Wkudk

Hvordan bliver en burlesk stjerne

Der er ingen let vej til at blive en Burlesque Lovely, men hvis du kommer til at starte et sted, skal du starte her! Vejen til stjernestatus er vag og sandsynligvis meget stenet, men gardinerne stiger og trusser falde og verden vil altid have brug Burlesque. Det vil ikke være let, og der er mange veje, der fører til glitter og glam af Burlesque. Hvordan du tilmelder dig en trup? Hvad har du brug for? Hvor skal du begynde?

Steps

Hvordan bliver en burlesk stjerne. Sætter pris på kunst og yderligere din viden om det.
Hvordan bliver en burlesk stjerne. Sætter pris på kunst og yderligere din viden om det.
 1. 1
  Sætter pris på kunst og yderligere din viden om det. Du kan ikke bare straks tage til scenen, tage tøjet af, og anser dig selv en Burlesque Artiste, fordi du har en udtyndet fan. Det handler om at bruge hver eneste lille prop, og kropsdel, til din fordel. Er Burlesque for dig? Hvad er det? Hvor kom det fra? Hvis du aldrig har hørt om Lili St. Cyr eller Gypsy Rose Lee, så har du ikke lært nok! History of Burlesque er lige så vigtig som de tekniske.
  • Find ud af alt du kan om historien, og finde folk, der inspirerer dig.
  • Skriv en liste over alle de ting, en Burlesque Artiste har at gøre, og sammenligne dem med, hvad du ved, du kan opnå. Stadig tror, ​​du har hvad det kræver?
  • Dejlige damer, som du måske ønsker at se på, er Burlesque kunstnere: Lili St. Cyr, Gypsy Rose Lee, Sally Rand, (og mere for nylig) Dita von Teese, Catherine D'lish, The Sweet Soul Burlesque Troupe fra Vancouver... fetish og pinup-model Bettie Page, filmikonerne Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Betty Grable, Barbera Stanwyck, Rita Hayworth og Mae West for stil og glamour inspiration.
 2. 2
  Få dig til at danse klasser, hvis du har brug for dem. Lær at bruge en stang og et barre, komme i form og i form, og få dig den måde, du vil være på scenen. Det er ligegyldigt, om du er en lille buttet, eller om du er stick tynd. Burlesque plejede at være til kurvede honninger, men det er nu for alle. Få klasser på dans, drama, og scene arbejde og koreografi hvis du kan. Watch danseshows og film, få styr på, hvordan man arbejder disse lemmer.
  • Hvis du ikke kan finde nogen trupper eller shows i nærheden af ​​dig til at deltage, kan du starte i pole / stripklubber, hvis de ville tage et classier handling. Husk, at hands-on publikum er en no-no! Burlesque, er naturligvis, stripning (sædvanligvis ned til pasties og en g-streng) men drille del er den vigtigste bit! Husk dukker, begyndte Dita Von Teese ud i en stribe fælles!
  • Hvis der ikke er nogen chance der, så de lokale barer og klubber har brug for shows og forestillinger af underholdende værdi til at trække i kunder på natten. Et klassiske smule Burlesque er stor her også, selvom det hjælper, hvis du kan synge en lille cabaret!
  • Hvis du har problemer med at finde en trup, ikke starte der. Mere om trupper senere! Hvis du deltage i en trup, har du sandsynligvis ikke brug for resten af ​​denne guide! Lyt til disse dejlige damer og spørg dig selv, om det er det liv, du ønsker. Hvis ikke, søge efter en anden trup, eller gå den solo.
 3. 3
  Få look.
  • I hvert Burlesque Beauty skab (! Ud over deres egen signatur rekvisitter og kostumer, selvfølgelig) bør være: en ren og skær negligé, et par hjemmesko eller hæle, der har fjer eller fnug på dem et eller andet sted, et par hæle eller stiletter i satin, patent, eller dækket i rhinestones eller glitter, låret høj strømper i nøgne og sorte, hofteholder bælter i de tre grundfarver (rød, sort og hvid) - eller bedre - et korset eller Waspie med suspender snaps! Du vil også brug for, naturligvis matchende undertøj, og frem for alt: pasties! Pasties og brystvorte kvaster er et must, hvis du har tænkt på at tage ud så meget! Du bør også have en fjer fan til at indarbejde et eller andet sted. Andre most er fed læbestift farver, sort flydende eyeliner, og neglelak til at matche dine læbestifter selvfølgelig!
  • For hår og make-up: prøv kirsebær røde læber og sort kat-knipsede eyeliner. Kig på vintage frisurer til inspiration i tidsaldre 20'erne, 30'erne, 40'erne og 50'erne. Tønde-krøllet hår er nemt, gøres bedst med nylon net ruller og stifter! Du kan også bruge hot-ruller, de er store og hurtige, før et show! Invester i masser og masser af hårspray. Vær modig med farve. Hvis du er iført en blå korset, slid blå neglelak og blå læbestift, men linje kanten af ​​dine læber i sort og blend dem sammen til tusmørke til midnat look. Hvis du er iført lilla, slid lilla læbestift, rygning violette øjne, og matchende polish. Åh, og glem ikke dine tånegle har brug for kærlighed også!
  • Tøj: Være en vintage Vixen. Curvy vrikke kjoler, cocktail kjoler, og alle manerer af retro-tøj minde om en mere glamourøs æra, hvor damerne altid bar et par strømper. Intet bedre end at skabe en illusion af, at der i hovederne på almindelige hanner, hva '? Pilleæske hatte er brilliant-eller hat med slør faktisk. Mini top hatte er lækkert tilbehør, og så er store hår blomster og fascinators.
 4. 4
