Wkudk

Sådan foregive at besvime

Uanset om du har brug for at forårsage en omdirigering, komme ud af en klæbrig situation, eller du handler på en spiller, der opfordrer til besvimelse, kan denne færdighed være overraskende overbevisende.

Steps

Sådan foregive at besvime. Vælg et passende tidspunkt.
Sådan foregive at besvime. Vælg et passende tidspunkt.
 1. 1
  Vælg et passende tidspunkt. Dette ville ikke være i midten af ​​en overfyldt hal, medmindre du gør lidt af en scene først, og få folks opmærksomhed. Dit mål er at gøre folk tror, ​​du har besvimet, får ikke trådt på og faktisk blive dræbt.
 2. 2
  Begynd at bremse ned, hvis du er til fods, og holde hovedet lidt, som om du har en hovedpine, skele øjnene og sukke lidt, men ikke overdrive dette.
 3. 3
  Stoppe med at tale. Ikke pludselig selv, bare bremse gradvist, indtil du stopper. Blink og skele dine øjne et par gange som du forsøger at fokusere.
 4. 4
  Må ikke være energisk. For at gøre det troværdigt, skal du være svag og let vej til et stykke tid, før du går ned. Gradvist mister fokus på, hvad du laver og bliver svagere og svagere. Tag langsomme vejrtrækninger, også, ligesom du får svag.
 5. 5
  Sige, at du føler dig lidt underligt, og at du tror, ​​du har brug for et glas vand eller noget frisk luft. Måske spørge nogen til at åbne et vindue. Hvis du er uden vinduer eller har ingen vand rundt bare sige, at du tror, ​​du har brug for at sidde ned, eller gå ud i frisk luft. Sid for lidt og få op langsomt. Derefter snuble lidt og falde frem. Før du gør, der siger noget lignende "Jeg...". Sørg for at du ikke er færdig din sætning, med mindre det er kort.
 6. 6
  Sørg for at du falder sikkert. Du ønsker ikke at ramme dit hoved og såre dig selv. Hvis du står, spænde dine knæ og lad dem ramte jorden, før du forsøger at tabe din torso. Sørg for at gå hurtigt nok uden at gøre det til at ligne en 5000 volt bølge af lyn har hastet selvom du eller vil det virke falsk. Hvis du sidder, slappe af og forestille du egentlig er besvimelse. Lad dig falde ned fra stolen, da det er usandsynligt, du vil bo på der, hvis du rent faktisk gjorde besvime. Prøv at lande på bagsiden af ​​låret, ikke din hofte eller halebenet. Derefter hurtigt drop din torso.
 7. 7
  Dybest set, bare lukke øjnene og lad alle dine muskler svækkes helt, bare slappe af. Bogstaveligt, bare handle som du ikke har nogen knogler og falde til gulvet i en krøllet bunke. Dette vil synes ægte.
 8. 8
  Ligge på jorden. Sørg for at du ikke er stiv, og hvis nogen forsøger at løfte en arm og ryst den, så lad det bare slappe helt af, og når de slippe det, bare lade det falde som det ville. Dette er en fælles 'fake spotter' test. Ubevidste mennesker ikke har kontrol over deres lemmer. Nogen bør komme over for at se, hvis du er okay, der forårsager en afledningsmanøvre for uanset lejlighed.
  • Ikke bo dernede for lang, eller nogen kunne ringe 911. Medmindre du vil at det skal ske, så sørg for du ikke bo ude i mere end et par sekunder.
 9. 9
  Åbn dine øjne og tage en dyb indånding. Ofte vil folk, der har besvimede vække ikke have husket, at de besvimede. Sig alt hvad du kan huske er hedeture, og at det lignede en person nedtonet lysene i rummet.
 10. 10
  Sidde op langsomt, og efter et øjeblik, stå, eller få nogen til at trække dig til dine fødder, eller du kan spille op dramaet og sidde op hurtigt, og spørge, hvad der skete, derefter "bliver svimmel", og sortering af vakle lidt igen, så folk tror, ​​du måske besvime igen og alle vil haste til din støtte.

