Wkudk

Hvordan til at vælge en anime karakter til cosplay

Så du kommer til en anime konvention for første gang, eller igen, og du kan ikke vælge den perfekte kostume. Her er, hvad du behøver at gøre.

Steps

Hvordan til at vælge en anime karakter til cosplay. Hvis du ønsker at cosplay en anime tegn, du har set nogle!
Hvordan til at vælge en anime karakter til cosplay. Hvis du ønsker at cosplay en anime tegn, du har set nogle!
 1. 1
  Hvis du ønsker at cosplay en anime tegn, du har set nogle! Folk normalt vælge cosplays på en eller flere af fem ting: De ønsker at handle sådan karakter, at de allerede gør handle sådan karakter og er derfor ens i personlighed, de kan lide kostume / udseendet af den karakter, eller de allerede ligner karakter. Der er andre grunde naturligvis, men disse er de vigtigste. Har en god soul-søgning og se, hvis du kommer op med indledende idéer.
 2. 2
  Hvis du er nervøs cosplaying for første gang og planlægger at gå til en bestemt konvention eller begivenhed, vil jeg foreslå, at du måske ramt fora og se, hvilke grupper vil være der. Den måde, hvis du ønsker at cosplay nogen, at folk vil anerkende eller det kan være en del af en gruppe med andre mennesker (så du ikke er på din egen), så kan du glide ind i en gruppe eller mødes. (Det vil også være godt at møde de andre cosplayere alligevel for råd og vejledning.)
 3. 3
  Når du har fået nogle ideer, diskutere dem med venner eller kolleger cosplayere-de vil altid være villige til at låne dig en hånd! Valg af en karakter med en kostume og udseende, der ville være smigrende at du er en god idé, da vi ikke alle har stick tynde talje og bryster overfyldte vores undertøj! Tænk over, hvordan du ville føle iført kostumer og indsnævre din liste. Hvis nogen af ​​kostumerne kan gøre du føler dig utilpas, så er det meningsløst at gå gennem besværet med at gøre det. Du ønsker at være komfortabel komme konvention tid!
 4. 4
  Forudsat du har måske tre forladt ideer, se på de realistiske muligheder for dig at gøre kostumet. Ting at overveje, er dit niveau (alle har til at starte et sted, så hvis du har kun lige lært at bruge en symaskine derefter vælge noget, du vil være i stand til at få et mønster for. Men hvis du er en erfaren pro, du kan sikkert lave dine egne mønstre fra bunden.) og budget. Hvis du er på et stramt budget, du kan kilde billige stoffer på internettet eller på de lokale stof butikker, men pas på, at tynde eller billige søger tekstiler vil dukke op på kameraer, og andre mere erfarne cosplayere. Hvis du ikke har noget imod at sige lykkeligt "Åh nej, jeg bare gjorde det billigt" så det er fint! Hvis du ikke ønsker at deltage i konkurrencer, og du har pengene, så kan du også få din valgte kostume skræddersyet til dig. Pris Op hvor meget dit kostume vil koste at købe eller lave, og vælge den, der passer til dit budget og færdigheder bedst.
 5. 5
  Når budgettering, sørg for at tage hensyn til alle de stumper og stykker, herunder tekstiler, affald og uheld, tilbehør, hårde materialer som polymer ler og bestyrelsesmedlemmer for rekvisitter, makeup, parykker og hårprodukter, og sko. Hvis du tror, ​​du kan klare det hele med både tidshorisont og budget, så ville jeg sige, at du har fået dit kostume valg.
 6. 6
  Nu er du klar til rent faktisk at gøre dit kostume (forhåbentlig en måned eller to i forvejen for begivenheden!), Tage lidt tid til at sikre, at du negle hver eneste detalje. Andre cosplayere vil helt sikkert sætte pris din fine øjet! Hvis du ikke kan håndtere alle detaljer eller ikke kan administrere at købe tøj butik-købte og ændre det, kan du altid tage dine egne design valg. Spørg andre cosplaying fællesskaber for deres støtte og rådgivning.
 7. 7
  Når du er sikker på du har den rette karakter valg du kan have nogle sjove, samtidig med at det kostume! Prøv at handle i karakter, og prøv poserer foran spejlet, som du ville gøre for fotografier i karakter. Hvis din karakter er alvorlig og eftertænksom derefter en stor daft grin vil ikke vise din karakter meget godt! Også tage hensyn til de rekvisitter og begrænsninger kostume, så du ikke kommer op med grand stillinger, som du kan faktisk ikke gøre. Hvis du har tænkt på at deltage i en maskerade, tage skridt til at sikre, at du kan gå i dit kostume! (Nogle figurer har kostumer, der kan lide at trodse tyngdekraften og ville falde enhver normal person, og vi kan ikke have dit kostume falder fra hinanden omkring dig!)

Tips

 • Må ikke bekymre dig, hvis din krop type ikke matcher de tegn, du ønsker at cosplay. Hvis du er lidt buttet, så måske bør du springe de meget afslørende kostumer. Men bare fordi du har et par ekstra pounds ikke, du skal gå glip af cosplaying. Pick et kostume eller tegn, du elsker og have det sjovt med det.
 • Må ikke vente til sidste øjeblik med at begynde.
 • Hvis du dressing til en konvention være sikker på at tjekke deres dress code. Mange har grænser for tilbehør størrelse og anstændighed bestemmelser.
 • Hvis du går til en cross-play, kan pigerne ønsker at binde brystet, så din krop er mere fyr som. Til dette, er nogle brede bandager ideel, indpakket flere gange rundt om overkroppen og fastgjort på bagsiden. Advarsel det kan blive ganske ubehageligt. Du kan også prøve at gå som en kvindelig udgave af den mandlige karakter-det kan gøre dig skille sig ud blandt en menneskemængde af samme karakter!
 • Før cosplaying vælge en figur fra en anime du faktisk er bekendt med, så du kan være langt mere komfortabel med dit kostume, fordi du er vant til det tegn, og du rent faktisk ved, hvordan han / hun optræder. Folk vil være meget mere glad for tanken om at du cosplaying din særlige kostume
 • Find nogle gode kvalitet stof til en god pris. Eller finde nogle almindelige tøj til kostume til at bruge mindre tid på at gøre det.
 • Må ikke være bange, hvis det er din første gang. Når du kommer til konventionen en masse mennesker vil være i kostume.
 • Gør dit bedste og ikke være doven, samtidig med at det. I alle situationer, vil folk værdsætte præcise, omfattende, og omhyggeligt-detaljerede kostumer.
 • Tænk længe og hårdt om dit valg. Er det praktisk? Vil kostume være for varmt / for koldt / kløende (cosplays er lange og hvis den holdes indendørs varmt). Måske bede en ligesindet ven til at hjælpe og måske komme med dig for nogen støtte, hvis det er dig første gang.
 • Shop online eller på en anime butik for tilbehør.

Advarsler

 • Prøv ikke at gå efter hovedpersonerne! Se om du kan være en forbigående karakter, at ingen virkelig tænker. Så ikke blot vil du springe være den sekstende hovedpersonen på denne konvention, men du får komplimenter om at vælge et tegn mange har glemt.
 • Folk har ikke altid vælge kostumer, der vil se bedst på dem. Det ville være bedst at antage, at de vælger deres kostumer, fordi de elsker det tegn eller kostumet selv.

Ting du behøver

 • Penge
 • Stof / Fabric Paint
 • Anime tilbehør
 • Syning færdigheder
 • Wig
 • Farvede kontakter (valgfrit)