Wkudk

Sådan ballet dans

Ballet er kunsten dansen kræver styrke, modstandsdygtighed, elegance og ynde på én gang. Det kan være vanskeligt at styre og tager masser af tålmodighed og praksis at lære. Hvis ballet hurtigt bliver din passion, og du er parat til at sætte i timer af praksis, så kan det bare være, at du er parat til at sigte mod en karriere i ballet. Ballet kan studeres på alle alderstrin. Piger, der studerer ballet udvikle stærke organer, rumlig og tidsmæssig bevidsthed og forbedre deres koordination. Et vist videnskabeligt, langsigtet bonus er, at det er blevet påvist, at piger bevarer den fleksibilitet, som følge af ballet hele deres voksne liv. Ballet teknik anses for at være grundlag for uddannelsen for alle typer af dans.


Ballet begyndte i hoffer i begyndelsen af ​​1600. Tidlig former brugte lange nederdele og træsko. Siden da har det ændret sig dramatisk til at passe billedet af ballet, som folk har i dag. Ballet kræver vedholdenhed og hårdt arbejde. Du skal ikke forvente at blive en danser natten og du vil ikke blive en bedre danser blot ved at deltage i klasser og ikke forsøger din hårdest. Korrekt træning og tid er, hvad der gør en stor danser.

Steps

Sådan ballet dans. Tilmeld dig for en klasse - Der er masser af danseskoler rundt - Bare gør din forskning!
Sådan ballet dans. Tilmeld dig for en klasse - Der er masser af danseskoler rundt - Bare gør din forskning!
 1. 1
  Tilmeld dig for en klasse - Der er masser af danseskoler rundt - Bare gør din forskning!

Før din klasse

 1. 1
  Stræk din krop så godt som du kan. Check med instruktøren, hvis du strække ud som en klasse. Stretching er vigtigt at løsne muskler, og at aflang din. Det er afgørende, at det sker ved begyndelsen af ​​hvert ballet session, også før en performance.It er undertiden vigtigt at strække dagligt i mindst 5 minutter. Det er så din krop bliver brugt til at strække sig og det vil komme naturligt, uden at det kan du risikere skader senere i klassen. Du bør også strække til "geare ned" i slutningen af ​​klassen (dog ikke alle lærere gør det som en klasse).
 2. 2
  Lære trinene navne. Lær navnene på de trin, før din første klasse, så du ikke føler overvældet. Selv om det er bare at kigge over de ord, så du føler fortrolig med dem. De fleste af dem er franske, så du skal ikke blive chokeret, hvis de ikke lyder præcis den måde, de ser ud. Se om din lokale ballet butik har en ballet ordbog, som du kan låne. Forsøg ikke noget nyt uden en lærer til stede, fordi du måske lære det på den forkerte måde, og udvikle dårlige vaner. En god klasse vil lære dig langsomt og forsigtigt i løbet af de første par måneder, så du skal ikke være alt for bekymrede over ikke at vide meget. Entusiasme og vilje er nøglen!
 3. 3
  Vælg ballet slippers og få dine sko passer lunt, men ikke for stramt (de skal passe som en handske). Der er forskellige stilarter og typer af sko, så spørg din lærer, hvad der fungerer bedst for dig. Må ikke købe sko til at vokse ind i, fordi dine fødder vil virke bøjet når du pointe og vil se flad. Du skal passe dem til hvor snøre er bundet lidt løs (The snøre bare fuldender fit, er det ikke lavet til at stramme alt for store sko).
 4. 4
  Vid, at du vil begynde hver klasse på balletten barre. Her lærer du det grundlæggende i ballet, der vil være vigtigt som du fremskridt. Du kan tilbringe hele klassen i starten på barre lære trinene og holdninger. Dette er afgørende for at opbygge din styrke, smidighed og fleksibilitet, så du skal ikke se det som spildtid. Hvis du sprang dette, ville du ikke være i stand til at danse. Selv professionelle dansere begynder hver klasse på barre.
 5. 5
  Check med din instruktør om, hvad skolens dresscode er, nogle skoler kan have eleverne bære den samme ting, og andre kan bare kræve enhver form for trikot. og strømpebukser og nogle gange ballet nederdele meste de kræver tætsiddende tøj, så de en se, at dine muskler fungerer korrekt og så videre. Det vigtigste er, at du er komfortabel, og læreren kan se, hvad du laver. Hvis du ikke kan finde din skole dress code, sort trikot og lyserøde strømpebukser er normalt sikkert for en placering klasse. Pink ballet hjemmesko er et must.
 6. 6
  Lyt til og respektere din lærer. Respekt er en stor del af ballet. Må ikke tale med venner eller til dig selv i løbet af klassen. Hvis du ikke adlyder ordentlig ballet etikette du kan meget vel blive smidt ud af klassen.

