Wkudk

Sådan skriver sangtekster

Sangskrivere har en meget vigtig opgave. De nødt til at skrive sange for alle mulige forskellige bands. Songs er afgørende for et band. De kan også udtrykke, hvordan du føler dig på andre måder skrift ikke kan.

Steps

Sådan skriver sangtekster. Lyrics er ikke altid fortælling eller endda om noget, så der er ingen at følge i at skrive tekst.
Sådan skriver sangtekster. Lyrics er ikke altid fortælling eller endda om noget, så der er ingen at følge i at skrive tekst.

Skrive dine egne tekster

 1. 1
  Lyrics er ikke altid fortælling eller endda om noget, så der er ingen at følge i at skrive tekst. Fokus på enhver kombination af melodi, ord til andre sange, lyde, akkord progression, og rytme. Være målrettet i din skriftligt, men lad ideer kommer naturligt. Tvunget synes tvunget til at andre også, så bare vent inspiration til at komme til dig.
 2. 2
  Få en pen og papir eller skrive det, fordi nogle mennesker har svært ved at sidde der håndskrift ting, og du kan se op ideer. Skriv så meget som du kan, indtil du føler det er færdigt eller klar til at blive afsat. Til selv at skrive et enkelt ord eller lyd er en glimrende start. Lad sangen gære. Alle har en anden stil. Nogle frit skrive fra deres indre øje, mens andre skriver med en bestemt hensigt. Du kan skrive i linjer eller uden, så tænk på sangtekster vedrørende dit liv, eller hvordan du føler, og begivenhed eller noget, du ønsker at udtrykke. For mig det, hvis du skriver en enkelt sætning i en sang ned altid fører til noget andet før.
 3. 3
  Vers ofte kommer i linjer af to, fire og otte. Nogle gange er det tre med en melodisk fylde for fjerde linje. En meget traditionel sang ville have fire eller fem vers af fire linjer et stykke med en fire linje kor hver to vers. Skriftligt mindst fem vers (og du behøver ikke at bruge dem alle), og et kor (eller to) kan virkelig hjælpe til at få til at ske. Verset og melodi er den vigtigste del af sangen til en sangskriver. Og de kan være den letteste at skrive. Versene har normalt den samme melodi, og det gør koret. Når du får de grundlæggende ting ned, så kan du tilføje flair.
 4. 4
  Skriv de sidste to vers. Det betyder ikke, de vers i slutningen af ​​sangen, men de par vers, du har bare ikke helt glattet ud endnu Disse er normalt den sværeste at skrive, og selv de mest erfarne sangskrivere har kørt ud af inspiration ved derefter. Hvis du få stukket, nedskrive et par ideer, og så se, hvad du kan gøre ud af dem.
 5. 5
  Læs hvad du skrev. Hvad er det større billede? Er sangen danne en fortælling, en erklæring eller en beskrivelse? Er det en opfordring til handling, et sæt af retninger, eller en hilsen? Er det filosofi eller en refleksion? Er det virkelig meningsløst? Har det flere formularer? Begynde at bevæge sig rundt ord og ændre dem, så de passer ind i resten af ​​teksterne. Tænk over, hvordan du vil komme på tværs, og hvordan der balancerer med, hvad du vil sige. Kan du lide placeringen af ​​vokalen og konsonantlyde? Har en linje have flere betydninger? Er en bestemt sætning skiller sig ud? Ønsker du at gentage en linje eller ord? Husk, for første gang et publikum hører en sang, de kun høre de dele, der skiller sig ud mest.
 6. 6
  Vælg dit emne. Ligesom nogen berømt du har brug for et emne, der er virkelig tæt på dig eller vigtigt for dig. Det kan også dreje sig om noget det offentlige kan lide. Det kan være noget, du ønsker, såsom en opløsning, en nuværende forhold, en dårlig dag, vrede, religion, en tropisk ø, eller slet ingenting. Hvem denne sang vedrører? Du kan skrive, hvad popper ind i dit hoved, men prøv at overveje et emne, der ville være populære med en gruppe af mennesker, ikke bare dig selv. Husk, det behøver ikke altid at være deprimerende eller vred. Eller endda har en følelse. Et vaskeri liste kunne være poetisk, hvis det gøres rigtigt.
 7. 7
