Wkudk

Hvordan at komme på et reality tv-show

Ønsker du at blive den næste reality tv-stjerne? Er dit liv, familie, eller profession overbevisende nok til at blive et show? Har du ægte talent? Er du drevet og ubekymret ved blænding af offentlighedens søgelys? Reality tv-producenter er altid på udkig efter unikke mennesker og virksomheder at basere shows på, og altid brug for nye deltagere i hvert fornyet sæson andre formaterede shows, og giver dig en chance for at beslutte, hvorvidt du gerne vil give det en go. Denne artikel vil hjælpe dig til at beslutte, om du ønsker at være en realitet tv-stjerne, og giver nogle trin, hvordan du kan forbedre dine chancer for at blive en deltager i et reality TV show.

Steps

Hvordan at komme på et reality tv-show. Tænk grundigt, før du spring!
Hvordan at komme på et reality tv-show. Tænk grundigt, før du spring!
 1. 1
  Tænk grundigt, før du spring! At være på et reality TV show handler om at være udsat for. Og at eksponeringen er for alle, herunder din familie, venner, naboer, tidligere skolelærere, chefen, din præst, og din gamle flamme. Er det noget du kan håndtere? Har du noget imod, hvis folk, der bruges til at vide du taler om dig? (De vil, og det vil ikke altid være flatterende.) Hvis du ikke er bekymret for den reelle sandsynlighed for, at dit vasketøj vil blive luftet, dine værste øjeblikke vist i detaljeret fokus, og din manglende evne til at gøre noget en abe kunne gøre gjort i ugens højdepunkt, så du er klar! På den anden side, hvis du sætter pris på dit privatliv og omdømme, intenst kan reality TV stjernestatus ikke være for dig, give det op, før det bliver hårdt, hvis det er tilfældet!
 2. 2
  Tænk på virkeligheden. Det er ikke virkeligheden for startere - det er et hus, en ø, et bestyrelseslokale, en viper-angrebne pit, osv., som er blevet specielt oprettet til at filme 24/7. Oven i dette, vil meget af det være scripted, så den "virkelige dig" er måske ikke helt så "rigtige". På de fleste reality tv-shows, vil du blive forventes at leve i disse fishbowls med meget få private øjeblikke, uden pusterum fra dem du deler plads med og med forholdet udfordringer kastet din vej dagligt, ubønhørligt. Og så er der de aktuelle udfordringer, du forventes at udføre til showet. Tænk på de følgende spørgsmål meget omhyggeligt:
  • Hvis du forsøger for et reality TV show, der kræver, at du "leve det rough", er, at noget dine velplejede negle og regelmæssigt geléagtig hår-do kunne håndtere? Er du okay lever med ingen madras eller på rationeret mad?
  • Hvis du er på et show, der kræver, at du tage vover eller for at spise lokale køkken, er du i stand til at spise bugs, usædvanlige fødevarer, uidentificerbare somethings, eller gør dit veganer eller pedantisk mad måder udelukker dig fra at dele på, hvad der kunne være den eneste protein til rådighed den dag, eller som kan du vinde udfordringen?!
  • Kan du bære at have til at udfodre at Harvard graduate hvert femte minut?
  • Vil det genere dig at blive låst ud af en hyggelig stimle fordi du betragtes som en på et tidspunkt, da spillet planen i showet udfolder?
  • Kan du står til at stikke hånden ind, at bi-angrebne box? (Eller er du så allergisk over for insekter, der går på en dristig udfordring show er almindeligt ud af spørgsmålet?)
  • Er du villig til at opgive din dag job eller tage længere orlov uden løn, hvis din arbejdsgiver ikke er i aftale med dig om at have fri fra arbejde til at "spille tv-spil"?
 3. 3
  Lær alt, hvad du kan om showet før anvendelse. For et helt nyt show, læse hvad der er allerede er tilgængelige i medierne om de shows beregnet temaer, indhold, tid slot, og publikum. For et eksisterende show, gør det god mening at være up-to-date om hele showet fra sine tidligere sæsoner. Dette er sandsynligvis lettere, hvis du har set det uden at fejle, da det begyndte. Selv med ventilator viden du dog nødt til at tage et kig på et eksisterende show med helt nye øjne og se ting, der vil påvirke dig, hvis du får en del af showet. Kig efter sådanne ting såsom:
  • Hvordan deltagere dømt? Hvem er de sandsynlige dommere? Ville du være i stand til dem, eller bare føler sig akavet for dem?
  • Lær af fortiden og fiaskoer på det pågældende show. Tror du, du har det samme, vovemod, eller hvad det tager at undgå faldgruberne og nå succes?
  • Forventes på noget tidspunkt?
  • Har du nødt til at spise ting, der er simpelthen frygtelig, og at du aldrig ville tænke på at spise i en million år?
  • Vil du blive tvunget til at være omkring folk, du kender, vil du finde på at komme sammen med?