Ballet barre basics

 1. 1
  Kend dine 6 positioner:
  • Første position: Dine fødder er slået ud, og sammen på hælene.
  • Second Position: Ligesom første position, er bortset fra dine fødder omkring skulder bredde fra hinanden til siderne.
  • Tredje position: Ligesom først, undtagen hæle overlapper (Dit hælen kommer det ved siden af remmen af din sko).
  • Fjerde position Ligesom tredje, undtagen dine fødder er omkring seks inches til en fod fra hinanden devant (front).
  • Femte position: Ligesom fjerde, undtagen din hæl er øverst på din storetå.
  • Sjette position (også kaldet Parallel): Begge fødder er sammen, side om side.
 2. 2
  Gør lag. Begyndere do lag i den første og anden position. Mellemliggende og avancerede gør dem i alle positioner, undtagen tredje og sjette.
 3. 3
  Do tendus. En typisk tendu kombination er tendu en crois (i en "cross" - front, side, ryg, side) med femte position mellem hver tendu og vende med bøjet fod i mellem.
 4. 4
  Start enten vender barre eller med din venstre hånd på barre. Begyndende starter normalt står barre og mellemliggende eller avanceret starter som regel med venstre hånd på barre.

Leg extension

 1. 1
  Stå meget lige, enten i første eller femte position. Du kan stå på barre eller være sidelæns til det. Efterhånden som du, vil du få stærk nok til at gøre det på midten.
 2. 2
  Løft det ene ben til den side eller front, holde det lige, så højt som du kan. Peg dine fødder, når din fod forlader gulvet. Hold begge dine knæ meget lige og vedligeholde. Det er vigtigt ikke at løfte din hofte eller røv for at få dine ben højere. Sluk altid dit ben ud, aldrig slået i.
 3. 3
  Sørg for at du er afbalanceret ved at teste for at se om du kan give slip på barre. Hold dine ben deroppe. Det gør dig stærkere. Sørg for at du ikke ludende eller hælder din kerne imod eller væk benet, som du har udvidet.
 4. 4
  Hold rigtige teknik ved langsomt at sænke dit ben og stå i position (første eller femte), som du startede i.

Tips

 • Ballet sko (hjemmesko) kan købes fra en specialist ballet / dance butik eller ofte direkte fra din danseskole, spørg, når du tilmelder dig. Balletskolen vil ofte have foretrukne leverandører.
 • For at få succes i ballet, du aldrig give op. Det kan tage dig et stykke tid at lære at udføre de trin og til at føle sig godt tilpas optræder foran et publikum.
 • Hold dig afslappet - stress vil vise på din krop. Afslappende kan lindre stramme skuldre, som ellers ville gøre dig vises akavet og forhindre dig i at kigge yndefuld.
 • Hvis du ikke har råd kostume helt ny, tjek skolens opslagstavle for secondhand kostumer til salg. Nogle butikker sælger også brugte kostumer på forsendelsen. For en ballet dans, hvis ingen i din familie er i stand til at sy, tee syerske tidligt at gøre dine tutus og andre outfits. Det kan være meget rimeligt prissat, hvis du bestiller i forvejen.
 • Når det drejer sig tid til at gå til, er der to vigtige faktorer: For det første, skal du have nok krop styrke til at understøtte din vægt (som kommer fra styrke øvelser og masser og masser af praksis) og for det andet, skal du have en god teknik. Det kan tage år at udvikle, men med vedholdenhed fleste mennesker kan komme dertil. Og indtil du gør, ikke fortvivlelse, som du stadig kan gøre nutidige / moderne ballet (flade sko), jazz ballet og andre danseformer. Hvis intet andet, holde balletten for at sikre levetiden fleksibilitet.
 • Ballet er beregnet til at være en meget smuk og yndefuld dans. Hvis du føler dig mere komfortabel med skarpe bevægelser, prøv en neoklassisk eller Balanchine skole.
 • Hold energi går gennem dine fingre og tæer. dette hjælper dig med at holde det hele dans flyder og holder også engageret publikum.