  Brug poetiske enheder. Du kan rim og halvdelen rim eller bruge konsonans eller et ordspil. Én linje kunne være, "en ø i det tropiske hav." Den næste linje kunne bruge en anden stavelse linie ender på "e". Men tænk på alle de lange ord, der ender i "e", også. Må ikke rimer hver enkelt linje, medmindre det er det, du går efter. Det gør teksterne lyden tarvelige og urimeligt. En god ting at gøre, er at have et rim ordning. En fælles rim ordningen er ABAB, CDCD, Kor: EEFF, GHGH, jkjk og LMLM. For eksempel:
  • Jeg gik ned ad gaden, (A)
  • og jeg så hende i hendes klæder, (B)
  • Hun fulgte efter mig, (A)
  • med to trin til at modsætte sig. (B)
  • Så jeg sagde, "Hey nu!" (C)
  • Hvorfor tager du ikke stoppe ved, (D)
  • Vi kunne få reel højt, (C ')
  • på den lokale Cafe Collide. (D)
  • Kor:
  • Jeg var rullende langs, (E)
  • og i det rullende lange, (E)
  • og hænge med min pige, (F)
  • Ja, vi var så svulme. (F ') etc...
 8. 8
  Bemærk, hvordan næsten ingen af disse rim endte med præcis den samme lyd.
 9. 9
  Tæl rytmen. Hører du nogen specifikke rytmer i teksterne? Hvor mange stavelser er der i hver linje? Vil du have en stavelse struktur? Grupper din rytme og udvide denne rytme hele lignende dele af sangen. Hver første og tredje linje af et vers kunne have en rytme og de to andre linjer har en anden rytme.
 10. 10
  Skriv en melodi. Det er nyttigt at bruge en musik skala ligesom Major skalaen på pentatoniske skala. Tænk "Do Re Mi Fa So La Ti", og bland dem rundt. Melodien kan være noget, der popper ind i dit hoved eller noget, som et andet band har skrevet. Du må ikke kopiere en eksisterende sang eller du kan blive sagsøgt for plagiat. Hvis du udgiver sangen for profit, så check for at se om det passer en anden melodi inden for en lignende akkord progression og rytme. Rytmen og progression er en integrerende del af melodien. Du vil måske ikke være i stand til at gøre rytme eller progression i øjeblikket, men vær tålmodig. Det kunne komme til dig i slutningen, efter at du har læst gennem dine tekster.
 11. 11
  Skriv den "midterste otte" af melodien. Dette er en af ​​de hårdeste dele af melodien at skrive. Der er normalt en anden melodi end resten af ​​sangen, og er som regel kort. Det skal være cool og sjovt.
 12. 12
  Matche de akkorder. En anden metode er at matche de akkorder, og derefter ændre melodien derfra. Hvis du har en C-akkord derefter skrive hele linjen som C og derefter foretage, lad os sige, den tredje stavelse en D, E, F, G, A eller B. Og ændre mere, hvis du kan lide, kombinationerne er uendelige.
 13. 13
  Skitsere melodien. Du kan skrive en melodi til den første linje og skifte rundt et par noter til de andre linjer. Og når du har en hel vers gælder det til andre vers. Koret undertiden endda har den samme melodi som verset.
 14. 14
  Skriv en akkord progression. Nogle gange kan du samarbejde med en anden musiker til at få denne del. Du kan også bruge en klassisk progression som 12 bar blues eller en, fire, en, fem, én. Sommetider starte med en progression, også.
 15. 15
  Omskrive. Hvem siger, at du ikke kan ændre, hvad du har skrevet? Hvis du kan lide den originale, og derefter holde det. Men de fleste sangskrivere skal spille med sangen lidt for at få den perfekte lyd. En god sang kan skrives i ét drag, men oftere det tager et stykke tid. Endda flytte rundt hele vers, så sangen har kontinuitet. Nogle gange, en sang får en helt ny betydning.
 16. 16
  Når du er færdig, så tænk på, hvordan du vil have din sang til at gå. Hvad jeg mener er, du ønsker at sikre, at du vide, hvis du vil have det til pop, rock, blues, osv. Og selv hvis du ikke kan spille et instrument, vil du være i stand til at vide, hvordan det går, og hvordan netop du ønsker at synge den.
 17. 17
  Tilføj i dele til sangeren til at tage et åndedrag. Sætte en ekstra 2-4 beats her og der. Dette giver også lytteren en chance for at tage i, hvad du siger. Dette er en stor regel at bryde for mange grunde.
 18. 18
  Optag sangen. Har dig selv eller en ven synge din sang. Sørg for, at det er godt optaget. Du er velkommen til at lave baggrundsmusik.
 19. 19
  Spil det live. Prøv og få en lokal gigging sanger eller band til at spille din sang. Jo mere det bliver spillet, jo flere mennesker vil høre det.

