Wkudk

Hvordan de kan opfylde dit yndlingsband eller sanger

Er der et band eller sanger du er så besat af at du sandsynligvis ville besvime, hvis du fik at møde dem? Her er flere ting, du kan gøre for at gøre din semi-stalkerish drøm.

Steps

Hvordan de kan opfylde dit yndlingsband eller sanger. Find ud af hvilke pladeselskab bandet eller sanger er tændt.
Hvordan de kan opfylde dit yndlingsband eller sanger. Find ud af hvilke pladeselskab bandet eller sanger er tændt.
 1. 1
  Find ud af hvilke pladeselskab bandet eller sanger er tændt. Mange pladeselskaber har salgsfremmende teams kendt som Street Teams. Hvis du tilmelder dig en af ​​disse og hjælpe med ting som at uddele løbesedler før koncerter, kan de give dig en backstage pass eller invitere dig til salgsfremmende partier i dit område.
  • Gå til etiketten hjemmeside for at lede efter Gadeteams muligheder og tilmelde dig.
 2. 2
  Gå til så mange koncerter som du kan, og hvis det er muligt, ankomme tidligt eller ophold sent eller begge dele. Nogle gange vil du se musikerne går ind og ud af sted og vil være i stand til at komme til at kende dem som. Sommetider bands vil holde sig omkring efter showet og hænge ud med fans.
  • Mindre bands vil ofte genkende fans, der har vendt op med jævne mellemrum. Prøv at bære noget, der gør dig skille sig ud, og slid, at hver gang, så du er let genkendelig.
  • Mange store arenaer bruger Street Teams til at fremme produktioner og shows lokalt. Hvis de normalt spiller din arena dette er en anden god måde at komme på en liste.
 3. 3
  Prøv at tale med roadies (normalt store fyre transporterer udstyr rundt), band vagtpersonale eller andre, der synes at være forbundet med bandet. Hvis du er venlige og entusiastiske (men ikke crazy), kan de være i stand til at få dig i.
 4. 4
  Check out band fora og finde ud af, hvor bandet hænger bl.a. byer, hvilke hoteller, de bo i, og hvor de har været set hænge ud.
  • Overveje booker et hotelværelse hvor bandet ofte forbliver. Nogle bands er loyale over for visse hoteller i bestemte byer, og deres adfærd er forudsigelig. Tjek den bar område i hotellet efter showet eller pool-området den dag, hvis det er et rart sted.
  • Hvis du ved, hvilke barer eller klubber bandet besøg før eller efter deres shows, gå der og forsøge at komme ind i de VIP områder. Mennesker, der synes det sjovt (og sane) er mere tilbøjelige til at komme ind på det populære band hænge-outs og blive inviteret ind i VIP områder. Du kan være nødt til at købe adgang til et VIP-område.
   • Være venlige og sende over en runde af drikkevarer / skud, hvis du er på en bar. Spørge Vent personale eller band, hvad de drikker, før du gør. De har ofte værdsætter gestus og vil chatte med dig og tilbyde en fotomulighed.
 5. 5
  Se om en fanklub eller fan site tilbyder VIP pakker til koncerter og fundraisere. Disse omfatter ofte billetter til en vis, invitation til et møde og hilse, prioritet siddepladser og nogle gange en gave eller autografer stykke memorabilia.
  • Disse kan koste mere, men ofte når du betaler for sådanne privilegier vil du have mulighed for at møde bandet og de tilbyder pakke købere nogle en på én samtale under en gruppe mødes og hilse med andre pakke købere.
  • De er mere tilbøjelige til at tale til dig på disse, end blot at støde dem, mens de er ude med venner.
 6. 6
  Bliv involveret i at skrive anmeldelser af koncerter og registreringer, måske for et websted eller lokale avis. Dette skulle gøre det muligt for dig at komme på gæstelisten, eller endnu bedre, en presse pass, som giver dig mere adgang til bandet.
 7. 7
  Være høflig.
  • Forsøg aldrig at invadere deres personlige rum uden tilladelse.
  • Spørg før du krammer, tage et billede eller afbryde en personlig øjeblik.
  • Hvis de er med venner eller familie, bør du anerkende dem, være venlig og måske undskylde indtrængen, hvis de bliver åbne for dit afbrydelse.
  • Aldrig græde, hyperventilere eller være andet end en venlig person.
  • Aldrig forveksle "møde" en person med aggressivt nærmer sig dem, der kører efter dem, skrigende på dem, hoppe dem eller tage fat i dem. Et møde er en civil introduktion og til tider vil føre til en samtale.
 8. 8
  Check med din lokale musikforretninger for musiker klinikker.
  • Nogle større musikbutikker (som Guitar Center) vil periodisk have instruktions klinikker. Der er normalt en masse interaktion med de mennesker, der deltager de klinikker og publikum størrelser er normalt begrænset.
 9. 9
  Brug sociale netværk (som Twitter, Facebook osv.) Og der kan hjælpe dig af en slags.
 10. 10
  Indtast konkurrencer for at opfylde dit band eller musiker det gør dig mere berettiget til at møde dem.

