
 • Computerprogrammer (valgfrit)
 • En bærbar eller tablet