Tips

 • Sig dine ideer højt, hvis du er ved dig selv, eller du har nogen til at sige det til. Dette kan hjælpe dig til at rime bedre, hører den måde konsonanter og vokaler flow, og generelt forbedrer rytmen af ​​din sang.
 • Tænk på den ene, hvem du ønsker at høre din sang. Hvad er det, du vil have dem til at høre?
 • Hvis du kommer op med en idé, skal du sørge for at skrive det ned med det samme, før du glemmer!
 • Skriv ned et ord. Derefter skrive så mange synonymer som du kan for det. Hvor mange ord for "vej" kan du tænke på? Merriam-Webster har også en god tesaurus online. Eller Google "Ordet" og "synonym".
 • Efterhånden som du bliver bedre til sangskrivning, vil du begynde at ubevidst gøre rim i dit hoved, som du går på om dit liv. Hvis du har en dårlig dag, vil dette problem ubevidst bliver temaet, hvad du skriver ned. vil du begynde at lave en sang ud af denne ubevidst.
 • Sørg for at dit sang ikke er for ensformigt. Ingen ønsker at lytte til "Jeg savner din kæreste" fire millioner gange. Men samtidig skal du ikke være bange for at gentage en linje.
 • Prøv at være opfindsom med dine tekster - nogle af de mest underholdende sange at lytte til virkelig har skøre tekster.
 • Hvis du har en ufærdig sang, gemme det. Du kan få en idé fra scraps, eller hvis du har en masse af dem, kan du kombinere dem og skrive en sang ud af det.
 • Må ikke være bange. Sangskrivning er noget, der er sjovt og en god måde at få dine følelser ud.
 • Nogle gange er det lettere at først skrive et digt, så indarbejde ordene i digtet ind i en sang.
 • Når du har en dårlig dag, udtrykke dine følelser. I sangskrivning intet er værdiløs.
 • Husk der er ingen egentlige regler for sangskrivning bare guider, bevidst kun for at få dig i gang, sande kreativitet har ingen grænser.
 • Date dit arbejde. Det vil være lettere at fortælle, hvordan du følte, da du skrev det, hvis du nogensinde bliver spurgt.
 • Aldrig afvise en idé til en sang som "for dum". Mange af de bedste sange er om de mest aparte emner.
 • Vær forsigtig med hvad du ønsker at gøre i sangskrivningen.
 • Sørg for at have en blyant og papir med dig på alle tidspunkter. Du ved aldrig, når nogle gode ideer kan dukke op i dit hoved. Det er også godt at have en sangskrivning notebook eller måske en fil på din computer. Dette hjælper dig med at organisere dine tanker bedre.
 • Tænk om at ændre præsentationen af ​​dine tekster. Du behøver ikke altid at sige, hvad du mener i meget almindeligt ord.
 • Læs artikler og interviews fra andre forfattere.
 • En god melodi er altid en god melodi, når nogen endelig hører det. Nogle af de bedste melodier har været lagt på hylden i årevis, før de var færdige og registreret.
 • Du kan også sætte følelser eller ting, du gjorde i dit liv som hvis noget slemt er sket i dit liv, kan du skrive en trist sang. Sangen humør afhænger af, hvad du ønsker i det.
 • Lad det strække ud så længe du har brug for det. Forsøg ikke at forhaste det.
 • Hvis du ikke kan tænke gå udenfor og tænke over naturen, du kan skrive om ting du kan lide i naturen! eller du kan tænke at skrive om at gøre verden til et bedre sted ved at tænke på ting, folk aldrig ville gøre i deres liv.
 • Det kan være lettere, hvis du skriver teksterne først og derefter tænke på en titel bagefter. På den måde vil du ikke være stræber efter at gøre teksterne passer titlen.
 • Skriv navnet på nummeret først og se, hvad der kommer ud af det.
 • hvis du finder det lidt svært at tage ned sangtekster, kan du bare kopiere det og indsætte det i ethvert tekstbehandlingsprogram pakke fx Microsoft Word Ansøgning så du kan gemme og printe det ud, hvis du vil.
 • Være vedholdende. Finde inspiration kan være rigtig svært, så vær på udkig efter nye ideer. Du vil finde noget fantastisk, hvis du bare holde ud!
 • Lav et udkast, og så skal du se på, hvad du har gjort, og hvis du ikke kan lide det ændre det op en lille smule. Hvis du ikke kan tænke på noget, kan du bede en ven eller nogen!

Advarsler

 • Må ikke rimer tiden, medmindre dette er præcis, hvad du havde tænkt dig. Det er i orden på et tidspunkt, men for meget får irriterende, som det ses nedenfor;
  • EKSEMPEL: Mit liv er forfærdelig, og jeg synes, det er forfærdeligt, fordi jeg forlod min kat på min bedstemor, og hun plejer at give min kat tilbage, så hvad skal jeg gøre Ohhh yeahh... Hvad skal jeg gøre? (Der var dårligt)
 • Må ikke plagiere en sang somebody anden skrev, eller du kunne få nogle alvorlige juridiske problemer. Men det er godt at vælge en stil tekst eller musik, du kan lide. Så hvis du kan lide Katy Perry, skriver pop som hende. Eller hvis du kan lide Taylor Swift, skriver masser af kærlighedssange.

Ting du behøver

 • Blyant eller pen
 • Et instrument - keyboard, guitar, eller hvad du kan spille (valgfrit, men anbefales at have på hånden)
 • Papir eller computer
 • Du kan også bruge din mobiltelefon, hvis du ikke er i stand til at få en pen i det øjeblik