Wkudk

Sådan breakdance

Skabt i Bronx, NY omkring 1973 Bboying eller breakdance er en yderst sjov, men alligevel svært dans, BBoys og bgirls deltage i. Det tager sin egen skridt fra grundlaget for de første BBoys, og derefter danser tilføjer, hvad de vil med deres danse. Det er et redskab til selvudfoldelse og skaber visuel kunst og en masse sjov. Se videoen for at få vejledning, som du følger de trin, som den bevæger sig bedre demonstreret visuelt end gennem ord.

Steps

Sådan breakdance. Kend den grundlæggende terminologi.
Sådan breakdance. Kend den grundlæggende terminologi.
 1. 1
  Kend den grundlæggende terminologi. En af de første ting, som helst Bboy skal lære er forskellen mellem "breakdance" og "bboying". Bboying er det første led gjort at beskrive dansen, det er normalt det udtryk bruges, når i samfundet. Udtrykket den generelle medier bruger til at beskrive dansen er breakdance, som blev tryllet op af en journalist tilbage, når dansen blev vinde anerkendelse.
  • Dansen hedder bboying uanset om du er en dreng eller en pige. Men når de skal beskrive en bestemt person, er der bboy (mandlig breaker), og bgirl (hun breaker). Det er virkelig ret simpelt!
  • Alle afbrydere har et kaldenavn, som Bboy Darkness, Bboy Cloud, Bboy PLUR osv. I første omgang bør dette ikke være alt for vigtigt, men det er i det lange løb, når du ønsker at få en bedre fat i hvem du er som danser og din stil.
 2. 2
  Lær de grundlæggende bevægelser. Disse er afgørende for at blive en god afbryder og bør ikke tilsløres uforsigtigt. Arbejder hårdt på det grundlæggende vil tillade dig at blive en bedre beraker end hvis du gik lige til de hårdere og mere imponerende bevægelser.
 3. 3
  Lær at toprock eller stand-up del af dansen. Det er her, du virkelig kan lade løs og nyd dig selv og Groove til musikken. Det er denne del af dansen, som du kan spille med musikken en masse.
  • "Hvis du ikke toprock før du går ned og gøre fodarbejde, du er ikke rigtig bboying." - Popmaster Fabel (Rock Steady Crew)
  • De vigtigste fundamentale flytter af toprock er de grundlæggende rock, indisk skridt, og kører mand variationer.
 4. 4
  Lær dråberne og go-downs. Dette får dig fra din toprock ned i din fodarbejde. De fire grundlæggende dråber er: The kneedrop, feje, proptrækker og selvmord (vendt halvt kolbøtter).
 5. 5
  Lær fodarbejde eller downrocks. Dette er, hvad de fleste mennesker kender bboying som. Når du er nede på gulvet (som regel på hænder og fødder), gør en masse af komplekse leder trin. Dette er sandsynligvis den mest kreative del af dansen.
  • Som en starter, bør du lære 6-trin, 3-trins (lære dem begge måder) og helikopter. Så når du har perfektioneret dem, begynder at bevæge sig ind på mere tekniske ting.
 6. 6
  Lær fryser. Dette er den traditionelle måde at afslutte din throwdown (a throwdown er, hvad vi kalder det, når du besøger ordet for at tage din tur) De grundlæggende fryser til at lære, er: Baby fryse, skildpadde, skulder, side stol.
  • Disse er de mest fundamentale fryser, og det er meget vigtigt, at du lærer dem tidligt på som en masse andre bevægelser bygger på dem.
 7. 7
  du også nødt til at kende dine grundlæggende afbrændere og handstands air flare, gyngende båd helikopter disse er nogle af de mere avancerede dem

Tips

 • Se så mange videoer som du kan. Jo mere du ser bryde videoer, de flere stilarter du vil blive udsat for, og jo flere bevægelser, du kan se.
 • Være sikker. Køb mindst benbeskyttere eller albuebeskyttere, når lære at bryde, knæbeskyttere mere foreslået.
 • Få noget motion at komme i form!
 • Har stil. Må ikke bare være en robot, udtrykke dig.
 • Har en notesbog til at holde styr på alle de bevægelser, du lærer, og kommer op med. Det vil hjælpe en masse i det lange løb, da der er en endeløs mængde af bevægelser, er du forpligtet til at glemme dem i det lange løb, hvis du ikke skrive dem ned.
 • Have det sjovt og udtrykke dig. Der er ingen grund til at lære at danse, når du ikke nyder det, hvis du ikke nyder at danse, finde noget andet at udtrykke dig.

Advarsler

  1. Bboying er en farlig dans i nogle områder, sørg for at beskytte dig selv og bruge hovedet. Forsøg ikke at backflip, medmindre du ved, du kan gøre det.