Wkudk

Hvordan man kan forbedre kvaliteten af ​​din stemme

Der er et par vigtige ting, der kan hjælpe, uanset hvor du synger.

Steps

Hvordan man kan forbedre kvaliteten af ​​din stemme. Lær hvordan man kan opnå en rig tone.
Hvordan man kan forbedre kvaliteten af ​​din stemme. Lær hvordan man kan opnå en rig tone.
 1. 1
  Lær hvordan man kan opnå en rig tone. Åbn munden bred, men holde musklerne omkring munden og kæben løs. Dette giver en rigere, fyldigere tone.
  • Løft din bløde gane (forsigtigt droppe den nederste del af din kæbe). For at gøre dette, indånder, som du før ville gabende men ikke gå så langt som til rent faktisk gabe. Brug din tunge til at bestemme, hvad der gør du gør det, denne stigning i rummet også giver mere tone. Det virker som et resonanskammer.
  • Husk at tage i alle spyt, så din mund er tom og stemmen kommer ud klarere.
  • Flyt din tunge frem, så det rører bagsiden af ​​din lavere tænder. Du ønsker ikke at stikke tungen ud, men sørg for, at det ikke er i din hals. Din hals skal være afslappet og åben.
 2. 2
  Formulering, ved hjælp af alle muskler i din tunge, og alle muskler kontrollere dine læber til at forme lydene. Du ønsker ikke ord, der skal sløret sammen.
 3. 3
  Sidde eller stå oprejst med brystet holdt højt. Dette er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre. Sørg for, at dit hoved ikke stikker frem som en struds, men i tråd med din nakke, ryg og haleben, så din luftvejene er uhindret.
 4. 4
  Breath support: jo mere luft jo bedre. Altid tage meget dybe indåndinger. Du skal føle din ånde nå hele vejen ind i din lavere tilbage muskler og mavemuskler. Når du indånder, bør de lavere muskler (mellemgulvet) end din mave bevæge sig udad, hvilket giver plads til mere luft. Som du synger (eller tale eller bare udånder), bruge disse muskler til at skubbe luften ud igen. Brug musklerne i nederste del af ryggen på nøjagtig samme måde, at styre luftindtag og udstødning den måde en bælg gør. Holde musklerne i nakken helt afslappet, og lad noget fysisk komme i vejen af ​​luften på vej til din mund.
 5. 5
  Syng gnidningsløst. Holde en stabil volumen, og ikke pause mellem ordene. Når du skifter mellem kraftigere og blødere dele af en sang, forestille dig din volumen som en rampe - ikke som en trappe!
 6. 6
  Varm op, inden du forsøger at synge en sang. Mange mennesker overser dette, men det varmere og mere strakte din stemmebånd, jo bedre lyd, du kan producere.
 7. 7
  Lip triller eller tunge triller bidrage til at forbinde din ånde med dine vokaler og muskler.
 8. 8
  Find en god, professionel lærer. Intet kan erstatte den feedback, du får fra en anden person. En god lærer kan give dig detaljeret feedback og vise dig hvordan man kan rette problemer. Find en lærer, der har været klassisk uddannet, selv hvis du ønsker at synge rock-musik. Klassisk musik uddannelse producerer sangere, der kan bruge deres stemmer den rigtige måde at producere nogen effekt, de ønsker, og for enhver stil, de ønsker at synge. En klassisk uddannet sanger er mindre tilbøjelige til at blæse ud hans eller hendes stemme, før de fylder 30 end en person uden denne uddannelse. I virkeligheden, for stemme, klaver, eller ethvert andet instrument kan klassisk uddannelse være enormt fordelagtigt at nogen, der ønsker en professionel karriere i musik af enhver type eller stil. En god lærer vil give dig det grundlæggende, lære dig de bedste måder at bruge dit instrument (stemmen betragtes som et instrument) til en række forskellige formål, og når du har lært det grundlæggende, bør være villige til at hjælpe dig med at finde en stil i dit eget uanset område af bestræbelse, du vælger. Hvis du ikke har råd til en privat lærer overveje at bruge en lære derhjemme vokal træning program som Singing Success, Singing for stjerner eller Vocal Coach Singer at nævne et par tilgængelige online.
 9. 9
  Hold dig væk fra tykke drikkevarer som mælk, og alkoholholdige drikkevarer. Vand er absolut det bedste for din stemme. Hvis du nogensinde har en ydeevne kommer op, drikke masser af vand og intet tykt eller alkoholiker i tre dage i forvejen. Den dag du synger, drikke noget, men vand og masser af det. Hold en flaske med dig på alle tidspunkter.
 10. 10
  Lyt nøje til professionelle sangere. Du vil sikkert mærke til ting, som aldrig sket for dig før. Lyt til den måde, de håndterer deres ånde, volumen, artikulation, kontrol, vocal vaner og resonans.
 11. 11
  Må ikke bare lytte til de professionelle, brug dine øjne på live-og tv-optrædener. Se den måde, de indånder, og støtte de noter med deres ånde, se den måde de bruger deres læber til at forme de lyde og ord, som de synger.
 12. 12
  Hvis der er en sanger, du kan lide og en du ikke kan lide, se og lytte til begge og finde ud af, hvorfor du gerne have en og ikke lide den anden. Er det lyden af ​​en stemme, eller hans eller hendes manerer, udtaler, scene tilstedeværelse, udseende eller attitude, der gør en forskel for dig?
 13. 13
  Sammenlign den måde en kunstner lyder i en live performance til den måde, han eller hun lyder i en optagelse. Det er utroligt, hvad en god lydtekniker kan udrette under en optagelse session. Hvis du virkelig gerne en kunstners indspilninger, så prøv at regne ud, hvor meget der er reelle og hvor meget der er manipuleret, før du beslutter dig, at "du kan aldrig lyde lige så godt som det!"
 14. 14
  Efter disse trin, bør du være i stand til at foretage gradvise forbedringer i din sang, især hvis du har fundet den rigtige lærer at arbejde med.
 15. 15
  Hvis du ønsker at synge for et levende, vil du sandsynligvis nødt til at sætte i år med hårdt arbejde, før du er virkelig klar til at gøre det til en karriere! Et par heldige mennesker kan synge smukt næsten fra den dag, de bliver født, men de fleste store sangere har måttet arbejde på det i årevis.
 16. 16
  Spørg dem lokalt, hvis stemme du kan lide hvad de gør for at få den lyd, som du kan lide, de fleste vil blive smigret og glad for at dele disse oplysninger med dig.

Tips

 • En sanger bør opretholde en afbalanceret kost og bør undgå fødevarer, der kan forårsage halsinfektioner eller koldt elementer såsom is, kolde drikke mv
 • Disse principper gælder generelt for tale, så godt.
 • Intet hjælper mere end hjælp fra en professionel eller en person, der er god til det. Bare spørg!
 • For at styre stemmeføring du skal gøre på samme måde, når du synger en sang, snarere end du skal gøre det grundlæggende princip eller vejrtrækning. Denne stemme kontrol vil hjælpe dig med at blive minimere den store tempo vokal og kan lade dig komme i de specifikke måder og bestemt tidspunkt.

Advarsler

 • Singing må ikke gøre ondt. Hvis du begynder at have problemer, kan du blive spænde dine muskler, bruger den forkerte mængde vejret, holde den forkerte arbejdsstillinger, tvinger noter uden en åben hals, eller noget andet, der er belastende. Det er vigtigt at løse problemet. Bare slap af!
 • Trods populær tro, IKKE tilføje citron til dit vand. Den udtørrer din stemme, får det til at lyde anstrengt.