Wkudk

Hvordan til at pakke bøger til skibsfarten

Selvom det ikke er den mest skrøbelige genstande, bøger stadig skal emballeres godt for at sikre, at de undergår forsendelsesprocessen uden skader. Butcher papir og bånd tape alene ikke er tilstrækkelige, og for bøger med stift bind, er heller ikke konvolutter. Her er hvordan at pakke bøger til skibsfarten, så de ankommer i samme stand, som de blev sendt.

Steps

Hvordan til at pakke bøger til skibsfarten. Beskyt pakken fra fugt.
Hvordan til at pakke bøger til skibsfarten. Beskyt pakken fra fugt.
 1. 1
  Rengør bogen. Hvis dækslet ubestrøget papir, kan du være i stand til at bruge et viskelæder til at fjerne nogle, men vær blid.
  • Hvis støvet jakke eller Papirdækslet blankt, kan du tage snavs og tilfældige mærker ved at sprøjte en lille Windex på et stykke køkkenrulle og forsigtigt tørre dækslet. Vær forsigtig med ikke at få Windex på siderne. Nogle gange kan en let fugtig karklud er alt hvad du behøver. Giv bogen dækker et øjeblik til at tørre ud, før du pakke den.
  • Lightergas kan bruges til at fjerne genstridige klistermærker fra glittede omslag - suge sticker i 20 sekunder eller deromkring, og derefter flå det - men husk på, at lightergas er skadeligt for huden. Brug pleje og vaske dine hænder bagefter.
 2. 2
  Beskyt pakken fra fugt. Når låget er tørret, pak bog (r) i en slags plast i tilfælde boksen bliver hængende under en aftapningsventil på et tidspunkt undervejs.
  • Plastichylstrene hvor aviser leveret til boliger er den rigtige størrelse til de fleste bøger. Lægge bogen i posen, fold over toppen af ​​posen, og forsegle det med emballage tape.
  • Må ikke over-tape, brug lige nok til at tape ned kanterne. (Det er et irritationsmoment, hvis modtageren har til at afskære meter tape til at komme til bogen.) Så pak bogen i bobleplast for ekstra beskyttelse.
 3. 3
  Tilføj som helst bogstav eller kort, du ønsker, at modtageren at få.
  • For at kvalificere sig til Media Mail kurs i Europa, som er den bedste skibsfart sats den amerikanske Post Office tilbud til bøger, ikke tilføje personlige breve eller non-bog poster, eller du bliver nødt til at betale den højere Pakkepost eller Prioritet satser. Mail et kort af sig selv, og fortælle den person, at en bog kommer separat. (Kortet ankommer normalt først.)
   For andre lande, så spørg din posthuset for rådgivning om pakker omkostninger.
  • Hvis du ikke medtage en kommerciel følgeseddel, skriv en kopi adresse label til at omfatte inde i boksen i tilfælde af originale etiket rives eller på anden måde bliver ulæselige.
 4. 4
  Overveje at sende en paperback bog i en polstret kuvert. En kasse er stadig den bedste emballage container til at bruge, især hvis bogen er værdifuld eller sentimental til enten dig eller modtageren.
  Men paperbacks ikke de overhængende covers og udsatte hjørner som hardbacks gør, så de rejser sig bedre i kuverter end at gøre Hardcovers.
 5. 5
  Brug en boks, der er større end bogen. For Hardcovers, finde en papkasse, der er lidt større end bogen. I Europa, hvis du ikke har noget imod at betale den højere Priority Mail rate kan du bruge post kasser, posthuset giver gratis (det er en service, du får for at betale mere).
  Men hvis du bruger de gratis prioriterede felter, vil du ikke være berettiget til billigere Media Mail sats.
 6. 6
  Lav en genbrugt boks se frisk. Hvis du genbruge en boks, kan du gøre det ser rart for modtageren ved at vende vrangen ud. Bare find det sted, hvor kassen er limet sammen. Normalt er det bare en søm. Du kan adskille denne søm med en smør kniv, vend kassen vrangen ud, og retape at søm.
  Voilà! Du har en pæn, ren boks. Hvis du vil genbruge en kasse, men ikke (eller ikke kan) vende vrangen ud, skrible gennem de gamle adresser, etiketter og mærkninger med en stor markør, eller sætte klistermærker over dem.
 7. 7
  Tape bunden. Må ikke væve flapper af en kasse sammen for at undgå at bruge tape, når du sender bøger, det er ikke så sikker.
  • Fold de små sideflapper i, og luk derefter de store flapper, så de opfylder perfekt og tape sømmen med emballage tape eller bånd tape.
   Forlade masser af udhæng for båndet til at gå op i siderne af kassen, hvilket gør det stærkere. Taping flapperne på kassen i stedet for foldning giver ekstra sikkerhed til emballagen og holder kassen i bedre form.
 8. 8
  Tilføj emballage. Sæt kassen højre side op, med det øverste åbne. Layer indersiden bunden af kassen med nogle emballage - pakning peanuts, airbags, Styrofoam, krøllede plastik indkøbsposer, eller knust avis som en sidste udvej (avis er relativt tung og føjer til shipping cost).
 9. 9
  Efter bunden af kassen er fyldt i, indstille bogen (pakket ind i flere lag af plast bobleplast) på laget af emballeringsmateriale. Udfyld rummet omkring bogen med mere emballage, derefter udfylde boksen til toppen. Du ønsker at bogen skal bo fast i midten af ​​kassen og ikke glider rundt.
 10. 10
  Kan bogen stadig skifte? Det centrale er at lukke flapperne på kassen, når du er færdig med pakning, men ikke forsegle det endnu. Ryst kassen. Hvis du kan føle eller høre raslende eller bevægelse, tilføje mere emballage, indtil kassen er pakket lige nok til at forhindre enhver bevægelse indenfor.
  Dette vil beskytte bogen fra at få tæsk, uanset hvad håndtering af kassen modtager.
 11. 11
  Skriv adressen, eller sætte en adresse label på øverste flap af kassen, før du tape det lukket.
  • For at gøre leveringen hurtigere og mere præcis, kan du slå op det 9-cifrede postnummer under 'Find en postnummer' på US Postal Service hjemmeside.
  • Skriv i kuglepen, så adressen ikke vil smøre, hvis den bliver våd, så dækker den adresse (eller etiket) med klar indpakningstape.
 12. 12
  Tape æsken lukkes. Tape den øverste søm med et langt stykke tape, og derefter sætte tape over alle sidesømmene at styrke kassen.
 13. 13
  Tag pakken til. Spørg efter de bedste posttakster til din zone og område, men sørg for at sammenligne med sporet og forsikret porto så godt, især hvis det, du sender, er værdifuld i tilfælde af tab eller skade.
  • Hvis du ønsker at se, hvor klog du er, så spørg ekspedienten forskellen mellem Media Mail og post satser. Wow! Hvis du kvalificerer dig til Media Mail satser, du har gemt en masse penge!

