Wkudk

Sådan mavedans

Med kunstnere som Shakira sprede evangeliet om mavedans, er det blevet en international sensation. Og hvorfor ikke? Mavedans er god motion, og det er en kunst, at nogen kan øve, og med tid og tålmodighed, perfekt. Plus, det ser flot ud, når det gøres rigtigt. Du kan få lektioner, selvfølgelig, eller du kan begynde at lære dig selv, hvordan du mavedans i dag.

Steps

Sådan mavedans. Start med nogle strækøvelser til at løsne dine muskler.
Sådan mavedans. Start med nogle strækøvelser til at løsne dine muskler.
 1. 1
  Start med nogle strækøvelser til at løsne dine muskler.
 2. 2
  Begynd i en position, så din overkrop er lige. Må ikke arch din ryg eller fornemmelse. Tuck i din røv så den også flugter med ryggen. Bøj knæene lidt og aldrig, aldrig, låse dem.
 3. 3
  Brug dine mave muskler til at "pull" eller føre din hofte, lænden bør ikke have en stor bue. Nogle skoler insistere på maven trækker fra starten, for at træne din mave. (Deraf navnet, mavedans) Hvis du foretrækker denne måde bevægelserne oprindeligt viser mindre, men udvikler sig stærkere bevægelser. HIP bevægelser først, er lidt overfladisk, og vil aldrig narre en pro, indtil det er perfektioneret med maven trækker. Desuden kan forkert kropsholdning give problemer i lænden.
 4. 4
  'Adskil' din overkrop fra din underkrop. Bevægelserne er meget forskellige: Ribbenene opad (især arme) fokuserer på 'flowy' sløv yndefulde bevægelser. (Ofte omtalt som gudinde eller himmelske bevægelser) Maven nedad, for fødderne har mere stærke, modige, hurtige og præcise bevægelser. (Jordet bevægelser).
 5. 5
  Flyt side til side (der fungerer godt, hvis du er hippie og små tænke), og frem og tilbage (der ser flot ud, hvis du er barmfagre med små hofter-siden sidebevægelser viser mindre bevægelse).
 6. 6
  Divider din torso (mentalt) lodret ned i midten. Prøv at flytte den ene side af din hofte op og ned, frem og tilbage osv. Det trick er at holde alt andet døde stille, mens den ene side af dine hofter arbejde.
 7. 7
  Prøv 'tegning' små cirkler i luften med din ene side. Efterhånden som du får hænge af det, så prøv 8'ere, buer swirls etc. Glem ikke din anden side. Den ene side vil altid være lettere, eller stærkere, afhængigt af om du er venstre-eller højrehåndet.
 8. 8
  Suppleant ved at prøve forskellige kombinationer, ligesom venstre hofte cirkel, højre hofte cirkel, to rettigheder, to venstreorienterede osv., altid bruge din mave til at trække dine hofter i forskellige retninger.
 9. 9
  Øv din mave krusninger (der forårsager frem / tilbage bevægelser). Der er tre primære anvendte muskler: (1) en halvmåne formet muskel lige over skambenet område (2) Området mellem 1st muskler og under navlen, (3) lige over navlen til dine ribben (den, der gør ondt, når du griner for hårdt).
 10. 10
  Prøv at isolere eller knytter dem hver for sig. Første 1, derefter på 2 og derefter på 3. Dette, når mestrer er grundlaget for maven krusning. Når den enkelte clench1, clench2 er clench3 mestrer, prøv release1, release2, udgivelse3, lige efter hinanden følgende knuger.
 11. 11
  Tilføj noget musik, (god, stærk, gentagne bas) og prøv matcher den type bevægelser (jordiske eller himmelske) til tempo. Prøv at bruge nogle musik mellemøstlig oprindelse og få en forståelse af rytmerne. Der er mange stykker af arabisk musik, der er sammensat specielt til mavedans og indeholder musikalske 'køer', som vil hjælpe dig med at forstå, når at gøre skarpe, jordagtige bevægelser og hvornår man skal gøre flydende, graciøse bevægelser. At være i stand til at danse til mellemøstlige musik vil hjælpe dig til at få påskønnelse for mavedans.

Tips

 • Brug fodlænker og armringe at tilføje jingles der forringer nybegynder bevægelser.
 • BARE dit mellemnavn, så du kan se bevægelser.
 • Dit hoved skal forblive niveau, mens du bevæger dig.
 • Flyt med flade fødder, og holde dine fødder hip-bredde fra hinanden for balance.
 • Start med bare fødder eller sneakers. Ingen hæle.
 • Prøv hurtige hofte 'flicks', som hvis du swatting en flue væk med dine hofter.
 • Må ikke være sig selv bevidst. Hav lidt tillid og masser af sjov. Føle sig sexet!
 • Armbevægelser ser bedre, når dine fingre er forlænget med ynde. Swirly bevægelser ser især godt ud.
 • Prøv at få en hofte tørklæde med jingler eller mønter. Den ekstra lyd virkelig hjælper den samlede føler. Noget tilbehør, som kæden bælter, kommer med små klokker. Disse vil gøre, hvis mønten hip tørklæder ikke er tilgængelige.
 • Tilmeld dig en lokal klasse. Vær opmærksom på at der er forskellige stilarter af mavedans, fra traditionel egyptisk til moderne Tribal. Din instruktør kan fortælle dig, hvad han / hun underviser.
 • Hvis der er ingen tilgængelige, købe dig en fuld-længde spejl til at øve med en frynsede sjal for omkring dine hofter, og et par mavedans videoer. Anbefalet: "Veena og Neena s Sensual Art of Bellydance"-serien, "Dolphina s Goddess Workout Video" eller Amira s "Bellydance 101" DVD.
 • Bruge musik som du er fortrolig med, til at starte, især noget du allerede danse til (ligesom måske Shakira). I virkeligheden, hvis du er virkelig interesseret i Shakira stil bare se en af ​​Shakira videoer og forsøge at følge med. Selvom hun danser hurtigt, bare tage hvert skridt langsomt, så du kan lære. Prøv at bruge YouTube, så du kan stoppe og starte video efter behov.
 • Det ser godt ud i hipsters!

Advarsler

 • Træd ikke på din hæl.
 • Altid varme op, før mavedans og køle ned bagefter.
 • Tag det langsomme ikke flytte dine hofter for hurtigt.
 • Må ikke låse dine knæ.
 • Danselærere varierer i deres undervisning teknikker, og hvad de underviser, hvis det er muligt kig rundt, før de beslutter, hvem der skal gå til for lektioner
 • De vil ususally annoncere deres klasser i sådanne butikker, hvis de støtter dette. Det kan være en smerte, hvis alt hvad du ønsker at gøre, er at lære at danse og bevæge sig på som læren ikke fysisk forbedre udseendet af dansen eller hjælpe med teknikker osv.
 • Altid være forsigtig med ikke at belaste dig selv