Wkudk

Sådan laver du en flipbog

Flipbøger er så cool! De er ligesom din egen personlige film eller et lysbilledshow. De er også aa fantastisk måde at have det sjovt og lære, hvordan animation virker, også! De kan være dum, kan de være tankevækkende, og de kan være fantastisk. Vi viser dig et par måder at gøre din egen flipbog, og nogle ideer til hvad gør med dem. Du har timevis af morskab, og masser af grin, hvilket gør dem. Her er hvordan du gør det:

Steps

Sådan laver du en flipbog. Hold huskesedler eller Notesblok sammen.
Sådan laver du en flipbog. Hold huskesedler eller Notesblok sammen.
 1. 1
  Få en stak papir. Du kan bruge notesblokke, post-it noter, notebook papir, printer papir eller endda hjørner i en bog (sørg for at det er din)! Tyndt papir er generelt bedre, da det er meget lettere at "flip". Tykkere papir vil gøre i nød, men din flip vil sandsynligvis være rykvise eller langsomt.
  • Hvor meget papir har du brug for? Jo flere billeder (sider) per sekund din flipbog er, jo mere realistisk bevægelsen ved tegn eller objekter være.
  • Filmsekvenser har generelt mellem 24 og 30 frames hver og anden, der ville være en masse tegning, selv for en 3-sekunders flip! For en flipbog, vil et sted mellem 5 og 15 frames per sekund fungere fint.
 2. 2
  Vælg dit emne. Begynd med et design eller tegn, du vil animere. Du behøver ikke at være en stor kunstner, og din flipbog kan være om noget, du vil. Dine hovedpersoner kunne tændstikmænd, mennesker, dyr, eller noget, du gerne vil se flytte såsom en bil, et fly, en båd, etc.
  • Livløse genstande kan fungere godt som flipbog også, noget så simpelt som en hoppende bold kan være et mesterværk.
  • Flipbøger behøver ikke at være animerede, og du kan bruge fotos så godt. Brug din fantasi!
 3. 3
  Hold huskesedler eller Notesblok sammen. Hvis du adskiller dem, kan flipbog ikke arbejde eller måske endda falde fra hinanden.
 4. 4
  Find den allernederste ark af puden. Tegn figuren eller objektet her først. Brug blyant, så du kan slette fejl. Du kan skitsere dine blyantstreger med kuglepen, hvis du ønsker at gøre det mere synligt senere.
  • Du kan også starte på det øverste ark, men det vil gøre det vanskeligere at opnå glat animation, da du ikke vil være i stand til at referere eller spore den foregående billede.
  • Du kan tilføje en baggrund også, hvis du ønsker det. Det kunne være en statisk scene, ligesom et hus eller noget, der ikke bevæger sig fra ramme til ramme, eller det kunne være noget, der er bevæger sig for-lignende skyer, eller et fly.
 5. 5
  Drej til den næste "frame" (det næste ark fra bunden). Du bør være i stand til at se din oprindelige tegning gennem arket. Hvis ikke, kan papiret være for tykt eller dine linjer for lys, så starte igen, da det er vigtigt, at du kan se igennem lige nok til at få en relativ ide om hvor vi skal trække objektet.
  • Hvis dit emne vil være i bevægelse, tegne det på en lidt anden placering denne gang.
  • Hvis ikke, tegne det på nøjagtig samme sted.
  • Større ændringer i emnet vil fremstå som hurtigere bevægelse, når du vender. Mindre ændringer vil virke langsommere.
 6. 6
  Gentag processen. Hold trække det tegn eller objekt over og igen, indtil du løber tør for dias. Hver gang foretage mindre justeringer, så det tegn eller genstanden er begyndt at skifte stilling eller flytte. Hvor meget du ønsker, at bevægelsen er op til dig, men du skal planlægge hver bevægelse efter den mængde af sider, du har, så du kan passe farten i.
 7. 7
  Prøv det! Test slutresultatet for at se, om du har en animeret figur eller objekt, du vil. Hvis det ikke ud til at ændre meget, gå tilbage og foretage et par ændringer for at bidrage til at øge følelsen af ​​animation.
  • Når du er tilfreds med det, kan du skitsere siderne i markør for at gøre det nemmere at se.
 8. 8
  Vær kreativ. Der er masser af ting, du kan gøre med en flipbog. Start i det små, måske med en hoppende bold, eller en frowny ansigt, der forvandler sig til et smilende ansigt. Du kan endda udvide på noget, du startede, og gøre det noget andet.
  • For eksempel, hvis du startede med en hoppende bold kan du gå over det igen og tilføje arme og ben og et ansigt, der "springer ud", hver gang bolden hopper.