  Praksis og dyrke et show. Hvis du ikke deltage i en trup, er det vigtigt, at du øver dig det grundlæggende. Tager korsetter ud med den ene hånd, danser på dit tip tæer, som om du er iført høje hæle, udvidelse arme og ben yndefuldt, og så videre ikke kommer naturligt til nogle mennesker. Afhængigt af hvilken type retsakt du ønsker at gøre, bliver du nødt til at lære forskellige ting, men som en tommelfingerregel skal du være i stand til at tage tøjet af og se godt gøre det! Ideen er, at du ikke ser ud som du koncentrere sig. Når du bliver klædt og afklædt, altid forsøge at gøre det én hånd, og også som om nogen holder øje med dig, så du skal holde alle dine intime dele dækket! Kan du ændre din bh uden at tage fra din bluse?
  • Der er tons rekvisitter bare venter på at blive købt eller lavet, og inspiration alle omkring dig! Du har måske allerede er blevet inspireret!
  • Signature rutiner: Du skal være modige! Drømme op noget! Så dit show er budget... økonomi versioner er ofte bedst, fordi de er blevet tænkt over! Bladre gennem fancy kjole kostume kataloger for nogle gode ideer, og traske gennem velgørenhed butikker for at se, om du er inspireret af et smykke, eller en bestemt overdelen eller skørtet. Må ikke være en copycat skat! Originalitet er nøglen. Martini Glass (alle kreditter til den smukke Ms Von Teese) er blevet gjort, og så har de diaphonus bobler! Hvad kan du lide i dit hus? Hvad kan du lide i din by? Du kan basere en rutine omkring noget!
  • Forførende tricks: På scenen-lære at suspendere dig selv fra en stang og glider ned det v-legged. Lære at tage alt dit tøj off (udover disse pasties og trusser naturligvis!) Med kun en fan i hver hånd, da dækningen og ikke vise pasties eller underbukser! Lær at sidde på en stol provokerende. Stole er store, billige rekvisitter, og alle elsker en stol rutine! Lær at låse øjnene med dit publikum. De vil ikke vide, hvad der ramte dem. At drille mens det sidder, strække ud dine ben og gnid dem rundt, som om følelsen sømmen op i ryggen, eller kærtegne strømper. Du kan også disrobe med ryggen vendt til dit publikum. Især tager det korset eller bra... vil de ikke umiddelbart vide om dine pasties!
 5. 5
  Du ønsker måske at smide alle dine kedelig eller gemme det væk til en regnvejrsdag. Det kan komme som et chok, men du kan finde det svært at gå rundt i jeans og en tee-shirt. Hvorfor? Fordi det ikke er glamourøse. Er Audrey Hepburn berømt for at bære jeans? Nej! Vidste Marilyn Monroes træningsbukser røgsky op med luft? Det er to dejlige damer, som var kendt for klasse, stil, sexappeal, og alligevel var de ikke Burlesque honning - men de var stadig ikoner. Du arbejder, lære og leve fluffy kile hjemmesko og chiffon natkjoler, men Burlesque er næsten alt, hvad vi gør. Hvis du bruger en kugle bh på scenen, slid en off scenen, og hvis du bærer matchende fundament på scenen, bære dem scenen. Du vil sikkert føle sig bedre om dig selv også! Være en glamour pige hvert minut af hver dag, hvis du ønsker at være en rigtig Burlesque 'stjerne'. Det er en livsstil, og det behøver ikke at være dyrt enten!
  • Lær at at surmule, at grine, at justere dine strømper, når du kender folk søger, men foregiver at være at forsøge at gøre det diskret, være glamour og klasse personificeret. Påfør læbestift offentligt i et pulver kompakt, gør vrikke når du går, gør bære hæle, skal virke som en 50'er filmstjerne og du vil føle som en!
 6. 6
  Fremme dig selv. Ting er glatte, og du er en glamour kitty, okay, men du ønsker at være en stjerne, right? Du ønsker at have glitz, de virkelige krystaller i stedet for rhinestones og bookes verden over for berømte kendis parter. Du gør det godt i bar / joint, at du arbejder, men du er ikke at tjene vælter sig i kontanter. Så selvfølgelig skal du opbygge et brand for dig selv. Du er nødt til at skabe en efterspørgsel, og derefter opfylde det. Hand out personlige flyers og begynde at få bookinger for parterne. Det kan synes snuskede, men der er en kunst at være subtile og du har sikkert lært det allerede, hvis du er kommet hidtil, uden at blive trukket ned ad 'snusket' sti. Folk booke dig, og folk fortæller folk. Byg en hjemmeside med din info, være til rådighed! Deltag et agentur, hvis du tror det vil hjælpe. Har sult efter det, og det vil komme. Organiser dine egne show på en dejlig mødested eller hal, og gøre billetterne rimelig, men til at dække udgifterne, kan du prisen op senere, når der er mere efterspørgsel. En ny type show vil have masser af støtte, og du kan annoncere det i den lokale avis, i radioen og på lokale nyheder tv, hvis du kan. Flyers, plakater, noget, så længe det billede den giver er noget, der vil vise folk et stilfuldt og alligevel meget kunstfærdige og sexet type ydelse. Frem for alt, være original og være anderledes, men ikke alt for mærkelige eller kult eller folk vil være bange for at se dit show!
 7. 7
  Tage det op et hak. Du bliver booket op, udsolgt, og den næste ting du ved, er du er en lokal berømthed. Tid til at begynde at planlægge shows i andre byer og spillesteder, ikke? Tag det ekstreme. Opret en trup, hvis du ikke har tilsluttet en. Lokale dansere kan prøve det, kan lokale strippere være på udkig efter noget til at være mere uptown. Opret en interessant venture mellem dig og dit samfund, men lad ikke nogen honninger upstage dig, nej nej, du skal være den mest ekstravagante af dem alle. Plain Jane fik aldrig nogen opmærksomhed efter alle!

