Wkudk

Hvordan til at trække vejret korrekt for at beskytte din sangstemme

Korrekt vejrtrækning kan hjælpe dig til at være den bedste sanger, du kan være. Ikke alene vil det hjælpe dig med at synge, men vejrtrækning korrekt, vil hjælpe dig med at slappe af for dem spændte øjeblikke, når rampelyset er på dig!

Steps

Hvordan til at trække vejret korrekt for at beskytte din sangstemme. Den vigtigste del om at lære at trække vejret frit, er at øve bemærke, hvordan det er, at du indånder.
Hvordan til at trække vejret korrekt for at beskytte din sangstemme. Den vigtigste del om at lære at trække vejret frit, er at øve bemærke, hvordan det er, at du indånder.
 1. 1
  Den vigtigste del om at lære at trække vejret frit, er at øve bemærke, hvordan det er, at du indånder. Jo mere du ved om dine egne vaner, jo lettere vil det være at frigive spændinger og opnå fri-flow, mens vejrtrækning.
 2. 2
  Først skal du stå oprejst med fødderne omkring en mund fra hinanden og dine skuldre afslappede.
 3. 3
  Træk vejret ind, så din torso udvider i alle retninger (nedad i dine tarme, fremad i maven og brystkassen, tilbage i din nedre ryg og brystkasse og op i dine skuldre [være sikker på ikke at hæve dine skuldre, men]). Husk ikke at holde noget på plads, hvilket betyder, lad kroppen gøre, hvad den gør. Lad din ånde til at røre selve bunden af din torso, trække vejret så dybt som muligt, som du kan. Efterhånden som du får mere ind i teknikken, vil din ryg og sider bevæge sig med din vejrtrækning.
 4. 4
  Uden ordregivende dine mavemuskler, flytte din navlestreng indad mod rygsøjlen. Når du placerer din finger foran munden, bør din ånde føles varmt og sanselige. Det bør også være tavs. Jo mere gjort støj, mens vejrtrækning, jo mere spænding der er.
 5. 5
  Øv bemærke ånde med alt hvad du gør, synger (eller spille noget andet instrument), taler, motion, eller at gøre noget i særdeleshed. Læg mærke til hvad der sker med vejret, mens du gør forskellige aktiviteter.
 6. 6
  Gør åndedrætsøvelser for at øge mængden af kontrol, du har med dit mellemgulv. At hjælpe med at opbygge udholdenhed og styrke, indånde i fire sekunder, hold i fire sekunder, og derefter puste ud i fire sekunder. Når du har styr på det, flytte til 6-6-6, så 8-8-8, hele vejen til 20-20-20, men ikke gå forbi 20.
 7. 7
  Prøv ikke at tænke i mastering ånde. Den bedste måde at nærme sig det, er at være en kontinuerlig studerende. I det øjeblik du tror, ​​du har styr noget, du stopper læring.
 8. 8
  Når synger, bør du lyst til at der er et band omkring din membranen (ikke når du trækker vejret ind). Vejrtrækning korrekt er det vigtigste ting, når synger, det hjælper din stemme være det bedste det kan være.

Tips

 • Praksis tager i dybe vejrtrækninger og udånding langsomt, så længe du kan.
 • Når udånding, foregive at der er et tændt stearinlys lige foran dig, og du skal undgå at blæse det ud.
 • Pretend dit mellemgulv område er en ballon, bliver større, når luften er sat i, og at få mindre, når du ånder ud.
 • Nøglen til korrekt vejrtrækning er positionering dit mellemgulv korrekt. Når du synger, skal dit mellemgulv altid være i en "klar" position.
  • Træk vejret dybt lige nu, og hold den.
  • Placer dine fingre på kødfulde del mellem dine ribben bure, hvor de mødes (lige under midten af ​​din bh, hvis du er en pige)
  • Som du ånder ud, så prøv at holde den del, du rører klar og stikker ud, men ikke skubbe imod det. Det er en frygtelig vanskelig ting at gøre, og vil sandsynligvis ikke arbejde de første par gange du gør det. Men det er sådan membranen bør være på alle tidspunkter, mens du producerer lyd. Det gør synge meget nemmere.
 • Når vejrtrækning i, foregive du lugte en rose.
 • Prøv ikke at tænke i mastering ånde.

Advarsler

 • Hvis du synger uden at trække vejret korrekt, kan du beskadige dine stemmebånd