Wkudk

Hvordan at være en levende statue

Menneskelige statuer har en lang historie i den europæiske gadeteater tradition. I mange byer, kan du se de menneskelige statuer i mange parker og haver, busking for pengene med en fysisk tålmodighed og kontrol som rivaler de fleste og atleter.

Steps

Hvordan at være en levende statue. Indse, at det ikke vil være nogen nemmere eller mere glamourøs end hvad du måske allerede gør.
Hvordan at være en levende statue. Indse, at det ikke vil være nogen nemmere eller mere glamourøs end hvad du måske allerede gør.
 1. 1
  Indse, at det ikke vil være nogen nemmere eller mere glamourøs end hvad du måske allerede gør. Hvis du keder dig, vil busking ikke hjælpe dig. Prøv at lave nye eller find en hobby i stedet.
 2. 2
  Foretag et kostume og udvikle en karakter. Dette er den sværeste del. Du har brug for reelle costuming færdigheder til at gøre et tegn, at folk ikke vil håne offentligt.
 3. 3
  Vælg en handling. Når statuen kommer til livet, er det nødvendigt at give noget væk. Hvis nogen efterlader penge, det er en særlig vigtig ting at gøre. Hvad du giver væk behøver ikke at være konkret, kan det være så simpelt som et kys eller et overblik, men det skal være meningsfuld og det skal være et øjeblik, hvor du forbinder med mennesket foran dig og. Hvis du har et talent, brug det. Blæse bobler, origami,,, nøgler, noter pakket ind i bånd med meningsløse citater fra din favorit forfatter, betyder det ikke noget. Måske spille en kort melodi på en fløjte eller guitar. Give væk negle. Nitter. Noget.
 4. 4
  Accessorize. Nogle gange bare tilfældigt vil inspirere kostume og karakter (og handling). Værftets salg, og antikvitetsforretninger er bedst. Du er bundet til at finde noget mærkeligt, der vil gnist din inspiration. Andre nyttige steder for rekvisitter er hjem forbedring butikker (awesome for mekanisk udseende ting) og stof og håndværk butikker. De har tendens til at have underlige ting, som er alle virkelig nyttigt for at skabe tingene fra bunden.
 5. 5
  Anvend makeup. Dette er vigtigt. Makeup giver kunstgreb, som er nøglen til denne kunstform. Hvis du bruger en hvid eller ikke-metalliske farver, brug vandbaseret kage-makeup i modsætning til olie baseret. Hvis du bruger olie, støv det med en afsluttende pulver, så det ikke plamage. Mørke farver virker ikke så godt som lys, medmindre dit kostume er meget specifikt rettet mod dette. Hvidt virker bedst, sølv sekund. Metallics kan købes i en flaske eller en kage til brug med en svamp og lidt går en meget lang vej. Alle, der arbejder i et kostume butik bør være i stand til at rådgive dig. Alle kostume butikker bære makeup linjer, bare se op kostume på de gule sider og går.
 6. 6
  Har du ikke nogen slutte sig til dig. Den eneste måde for dig at holde dit job / hobby er at sikre, at så få andre som muligt gøre det på alle, og at ingen andre gør det så godt som dig. Ellers vil alle tilgængelige offentlige rum blive oversvømmet med (for det meste dårlige) statuer til det punkt, hvor du ikke vil være i stand til at stole på at få en plet hver gang du ønsker at udføre, da det er i Barcelona. Frem for alt, når der gives råd til andre wannabe kunstnere online, være vage.

Tips

 • Skift din position gradvist. Langsom og kontrolleret bevægelser vil være umærkelig for de fleste tilskuere, og det vil mindske sandsynligheden for kramper eller træthed.
 • Dæk dit hoved. Hatte og parykker fungerer bedst. Naturlige hår kan ødelægge udseendet. Nogle gange kan en hoved wrap (såsom en græsk-romersk statue), kan se godt ud.
 • Styr din vejrtrækning. Træk vejret dybt og langsomt ind i din mave, så dit bryst.
 • Tag det roligt. Du ønsker at bruge så lidt energi som muligt at holde din positur. Find rejser, der ikke kræver at holde vanskelige balancer. Som du står, så tjek gennem kroppen for unødvendige spændinger.
 • Sørg for at dine øjne skiller sig ud. Du ønsker måske at line dem i brun med en almindelig eyeliner, så de ikke bliver tabt i make-up. Tilføje ekstra make-up (som læbestift eller rouge (rødme)) på toppen af ​​din solid base kan være nødvendigt, men holde det minimal, medmindre makeup er en vigtig del af dit kostume.

Advarsler

 • Levende statuer er ikke ønsket af nogle mennesker, som finder dem uhyggelige og uegnet på grund af deres realisme. Hvis nogen klager, informere blot dem, at du gør dette som performancekunst, ikke at forsøge at forstyrre eller flipper ud mennesker.
 • Modstå trangen til at hoppe ud på småbørn og småbørn at overraske dem. Ideen om en stor grå statue kommer til livet og skræmme et barn potentielt kunne give dem mareridt eller i værste fald, ar dem for livet, selvom sidstnævnte er sjælden.