Wkudk

Sådan skriver dødsmetal

Dette kommer til at vise dig, hvordan man skriver en god dødsmetal sang / riff / lyrisk. Du vil finde flere typer og ideer til at begynde at udvikle din egen lyd.

Steps

Sådan skriver dødsmetal. Pick noget (r), du ønsker at skrive om.
Sådan skriver dødsmetal. Pick noget (r), du ønsker at skrive om.
 1. 1
  Pick noget (r), du ønsker at skrive om. Magtmisbrug, afhængighed, anarki, vrede, apati, kannibalisme, mørke, død, depression, fantasy, lemlæstelse, had, humor, galskab, kristendom, anti-kristendom, liv og død, masochisme, misantropi, mord, mystik, mytologi, nihilisme, ydre rum, politik, psykose, seriemordere, seksuelle perversioner, social fremmedgørelse, social kommentar, satanisme, samfund, selvmord, okkultisme, tortur og krig er alle temaer, der er udforsket i dødsmetal lyrics. Også kigge på en online ordbog er en god idé. Tilfældige ord på online ordbøger har definitioner og kan hjælpe dig tænke på en sang. Husk, at en del af det, der gør Death Metal unikke er, at intet er off-grænser i form af sangtekster. Og vær ikke bange for at tale om mere end én ting i jeres tekster. For eksempel kan en sang flyde mellem furrydom og Tolkien i et komplekst tematisk samspil.
 2. 2
  Få inspiration! Everyday Life, Horror film, musik, Anti-Religion, seriemordere og alle mørke, morbid, grusomme og ensomme tanker i bagsiden af ​​dit sind er en inspiration til dødsmetal sangskrivere.
 3. 3
  For et riff, træk et riff bruge root noter fra en magt akkord med en meget svag arpeggio. (Tidl., E-strengen, 5-5-5-5-5-5-5-8-8-8-7-7-7-7-7-5-5-5-5 osv). Hvis du er til tech død, se op Origin, Decapitated, Necrophagist, Nile, Beheaded, Elendige Torment eller under massakren for referencer. En fælles skala til at bruge, er den kromatiske. Riffs bruger ofte aflytning eller fej picking, og ofte skifter tempi som 5/4-7/4. Lyt til hade evig, død, Cannibal Corpse, eller orgin at vide, hvad jeg mener
 4. 4
  Få dine tekster klart og i en perfekt orden. Find en måde at bruge visse stavelse for visse linjer. Ligesom det første ord i en vers kan altid være 1-2 stavelser, mens det sidste ord kunne være 3 eller mere. Men husk, ikke ALLE Death Metal bare gryntende separate ord. In Flames vokalist Anders Friden skriver meget dybe meningsfulde tekster. Han også ofte skifter fra knurren at rense vokal under omkvæd, hvilket gør dem til at lyde monumentale og episk.
 5. 5
  Har en god guitar / bas / tromme setup. For en guitar (jo dybere tuning så tung som hundens), vil en god ole 'Marshall rørforstærker med en Ibanez Tube Screamer eller Digitech DeathMetal gøre stor lyd, selvfølgelig, sætte det på: 10 gain, 10 diskant, 2,5 bas (eller for en strammere rytmelyd slå det op), 0 midten, du regne resten ud.
  • Mest anvendte amp indstillinger er:
   • gain: 10 diskant: 10 midten: 0 bas: 10 (gør chunky ting så tung som hundens endnu skriger harmoniske)
   • gain: 10 diskant: 0 midten: 10 bass: 0 (giver mindre støj i lyden og stadig lydhør over for harmoniske, perfekt til at holde soloer ryddeligt)
  • Foreslåede pedaler:
   • Distortion (riffs): Digitech DeathMetal, Behringer WD300, Behringer HD300, MXR 78 Brugerdefineret Badass, BOSS MD-2 BOSS MT-2 Metal Zone,
   • Distortion (soloer) stræbe efter mere af et drev lyd: Digitech bad monkey, skru ned for gain knappen fra nogen af ​​ovenstående.
  • Til bas, finde ud af hvordan man laver en ren støj nogle hvad tung, uden at bruge en masse af forvrængning (men en lille gevinst ville ikke skade). Vær sikker på at du har en meget høj diskant og skære bas, dette gør det muligt bassen til virkelig lyder "poping" og kan gøre slapping rigtig skiller sig ud.
  • Drums bør bestå af et standard sæt, med en anden pedal eller stortromme, en Kina, 3 styrt, Bosnien-Hercegovina ride med en klar klokke, dyb lyd splash (om en 13 "), op til fire toms (2 tomtoms, 2 floortoms) eller mere, en en mere bækken, og hvis du wanna blande det op, sat i jingles, hånd-klokker eller måske en kobjælde.
 6. 6
  Clean er god. Tilføjelse af en ren intro, der vokser, er en fantastisk tilføjelse til Death Metal. Lyt til mangel på forståelse af Death eller User-Ma'at-re ved Nilen som reference. Mind at have høje basfrekvenser med den rene lyd for at gøre det synes tungere.
 7. 7
  UDSPIL! De fleste dødsmetal bands fra 97-nu har droppet kundeemner. Old-skoleelever stadig opleves i teknikken. Tag Trey Azagthoth eller Jack Owen for eksempel. Hvis du ønsker en dynamisk lead-system, så prøv at bruge blues mindre arpeggiations, formindskede skalaer, neoklassiske arpeggios, svungne, tremolo sweeps og aflytning. Disse er stor, to string aflytning stærkt anbefales for dygtige guitarister. Chuck Schuldiner (Death) viser dette i introen til 'The Philosopher ". En anden usædvanlig lead guitarist i en metal band er Emil Werstler fra Daath og Tosin Abasi fra Animals som ledere / Born Of Osiris-både meget unikke guitarister. Fix af bly guitarister også bruge flyod bar, så lyt til greats som Rick Rozz, Brunelle, Millie Petrozza, James Murphy, Jack owen. Dette kan også kaldes soner, eller støj uden nogen reel tone / stemmeleje. Andre guitarister, der bruger denne er Mick Thompson, Kerry King, Barry Thompson (Early bolt thrower) og Ron Jambarzack.
  • Hvis dit band har to guitarister, er det vigtigt at ikke give alle de soloer til én guitarist, der kan forårsage den anden guitarist til at være undervurderet af fans (ligesom Jeff Hanneman forhold til Kerry King i Slayer), kan dette undgås at tjene masser "parallelle" harmonier som for eksempel en guitarist gør en slikke og den anden gør det samme 5 frets / 7 frets eller en oktav højere, man kan gøre præcis de samme ting, men en guitar gør pinch-harmoniske på alle noterne.
 8. 8
  Prøv at eksperimentere med tiden ændringer, og skrive i usædvanlige taktarter som 13/16 og 7/8 - Disse kan gøre for meget interessant og underholdende riffs, samt tilføje til den samlede kompleksitet af musikken.
 9. 9
  Prøv at bruge polyrytmiske sekvenser. Dette gøres ved at lægge en riff oven på en anden (for eksempel en 5/4 riff på en 4/4 riff, et godt eksempel lytte til Meshuggah).
 10. 10
  IKKE bare lytte til kun én slags metal. Hvis du kan lide Cannibal Corpse, ikke ignorere Possessed, Atheist eller Cynic, hvis du kan lide Origin, ikke ignorere Slayer og Venom, hvis du lytter til Korpus, ikke ignorere Behemoth. Alsidighed kan hjælpe dig med at få nye ideer til din musik og melodier. Selv Jazz, Blues and Country kan hjælpe!