  • Bliver du nødt til at strække dine fysiske evner til deres grænser, og er du i god nok form? Din mentale sundhed er lige så vigtigt som dit fysiske helbred også, så tænke over dit helbred som helhed og den slags ting, der kan udfordre den på showet.
 4. 4
  Kig efter støbning opkald og auditions. Der er flere måder at gøre dette:
  • Kig på din favorit reality tv-shows egen hjemmeside. Normalt, hvis de ringer for nye deltagere / deltagere, vil opkaldet blive placeret på webside med yderligere oplysninger i god tid til en kommende sæson. Hold øje med det pågældende sted.
  • Ring til tv-stationen og spørge om råd. De kan være i stand til at tage ned dine oplysninger og advare om kommende muligheder.
  • Kig på et websted, der samler reality TV show casting opkald og auditions. Nogle eksempler på sites for at tjekke i USA er under "Kilder og citationer" nedenfor.
 5. 5
  Påfør med omhu. Detaljerne materiale og hvis du ikke overholder reglerne i ansøgningsskemaet, kan det godt blive smidt væk uden et andet blik, eftersom så mange håbefulde vil forsøge lykken. Hvis formularen beder om et foto, levere en, hvis den beder om et foto på en bestemt måde, mødes denne anmodning. Hvis du nødt til at inkludere en, a, a, etc., gør som ønsket, da dette vil alle øge dine muligheder for at komme til den næste fase. Hvis det føles uoverkommelige eller spild af tid, så er du allerede tælle dig ud, så ikke fortsætte.
 6. 6
  Præsenter dig selv på en interessant måde. Uanset om du er audition, eller give en tonehøjde med din ansøgning, for at fange øjet af dem casting, bliver du nødt til at have noget at reality TV show ønsker. Det kan godt være, at du ikke kan skelne det, fordi du ikke ved, hvad dynamik, de ønsker at scriptet ind i showet (selvom ser tidligere shows bør give dig en idé), eller om nogen ligner du allerede er kommet til deres lægge mærke til og de behøver ikke en anden person, så ens. Der er ting du kan gøre for at forbedre dine chancer dog, såsom:
  • Bevise din egen "wow-faktor" (udseende, et talent, en, etc.), eller nærmer sig audition eller banen med en unik vinkel. Tænk at gøre brug af sådanne værktøjer som Youtube (starte en kampagne!), en portefølje af dine talenter uden for den sædvanlige trummerum arbejdsrutine eller skøre billeder af dig selv. Tænk uden for pladsen, relatere det til TV-show pågældende og give det din alle, hvis du går i retning af at forsøge at imponere dem vælge støbt på en unik måde.
  • Pas på at ty til selv, da disse sjældent indynde dig med dem, der at dømme din præstation. Find den fine balance mellem interessant og bare forsøge alt for hårdt, eller bizart. Indse, at noget, der distraherer fra du vil gøre netop det og bør overlades ud af din ansøgning eller ydelse rutine, mindre ofte er mere.
  • Husk også, at de bare kan være på udkig efter den normale, sædvanlige dig med alle dine foibles, talenter og "uinteressant" bits rullet ind i en, fordi de kan se noget i dig, der matcher deres forventede for scenarie og være ærlig, det er svagheder i personligheden, der tiltrækker visning. Den demografiske også spørgsmål betragteligt, da fuld støbte udvælgelse skal appellere til en bred vifte af seerne.
 7. 7
  At være praktisk. Når selvangive din egnethed til at gå videre, nogle af de ting, du bør holde i tankerne, omfatter en god portion realisme. Der er ingen mening audition til et show, der ønsker det modsatte af dig - de er bare ikke kommer til at blive solgt over til din måde at se tingene på. Som sådan omfatter andre ting at huske på:
  • Er du den rigtige, størrelse, osv., uanset showet fokuserer på? Det giver ikke megen mening at anvende til at være i et vægttab show, når du er allerede på en ideel vægt, eller til at prøve, når din højde er ikke, hvad de leder efter. Det er meningsløst offer til at sove uslebne for en måned, når du er bange for at blive set nøgen af kollega deltagere eller deling af dine sovende kvartaler med.
  • Kan du rent faktisk, dans, handle, etc., som det kræves?
  • Har du kvalifikationer eller kløgt nødvendig? Hvis du ansøger om et show ønsker folk med en erhvervsmæssig baggrund, eller en college uddannelse, og du ikke har en, igen, kan det ikke være værd at bruge tid.
 8. 8
  Vide, hvorfor du ønsker at gøre dette. Det lyder måske banalt, især efter at gå gennem alle trinene ovenfor, men viser producenterne vil have en stærk, velfunderet reaktion og ikke bare én baseret alene på dit ønske om at aldrig arbejde i en cocktailbar igen. Formuler et svar, der viser dine, dine interessante punkter, og et ønske om at være en. Fortæller dem "Jeg ønsker at være berømt "sjældent adskiller dig fra hver anden person ønsker det samme. Være sikker på, hvad du tror, ​​du kan bidrage til showet samt fokus på dit håbet for udfaldet.