Tips

 • Du kan være nødt til at praktisere, før du gør det ser virkelig. Find en måde, der ikke forårsager dig meget smerte eller ubehag.
 • Sørg for at du stadig trække vejret!
 • Når "faldende" sørge for, hvis din gå hurtigt for at have en åben plads, så du ikke kan ramme noget eller nogen, eller forårsage en skade. Altid være forsigtig!
 • Når nogen hjælper dig, handle som om du lige er vågnet op. Spørg ting som "Hvad er der sket?" Tal også langsomt i en lidt lav stemme at gøre det synes som om du har mistet al din energi.
 • Dont få op hurtigt på dine fødder, så lad nogen til at hjælpe dig eller få op langsomt og roligt.
 • Oftest en svag er et tab af fuld kontrol, men ikke et tab af al kontrol, som i en gradvis black-out, ikke en halte parabol klud falder til gulvet.
 • Når du første gang åbner dine øjne, ikke umiddelbart begynde at tale. Kig forvirret i et par sekunder, så kan du spørge, hvad der skete. Hvis du åbner dine øjne og begynde jabbering, vil det ikke være realistisk.
 • Hvis du planlægger dette i forvejen, kan det hjælpe, hvis du klager over svag sløret syn eller meget mild svimmelhed (ikke stress det, selv om). Denne måde din svag er ikke helt ud af det blå.
 • Hvis du er bekymret for faldende hurtigt, og såre dig selv, "svag" ved siden af ​​noget, du kan holde på - folk er nogle gange bevidst, da de begynder at mørklægge at der sker noget, og har tid til at få fat i noget, og sænk selv. Stadig falde, og lad dit greb være løs, men at have noget at fange mod momentant vil bremse dig afstamning lidt og mindske risikoen for en faktisk skade.
 • Prøv at ikke at grine, smile eller fnise. Må ikke komme op med det samme. Efter "besvimelse" foregive du lige har vågnet op fra søvn. Gå lidt floppy og prøve at se på din næse, så dine øjne ser mærkelige ud. Sig noget lignende, "Hvad skete der?" eller starte mumlende vrøvl. Lad en anden person eller ven få dig op.
 • Når "falder", sørg for at gøre det i et åbent område, så du ikke vil ramme nogen eller noget, da dette kan forårsage uønsket opmærksomhed. Altid være forsigtig og plan, hvor din "besvimelse" vil finde sted!
 • Hvis du tror, ​​du ikke kan "falde" realistisk derefter "svag", når én eller to personer er tæt nok at se, at du faldt, men ikke så tæt at de bemærker det ikke var ægte.
 • For virkelig at spille sikkert, når praktiserer denne handling, så gør det på et tæppe eller endnu bedre på en seng og barfodet, når du starter ud.
 • Hvis du beslutter at gå fremad, undgå at lægge dine arme ud for at stoppe dig selv for enhver pris. Da dette er en refleks handling, ville det være bedst at øve en masse på forhånd.
 • De fleste mennesker besvimer baglæns, så det er mere troværdigt. prøv at besvime baglæns, men ikke skade dig selv!
 • Kun rulle dine øjne tilbage, hvis du ønsker at fake et anfald. Fainters bare lade deres øjne tæt som de ikke har kontrol over deres øjne.
 • Må ikke sige noget lignende "Alt er ved at vende sorte" før den falder, fordi det kan lyde poetisk, og folk kan mistænke, at du har planlagt det. Bare mumler nogle korte ord, betyder det ikke at være grammatisk korrekt, men det har at gøre sense.Just sørge for, at du kun kun kun bo ned i omkring 5 sekunder, og ingen vil kalde 911.
 • Alternativt kan du have nogen til at hjælpe dig med dette. Det er ligesom "trust" spil, hvor du falder bagud og lade nogen fange dig. Efter fangsten, har den person, langsomt sænke dig til jorden.
 • Klager over varmefølelse og / eller svimmel, før det faldt.
 • Prøv at gøre det mod en væg, så når du "svag" kan du bare glide ned det eller få en ven involverede til at hjælpe dig.
 • Må ikke gå til overbord eller du kunne forstyrre nogle af dine venner.

Advarsler

 • Det er virkelig vigtigt, at hvis du går igennem med det, du gør det rigtigt. Hvis du mister den, eller smile eller hvad, kan dit omdømme blive beskadiget. For ikke at nævne alle de vrede mennesker, du måske har bange!
 • Må ikke gå hele overbord på virkende og ting, fordi folk virkelig tror måske, at du lokket dem til at få opmærksomhed.
 • Brug det ikke igen og igen, folk måske tror noget alvorligt galt med dig.
 • Må ikke hyperventilere, medmindre du ønsker en ambulance kaldt på dig. Hvis du har planer om noget i dette omfang, gør det til, hvor din puls er en smule ud af det normale.
 • Bruge denne viden udelukkende i relevante situationer. Brug det ikke bare for at få opmærksomhed og gøre alle bekymringer.
 • Må ikke gøre det, hvis du ønsker at narre politiet til ikke at arrestere dig. Det kunne få dig ind i større problemer.
 • Hvis du straks genoptage din tidligere aktivitet, er du nødt til at se mistænkelige. Tag et øjeblik til at sidde stille og roligt hvile dit hoved mellem dine ben.
 • Pas på, du ikke gør dette i offentligheden som hvor der er masser af mennesker omkring dig og gå rundt, ellers vil folk indberette dig til politiet for at lyve, du besvimede.