Tips

 • For amerikanske porto kun hente USPS Shipping assistent på http://www.usps.com/shippingassistant/instructions.htm, som vil give dig mulighed for at udskrive en barcoded forsendelsesetiket fra din computer. Shipping Assistant kræver at du bruger Leveringsbekræftelse, men det kun opkræver et par cents for denne service (og det er gratis med prioriteret post). PayPal har også en dejlig skibsfart system.
 • Dobbelt box bøgerne. Pakke dem pænt og fastgjort i en papkasse derefter gentage processen efterlader et mellemrum mellem de to kasser. En måde at gøre dette på er at bruge bobleplast bare i hjørnerne for at beskytte kassen med bøgerne.
 • Du ønsker bogen at ankomme ubeskadiget. Skader normalt sker til hjørner af bøger med stift bind, som kan blive bøjet (eller "stødte", som de siger i bogen handel). Bogen skal emballeres, således at papkassen tager nogen skade, i stedet for selve bogen.
 • Mange kommercielle boghandlere har ekstra emballage, at de vil give dig, hvis du spørger pænt. Spørg for et parti, og holde ekstra i en affaldspose er klar til at hælde i kasser, når du har brug for at sende noget. Krøllede plastikposer fra en købmand kan også udfylde felterne billigt.
 • Undertiden med små bøger, vil Priority Rate være tæt på Media Mail sats, og det vil være det værd at opgradere til Priority. Bogen vil ankomme meget hurtigere, og dermed med mindre tid til at være beskadiget i transit.
 • Bede om en "nul-porto strimmel" på posthuset, hvis du bruger frimærker. Det beviser, at du gav din bog til et menneske, og det vil ikke blive sendt tilbage til dig for at være over vægtgrænsen.
 • Spørg postekspedient hvis pakken kvalificerer sig til Pakkepost eller First Class forsendelse, hvis du ønsker at spare penge. Størrelse og vægt kan forekomme begrænsninger.
 • Spørg postekspedient hvis pakken kvalificerer sig til Pakkepost eller First Class shipping.
 • Kend din porto satser, inden du pakker, skal du bruge en porto satser sammenligning hjemmeside som nuværende portosatser (Europe) ved http://currentpostagerates.info/ eller én relevant til dit land.

Advarsler

 • Hvis du sælger bøger på internettet, skal du sørge for køberen ikke har nogen klage. Det er ikke posthuset skyld, hvis en bog ankommer beskadiget, hvis afsenderen ikke pakke det ordentligt. Media Mail shipping kan tage to uger, hvilket er to uger for pakken, der skal droppes, sparket eller stablet med snesevis af andre tunge kasser.
 • Hvis du har en fortrykt selvklæbende adresse label med en stregkode, behøver du ikke at dække det med tape, hvilket kan gøre det sværere at scanne. Men hvis din etiket var trykt på almindeligt hvidt computer papir, kan det rive i transit, så du bør tape ned hele etiketten, som dækker det med klar indpakningstape.
 • Du kan anmode om "levering bekræftelse" for omkring 50 ¢ mere, hvis du sender fra posthuset, 14 ¢ mere, hvis du udskriver en forsendelsesetiket bruge USPS Shipping Assistant ( http://www.usps.com/shippingassistant/instructions.htm ) eller gratis, hvis du printe dine egne Priority Mail etiketten ved at bruge Shipping assistenten eller Click-N-Ship ( https://sss-web.usps.com/cns/landing.do ). Du får en kvittering med en lang række på det, som du kan sætte ind i "spor og bekræft" i posthuset hjemmeside, og du kan også vælge at få en e-mail sendt til dig, når pakken er leveret. Med levering bekræftelse, hvis du sendte noget til din tante for eksempel, kan du fortælle hende, da pakken blev leveret, og hun kan bede hendes familiemedlemmer, hvad de gjorde med det. Levering bekræftelse modvirker også uærlige mennesker fra foregiver de aldrig fik pakken.

Ting du behøver

 • Polstret kuvert (for paperbacks)
 • En boks større end bogen (for Hardcovers / paperbacks)
 • Bubble wrap
 • Plastic ærme eller klar plast til at dække bogen
 • Packing materiale såsom emballering peanuts eller Styrofoam
 • Strapping tape eller emballage tape
 • Saks
 • Eraser
 • Windex
 • Køkkenrulle
 • Lightergas