Wkudk

Hvordan til at handle beruset

Nogensinde været til en fest, og at fuldstændig weirdo fra din Math klasse kommer over til at tale med dig, og du ikke ved, hvordan man får ud af det? Fungerende helt beruset er en sikker brand måde at undgå enhver samtale eller anden akavet situation, du kan tænke på!

Steps

Hvordan til at handle beruset. Hvilke alkoholikere gør er at forsøge at handle ædru.
Hvordan til at handle beruset. Hvilke alkoholikere gør er at forsøge at handle ædru.
 1. 1
  Hvilke alkoholikere gør er at forsøge at handle ædru. Du skal indarbejde effekter specifikt hvor de påvirker dig, og derefter forsøge at handle som om du er ædru.
 2. 2
  Lad vilkårlige kraftudtryk. Du kender sikkert nogle gode. Disse arbejder bedst, når fyret som en fornærmelse på en uskyldig tilskuer.
 3. 3
  Lad dine øjne glasur over lidt, og rulle dine øjne en smule. Prøv og handle som nonchalant som en stenet rastafari.
 4. 4
  Når andre festdeltagere fortælle dig at du er beruset, skal du benægte dette helt og aldeles.
 5. 5
  Være følsomt feely. Nu er du på en fest, det er helt acceptabelt at kramme nogen, og alle, selv hvis du aldrig har talt med dem før!
 6. 6
  Tal i en lav afslappet tone, vil dette vise, at du føler dig lidt langsom (en af de mange virkninger af alkohol). Hvis du kan, så prøv hælder på en person, du kender skulder og slappe at vise du har en god tid.
 7. 7
  Forsøg ikke at "over ikke" den berusede handling, kan dette efterlade dig i nogle miner, hvor du ikke ønsker at falde i.
 8. 8
  Find dig selv en stol og nedturen dig selv i det tillader den ene hånd til at falde på din reproduktive område, og den anden på låret, helst med tommelfingeren pegende 90 grader til din anden hånd. Stare liderligt på alt, der går forbi dig, tungen lidt lolling ud af din mund. Stønne med jævne mellemrum. Hver part har sin egen bopæl perv.
 9. 9
  Miste balancen helt. Forestil hver væg trækker dig hen imod det og hverken væg lykkedes at vinde.
 10. 10
  Find nogle trapper og ligge på dem. Trapper er en magnet for berusede idioter.
 11. 11
  Og endelig, hvis du desværre finde dig selv blandet ind i en samtale, så husk disse regler: Tænk på 3 adjektiver og kigge rundt i lokalet for det første objekt, du ser. Peg på det og beskrive det til den person, du taler med kun at bruge din 3 adjektiver og udtrykkene "thingy" "Whatchamacallit" og "du-ved-hvad der."

Tips

 • Hold dig til dine grænser (i, hvad du gør, når du handler beruset), som du kan blive fanget og lo på.
 • Hvis du spiller perv rolle sikre som en mand, du kun fokusere på torso eller alternativt som en kvinde, primært fokusere på maven.

Advarsler

 • Må ikke fornærme folk ved at røre dem i private områder, selvom du spiller perv rollen! Dette vil resultere i en lussing eller en opfordring til politiet.
 • Aldrig sige "Oh my god jeg er så fuld." En god beruset aldrig indrømmer at forgiftning.
 • Må ikke handle helt beruset og ikke være aggressiv eller noget. Hvis du gør det, kan et medlem til festen ringe til politiet, og du kan komme i problemer med loven.
 • Vær sikker på at holde op det paradeforestilling for hvis folk finder ud af du ikke er beruset, vil de grine af dig.