Tips

 • Bliv klar til hårdt arbejde! Der er ingen nem måde ad denne vej. Stien til Burlesque kan være sjovt og kan være glamourøse, men der er også en mørkere side, som er svært. Trupper ofte går lang tid uden at se deres familier, og livet er hårdt. Sørg for at du er villig til at forpligte sig til dette.
 • Halvdelen din garderobe bør være lingeri! Det behøver ikke at være dyrt, kan du få billigere elementer og derefter tilpasse dem med blonder og dikkedarer fra en syartikler. Alternativt kan du forhandle jagt på internettet eller i velgørenhed eller anden hånd steg butikker for korsetter og hofteholder bælter, og nogle smukke vintage stads! Trusser er bedst fuld og frilled. Alle bedre til at piske dem ud og vise, at flash g-string nedenunder! Du kan få fantastiske trusser med korsetter op siderne, kan du unlace dem langsomt og bare lade dem falde væk! Magic!

Advarsler

 • Hænder på publikum: Nej, nej! Vi kan ikke have publikum copping en fornemmelse, det er ikke hvad det handler om. Burlesque er en del af voyeurisme. Opbevares utilgængeligt-og sørg for at holde alle dine rekvisitter og tøj uden for rækkevidde også! At have en dejlig assistent til at indsamle dem er en god måde at sikre, at intet kommer i klemme.
 • Miste tøj ved et uheld: Det sker. Bare gør som det var ment! En bh kan tage en pastie fra, hvis den ikke sidder fast på korrekt. Holde den på plads, dække dig selv med en prop eller din hånd for resten af ​​rutinen, eller tabe det hele sammen! En anden god idé er at flashe pastie-klædte Boob, og derefter tage dem ud og holde bh på! Det plejer forkæle din dans, hvis du tager det ud i slutningen, blot for at være der dækker dig op med din arm!
 • Ligeledes dette er en verden, hvor kvinder skal være forsigtig regelmæssigt. Hvis du tager tøjet, danser provokerende, og vise lingeri, være forsigtig med alkoholikere, der ikke helt få det (især i en bar scene).
 • Burlesque stadig kommer med den misforståelse af at være selskabstømning. Brug et kunstnernavn, og holde sig til det i alle interviews, især hvis du har brug for et job på den side til at betale for vintage tøj.
 • Stuck beklædning: Velcro = legende. Lynlåse er store, men de sidder fast til tider så har en dejlig assistent på hånden til at sexily hjælper, eller bede et medlem af publikum om hjælp.
 • For grunden anført ovenfor, undgå alkohol, mens du er på jobbet. Det kan også plette dit navn, hvis du er fanget drikke en øl timer før et show, og du rodet noget op (selvom det er helt uafhængig).
 • Det tager en hel masse tid på forskning, shopping, motion og rejser for at være en Burlesque dronning. Sørg for at du ikke på kompromis med personlig tid og familie og ven tid. Gør hver dyrebare sekund tæller.
 • Du skal være i stand til at gå i hælene, du køber, og danse i dem også. Skoene bør kun komme, hvis det er en del af din handling!

Ting du behøver

 • For en første drille, skal du bruge: En afstivning (det være sig gigantiske struds fans eller bare et håndklæde eller et bord eller en fuldt udbygget kæmpe rovfugl at byde ind på!), Lingeri bestående af korset / hofteholder, strømper, bh, trusser og pasties, og nogle glamourøse end tøj!, et par gode hæle, og en musikalsk backing track. En lidt fantasi og praksis går langt for honies!