Wkudk

Hvordan til at lære pole dancing


Pole dancing klasser dukker op i fitness-centre i hele Europa, Australien og Storbritannien, fordi det er en sjov, fysisk krævende form for motion, der kan gøre du føler dig fit og sexet på samme tid. Uanset om du er iført 6-tommer eller din frumpiest T-shirt, så længe du har adgang til en pæl, kan du nyde de sundhedsmæssige fordele af pole dancing, startende med de grundlæggende wrap-around flytte beskrevet nedenfor.


Steps

Hvordan til at lære pole dancing. Bær behageligt tøj, der udsætter dine arme og ben.
Hvordan til at lære pole dancing. Bær behageligt tøj, der udsætter dine arme og ben.
 1. 1
  Krav på din stang. Flere og flere fitnesscentre tilbyder pole dancing klasser som en kreativ måde at komme i form. Ring din at se, om de tilbyder en (og hvis de ikke gør det, bede dem om at). Du kan også finde ud af, om fitness center kæder, der er kendt for at tilbyde pole dancing klasser er i dit område. Mange uafhængige lærere tilbyder pole dancing klasser i de lokale fitnesscentre og haller også, så det er værd at undersøge for at se, om nogen tilbyder undervisning i nærheden af ​​dig. Hvis du ikke kan finde nogen til at undervise dig denne udfordrende aktivitet, så kan du selv købe en stang til at installere derhjemme (se Tips).
 2. 2
  Bær behageligt tøj, der udsætter dine arme og ben. Sexiness er valgfrit. Blottelse din hud vil tillade dig at få en meget bedre greb om stangen med dine arme og ben, så du kan udføre disse bevægelser sikkert. For endnu bedre fod greb, så prøv at gå barfodet. Eller endda (hvis du er hjemme) komme på pole nøgen, så du har intet at bremse dig ned.
 3. 3
  Grib stangen. Start på bagsiden af ​​stangen med din inde foden tæt på basen. Brug din stærke hånd (dette vil være din højre hånd, hvis du er højrehåndet, eller din venstre side, hvis du er venstrehåndet) for at få fat i stangen på omkring hovedhøjde. Lad din arm til at glatte, så din vægt hænger væk fra pole.
 4. 4
  Trin rundt. Holde din udenfor ben lige, sving den ud til siden og trin hele vejen rundt om stangen, drejelige på din indvendig fod på samme tid. Lad dit knæ til at bøje en smule, da du slå.
 5. 5
  Krog med dine ben. Placer din udenfor fod ned lige bag den anden fod. Overfør din vægt til det forkerte ben og krog din indersiden af ​​benet omkring forsiden af ​​stangen, at få et godt greb lige bag knæet.
 6. 6
  Arch din krop. Til sidst, arch din krop bagover, sænke din hånd til at give mulighed for en dybere bue. Det er her fleksibilitet kommer ind Arch din ryg kun så langt som du føler dig tryg og sørg for at du har et godt greb med benet, og din hånd.
 7. 7
  Ret op og svinge dine ben ned fra pole, klar til at træde ind i det næste træk.

Tips

 • Medmindre du er super komfortable (og stabil nok) starter barfodet i stedet for at starte med stripper orany anden form for hæle.
 • Altid varme op og køle ned korrekt, når du er pole dancing.
 • Med fremkomsten af ​​aftagelige poler, som du kan installere (og diskret fjerne) i privatlivets fred for dit hjem, din debut som pole danser kan være så eksklusiv som du ønsker det være. Men for at forhindre din debut fra at dreje ind i en katastrofe, så sørg for din stang er monteret sikkert i overensstemmelse med producentens anvisninger. Giv dig selv masser af plads og sikre, at der ikke er noget blokerer dine bevægelser.
 • Check med en læge, at du er sund og rask nok til at starte dette fysisk krævende øvelse.

Advarsler

 • Aldrig pole dance iført olier eller lotion, som disse gør pole glatte og farlige. Du kan være nødt til at tørre ned stangen, før du begynder at fjerne fedt og giver dig maksimal greb.
 • Hvis du danser i en klub, skal du bruge financielle Gazeviskere før dit sæt. Du ved aldrig, hvor de andre dansere har været.
 • Forsøg ikke pole danse med "legetøj" poler, der er for kun at frembyde. De er ikke bygget til rent faktisk at holde din vægt og ethvert forsøg på at danse på dem, kan resultere i alvorlig tilskadekomst.