Tips

 • Må ikke gå amok, når du møder musikeren / s, de kan finde det en smule over imponerende.
 • Hvis du er tæt nok på sikkerhedsvagt eller band arbejdstageren, og du begynder at have en samtale med dem om udstyr og eller forskellige emner om bandet, de kan lade dig bag scenen på grund af din venlighed, eller for at vise din "udstyr".
 • De fleste kunstnere er almindelige mennesker som dig og mig. Hvis du holder det i tankerne, det gør det nemmere at holde fra at blive stjerne ramt. Mest berømte mennesker er nervøse omkring tilbedende fans, men slappe af, når de ved, at du kan være dig selv omkring dem.
 • Hvis du har succes på at få backstage, ikke skubbe dit held. Prøv ikke at være starstruck eller foregive at være en person, du ikke er. Husk, folk er mere tilbøjelige til at være interesseret i dig, hvis du er ægte.
 • Bare husk, de folk, du forsøger så hårdt for at opfylde, kan være berømte musikere, men er sjældent så interessant eller sjovt at være med, end dine egne venner venter på dig i baren.
 • Må ikke sige du er "deres nummer ét fan." Fra deres synspunkt er det en kliché.
 • Hvis bandet, du forsøger at imødekomme spiller en festival (Mayhem Festival, Ozzfest, Family Values, etc.) i nærheden, chancerne for at det er bandet kan gøre en signering ved deres bord, eller de vil være at gå rundt.
 • Hvis bandet er op og kommer, så prøv at fange dem på et mindre sted, hvor de er ved at åbne for en større band. Meget ofte vil du være i stand til at møde bandet på merchandise bordet under headliner s sættet. Køb noget direkte fra bandet - de vil være meget begejstrede underskriver den.
 • Må ikke tage hvert stykke memorabilia du ejer at blive underskrevet af bandet. De generelt ikke værdsætter det. Tag et element, der er store nok til at underskrive og en arbejder Sharpie pen.
 • Ansøg om et job på en lokal musikinstrument shop - lokale bands vil ofte bruge disse og er en fantastisk måde at få kontakter.
 • Husk, at koncerten mødes og hilser kaldes ofte Kvæg kræver af branchefolk. Dette er faktisk hvad de fleste back etape adgang er blevet, og de dage af fans feste i omklædningsrummet er sjældne med store handlinger. De bands er normalt der for et par minutter, mens folk gennet foran dem. Disse normalt ske før showet. Du kan eller ikke tilladt at tage billeder, og de kan underskrive en flad for de personer, der deltager. Disse er normalt rettet mod imponerende radio eller andre locals i branchen og ikke så meget for fans.

Advarsler

 • Må ikke fortælle dem, hvor meget du er besat af dem, bare være venlige, og de vil sandsynligvis være for.
 • Også, ikke være snobbet andre store fans af gruppen, fordi, for én, det er bare uhøflig og irriterende, og for det andet, elsker bands det, når deres fans får sammen på deres koncerter.
 • Alle har dårlige dage. Hvis et band (eller et af deres medlemmer) vises snobbet / betyder for dig (AKA, Axl Rose i Guns n 'Roses), betyder det ikke gøre dem en "dårlig" band... de kan være stresset, eller bare have en dårlig dag. Må ikke tage det alt for alvorligt.
 • Selv i større spillesteder, har besætningen og bandet har arbejdet tæt sammen med de ansatte i mødested.