Metode 2: Brug din computer

 1. 1
  Åbn et grafikprogram. Noget som Photoshop, Elements, GIMP, eller grafikprogram, der har lag.
 2. 2
  Opret et nyt dokument. for at gøre det "sticky note" størrelse, gøre dokumentet 800 pixels firkantet, og 300 dpi, så det vil se godt ud.
 3. 3
  Indstille baggrunden lag til hvid. Hvis du vil, kan du også trække i en statisk baggrunden på dette lag, der vises i hver ramme.
 4. 4
  Opret et nyt lag. Dette vil være den første "side" af flipbog. Vi bruger en simpel ansigt tegning til dette eksempel, og flytte det fra en alvorlig ansigt til et glad ansigt.
 5. 5
  Dubler det første lag. Når du er færdig tegning på Lag 1, duplikere det, og derefter indstille opaciteten af ​​Lag 1 til 20%. Det vil optrådte nedtonet, hvilket gør det nemt at se din tegning på næste lag.
 6. 6
  Klik på det nye lag. Slet ud de dele af det første lag, du ikke ønsker at beholde, og trække i de nye stillinger for disse elementer. I dette eksempel slettes vi øjenbrynene, elever og mund, og gjorde små ændringer i hver.
 7. 7
  Dubler det nye lag. Gentag processen for at slette de bevægelige elementer og tegning i det næste trin i bevægelse, indtil du når din endelige ramme.
  • Når du er færdig med din sporing, så sørg for at indstille opaciteten for alle lag til 100%
 8. 8
  Lav en flipbog! Der er et par måder, du kan gøre din tegning til en flipbog. Det første er at gøre kun et lag ad gangen (plus baggrunden) synlige, printe den ud, og derefter skifte til det næste lag. Når du har alle de billeder printet ud, trim det overskydende papir, hæfte siderne sammen, og flip.
  • Trimning papiret er et vigtigt skridt, bedst opnås med et papir cutter, ikke saks. Du vil hver side til at line op nøjagtigt på de "spejlvende" kanter, så din flips arbejde.
 9. 9
  Lav en film! I stedet for at bruge papir til at lave en flipbog, kan du være i stand til at lave en lille mini-film. Hvis dit tegneprogram har mulighed for at lave animation, så tjek brugervejledningen for den bedste måde at opnå dette, men den grundlæggende proces er dette: at skabe en ramme for hvert trin af animationen, og tænd kun de lag, du ønsker synlige for denne ramme.
  • I dette eksempel aktiveres vi baggrundslaget for hver frame, og indstille hver ramme til et enkelt andet lag: Lag 1, Layer 1 eksemplar, Layer 1 eksemplar 2 osv.
  • Indstil din loop tæller som ønsket én gang, 10 gange uendeligt-dog længe du ønsker at nyde din animation.
 10. 10
  Eksporter din flipbog. Når din færdig, skal du bruge eksport-funktion og gemme din flipbog som en videofil, som du kan sætte på YouTube for verden at se!

Tips

 • Tegn din flipbog med blyant først. Du kan altid skitsere i pen senere. Bare husk, at du ikke kan slette pen.
 • Jo flere dias pr sekund, du har, jo mere realistisk din film være.
 • Husk, at ved at starte i bunden, får du en bedre idé om, hvor vi skal trække dine billeder.
 • Du kan bruge en telefonbog til at oprette længere flipbøger. Bare sørg for at enten skrive på grænsen af ​​siderne, eller brug en sort markør på toppen af ​​siderne.
 • En måde at bevare din flipbog (og køre selv helt sindssyg) er at fotografere hver enkelt side på en sådan måde, der giver dig mulighed for at sætte dem mere eller mindre ligner en stop motion.
 • Du kan starte på toppen, hvis du ønsker det, men vil kan være sværere.

Advarsler

 • Sørg for at bruge papir, der ikke slides ned i en fart.
 • Din flipbog kunne bære ned med brug og begynde at "springe".
 • Aldrig henlede Deres film med huskesedler, der er adskilt.
 • Træk aldrig i pen først.