Tips

 • Sørg for at du er i overensstemmelse med resten af ​​bandet. Må ikke komme off beat eller ude af trit, da det vil lyde dårligt. George "CorpseGrinder" Fisher af Cannibal Corpse siger, at det er meget let bemærket, når et band er ikke "i sync" med hinanden, især trommeslageren og sangeren.
 • Må ikke blive distraheret af high-speed intenst tekniske leads og riffs. Langsomme, doomy, sludgy riffs og soloer er lige så awesome. "Betændt i krypten 'ved Cannibal Corpse er et eksempel.
 • Hvis du kan skrive en sang, der bruger rene vokal samt Døden knurrer effektivt, så gå dig. Nogle mennesker foretrækker Death Metal med rene vokaler så godt. Selv, hvis du er en ægte metal hoved du vil forstå det lille behov for popularitet.
 • Der findes flere forskellige typer af ekstreme vokaler til Death Metal bruges af mange forskellige bands. Screaming (Guds lam, Soilwork) knurren (Cannibal Corpse, Necrophagist), klukkende (Dying Fetus, Rompeprop), svin hviner (Waking The Cadaver, amputerede Repungance), skrigende (Burzum, Darkthrone som faktisk Black Metal ikke Death Metal), du bør lære alle disse for at have variation i din vokal.
 • Som en ekstra bonus, hvis du har tid at lytte til Torsofuck, Afskyelige drab, og Kirkegård voldtægtsforbryder. De har alle en meget unik vokal type og det betaler sig at lære det. Torsofuck gør nasal gutturaler, Afskyelige drab gør rovdyr knurrer, og Kirkegård voldtægtsforbryder gør cricket knurrer. Det er værd at lære.
 • Det er bedst at varme op, før skrigende og dont tvinge det ud bare lade luften køre forbi dine stemmebånd til at skabe en jævn skrigende lyd.
 • Må ikke sælge ud og gå med uanset er populær i håb om at tjene penge.
 • Må ikke bare skrive en stil af song (eksempel: Langsom eller Hurtig). Tænk på Slayer, som var ekstremt hurtig i Raining Blood og besluttet at have langsommere sange i South of Heaven.
 • Tjek Melissa Cross 'DVD "Zen af ​​Screaming" for at lære, hvordan man korrekt skrige minimere skader på dine stemmebånd. Hver metal vokalist brug for denne video.

Advarsler

 • Dødsmetal bands er stadig i vid udstrækning misforstået og ikke som kommercielt populære som alternativ rock, metal osv. Bliver en fuldtids musiker (hvor du forlade dit job og betale dine regninger med musik indtjening), kan tage meget lang tid, især forfølger døden metal succes.
 • Dødsmetal vokal kan være skadelig for stemmebånd. Vide, hvad du gør for at undgå permanente skader.
 • Må ikke over brugen soner! Som jeg nævnte før i leads, spillere som Kerry konge bruge næsten ingenting, men soner. Brug ikke dem som en undskyldning for en god guitar solo. Det er helfpul at skabe en atmosfære, men lære skalaer at skabe reel soloer.