Tips

 • Være rettidig. Hvis du ikke kommer til en audition på tid, den generelle virkelighed er dette: Glem det! Reglen om at være på tid er en måde aflive numrene, så ikke rodet op. Plan om at bo tæt på spillestedet natten før, hvis du er bekymret for transport, parkering osv.
 • Må ikke give op. Hvis det ikke lykkes første gang, så prøv igen, hvis reglerne tillader det. Hvis du tror, ​​at du gik glip af, fordi du er for ung, for træt, for overset, etc., ved en lejlighed, er det bare kan være din heldige dag næste gang.
 • Fikse op dine bare minimum madlavning færdigheder, hvis du vil gøre en strandet ø reality TV show - lære at få mest muligt ud meget lidt. Og vel vidende grundlæggende overlevelse færdigheder giver god mening også - hvis du er accepteret, læse op overlevelse manualer og artikler på forhånd.
 • Janet Street-Porter har dette råd til alle tvunget til at gå uden ordentlig vask på en overlevelse show - hun siger, at der ikke er behov for at vaske dit hår, bare plaske den med koldt vand for at dæmpe det ned: "Hår renser sig selv - og efter at halte par dage, det sorterer selv ud og faktisk føles tykkere og har mere krop. "Måske ville det ideelt at prøve dette, før du forlader til at filme!

Advarsler

 • Hvis du bliver en høj profil berømthed skyldes at deltage i et reality TV show, være forberedt på folk, du troede var venner til at komme ud af træværket og sælge historier om din fortid. Aldrig være bange for, hvad du gjorde i fortiden, fordi man aldrig kan gå tilbage. Du kan kun oprette din fremtid.
 • Må ikke blive overrasket, hvis du ikke er valgt til en audition - der er spejdere i mængden på udkig efter dem, der har visse kvaliteter (udseende, karisma, interessant personlighed, etc.), og det kan være så simpelt som du ikke er bemærket. Det har tendens til at foreslå, at du vil være bedre stillet ved at vise dit bedste og mest interessante adfærd, uden at være en flirt, en flagre, eller gener.
 • Mange amerikanske reality tv-shows at du skal være mindst 21 år for at anvende og for at være en amerikansk statsborger.

Ting du behøver

 • Interessant profil
 • Internet for at finde casting opkald
 • TV og DVD-afspiller til forskning