Advarsler

 • Tving aldrig slå. Det kan skade dine knæ. Vend ud kommer fra dit indre lår og bagsiden.
 • Vær forberedt, som med mange seriøse atleter, professionelle eller pre-professionelle ballerinaer har lidt socialt liv uden for studiet i deres teenage år, endsige voksenalderen.
 • Må ikke gå en pointe (toe sko), indtil din ballet instruktør siger, at du er klar! Du kan gøre alvorlig skade på dine tæer, fødder knogler og ben, hvis du ikke er klar.
 • Skift lærerne straks hvis:
  • Din lærer ikke understrege vigtigheden af ​​korrekt placering af hofte og torso.
  • Din lærer ikke kommer med klassen forberedt og improviserer kontinuerligt.
  • Din lærer underviser ved efterligning og altid danser, mens du laver klasse, i stedet for at se og korrigere studerende.
  • Du er placeret i en klasse og venstre at "følge" resten af ​​de studerende, der er mere avanceret.
  • Din lærer har pointe arbejde, mens du ikke kan opretholde den korrekte placering af de grundlæggende trin i Releve eller du er for ung, eller hvis du ikke har erhvervet styrken til at opretholde positioner.
 • Kend dine grænser - ikke gør noget, som du ved, at du ikke kan gøre.
 • Må ikke tvinge det - læreren vil have teknikker til at vise dig, eller måske endda beslutte, at din krop ikke er i stand til at klare det på et bestemt tidspunkt.
 • Altid vælge en fagligt kvalificeret ballet skole. Hvis din klasse ikke omfatter stræk, kan det være en indikator for, at læreren ikke er ordentligt uddannet, eller at ballet skole ikke er korrekt enten. Søg råd fra en anden danseskole, eller endnu bedre, skifte til en skole / klasse med certificerbare kvalifikationer.
 • Hvis du ikke kan gøre det splits alene, får læreren til at hjælpe dig.
 • Må ikke presse dig selv for hårdt, vil du kun ender med en skade.
 • Må ikke lære dig selv! Hvis du gør, vil du lære den forkerte vej, og derefter nødt til at re-lære det.
 • Varm op før dans, hver gang. Dette vil bidrage til at forebygge muskelskader.
 • Aldrig starter ud med Pointe sko, og være meget på vagt over for en skole, der sætter ukvalificerede studerende i Pointe sko. De er for erfarne dansere, der har sandsynligvis været dansende et par år.
 • Dette er en anstrengende aktivitet, der kan hæve din puls. Hvis du er modtagelige for hjerteproblemer, kan du ende med alvorlige og livstruende skader. Spørg din læge, før du starter.
 • Må ikke begynde pointe indtil du er klar! Pointe kan være sjovt, men det kan tilfældet varige skader, hvis du er svag eller starte for ung. Den gennemsnitlige alder er elleve eller tolv, men det virkelig afhænger af, om dine fødder er udviklet tilstrækkeligt.
 • Når det kommer til Pointe sko, aldrig danse en vigtig kombination i nye sko. Det vil belaste dine fødder og sårer dem. Altid indbrud i din Pointe sko før en forestilling (Dette er korrekt gøres uden en hammer)

Ting du behøver

 • Ballet sko (lejligheder til at starte med), lyserød er den sædvanlige farve, men sort eller hvid er også muligheder (spørg skolen for deres præference eller krav).
 • Trikot eller andet kostume kræves af skolen
 • Hår bånd, klip og stifter - de fleste skoler vil kræve dit hår til at være op eller endda pakket ind i en bolle og bandt tilbage.
 • Ballet strømpebukser - normalt bleg pink / hudfarve, disse strømpebukser er forskellige i tekstur fra de fleste mainstream strømpebukser.
 • Ribbon - mange balletsko ankommer uden bånd knyttet, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at sy på din egen bånd, og det bør være bleg pink, sort eller hvid til at matche sko farven. Nogle skoler foretrækker ingen bånd og bare elastisk, tjek før syning.
 • Plads til at praktisere - du behøver ikke en speciel barre, på bagsiden af ​​en stol vil være tilstrækkeligt, men du behøver tilstrækkelig plads (rydde junk væk!).
 • En forælder eller betroet voksen villig til shuttle du til og fra klasser, prøver & koncerter.