Wkudk

Sådan cosplay

Cosplaying er hårdt, men indsatsen værd, når hængende i dit flotte tøj på gaden eller i en konvention. De fleste mennesker tror cosplaying er bare for lov Ligesom en Anime eller Manga Character anime konventioner, men sandheden er, kan du vælge den perfekte Anime Cosplay

Steps

Sådan cosplay. Først skal du beslutte, hvem du vil cosplay.
Sådan cosplay. Først skal du beslutte, hvem du vil cosplay.
 1. 1
  Først skal du beslutte, hvem du vil cosplay. Vil du bare ønsker et kostume til at bære rundt i byen, for sjov, eller ønsker du at bære det til en Anime konvention eller andre store begivenhed? Hvis det er din første gang cosplaying du måske ønsker at vælge en karakter med en enklere tøj, men hvis du ikke har noget imod mærkelige blikke og / eller eventuel chikane, så er du velkommen til at gå hele ud. For sidstnævnte, vil enhver kostume arbejde, selv om unikke kostumer er mere tilbøjelige til at skille sig ud.
 2. 2
  Beslut hvordan du vil gå om at få dit kostume. Overvej dit budget og tid godtgørelse. Hvis du kort på tid, hvilket gør dit kostume fra bunden kan ikke være den bedste idé. Husk, at makeup og få den perfekte frisure (uanset om det er dit eget hår eller en paryk) tager også tid.
 3. 3
  Hvis du har besluttet en karakter / person til cosplay og vælger at gøre kostumet selv, det er en god start til at lave en liste over, hvad du har at gøre, hvordan du skal gøre det, og hvad du skal købe for at gøre det. For eksempel, hvis din karakter er iført en jakke og bukser, hvilken farve er de? Hvilken slags stof skal du bruge? Er det tøj baggy eller stram?
 4. 4
  Uanset om du køber kostume, har du sandsynligvis har hår, make-up og måske endda linser til at købe og løse. Undersøgelse dine karakterer hår, øjenfarve, og formen af ​​ansigtet. Skal du bruge en paryk eller ej? Hvordan skal du style dit hår? Hvilken slags make up ville være passende og gøre dit ansigt til at se mere som karakter? Har du brug for farvede linser? Det ville være en god idé at læse lidt om, hvordan du ændrer formen af ​​dit ansigt med make up. Glem ikke rekvisitter.
 5. 5
  Det hjælper til at skitsere op din karakter fra forskellige vinkler. Det giver dig et godt overblik på, hvordan karakteren egentlig ser ud. Skriv dine målinger på skitsen og forsøge at regne ud, hvad de kostumer målingerne skal være. Hvis tegnet har nogen rekvisitter, et våben eller bare en pose f.eks skitse dem op også.
 6. 6
  Beslutte, hvor meget tid (og penge), du skal bruge på at gøre kostumet. Desto vanskeligere og mere detaljeret kostume er, jo mere tid du bliver nødt til at gøre det. Giv dig selv mere tid end du tror, ​​du har brug for og være virkelig realistisk. Også give dig selv lidt ekstra tid til at løse eventuelle eventuelle fejl. Det er bedre at få det gjort tidligt end at have et ufærdigt kostume. Bestemmer, i hvilken rækkefølge du bør gøre alt, hvad du behøver.
 7. 7
  Øve sig på make up, sætte i og tage ud linserne og fastsættelse af dit hår (eller paryk). Det vil tage tid til at gøre det godt, så vær tålmodig og prøve forskellige metoder og produkter.
 8. 8
  Når alt er gjort, sætte alt på og kigge i spejlet. Har du ligner tegnet / person? Hvis nej, så prøv at finde ud af hvorfor og overveje at gøre nogle ændringer. Det er en god ide at bede en ven eller en anden, du har tillid til, hvis du ser ud som det tegn, og hvad du kunne ændre. Fortæl dem at være ærlig, det er derfor du spørger.
 9. 9
  Være sikker cosplaying. Hvis du ønsker, kan du øve rejser karakter gør en masse. Du kan også studere den måde karakter gåtur og / eller flytte, og forsøge at efterligne det. Det er helt valgfrit.
 10. 10
  Gør din grand debut! Uanset om du går rundt i byen, til en fest, eller en konvention, så sørg for du har det sjovt med det!
 11. 11
  Hav det sjovt med det! Hvis du ikke har det sjovt, er du ikke cosplaying den rigtige måde!

Tips

 • Når cosplaying en karakter med en usædvanlig frisure, sørg paryk er sikkert, så det ikke kommer fra hinanden i midten af ​​en konvention.
 • Du bør ikke bekymre dig, hvis du ønsker at cosplay en karakter, som du ikke ser nøjagtigt ligesom, er cosplay ikke at være perfekt.
 • Hvis en karakter bærer almindelig beklædning, såsom en dragt med en ubunden rødt slips, du ikke prøve at lave en jakkesæt og slips (medmindre du vil), gå til Marshalls og få et jakkesæt og slips for 25€, og det tager ikke tid overhovedet. Jo mindre du nødt til at gøre. jo bedre.
 • Hvis du ikke kan finde stoffet, brug en erstatning! Hav det sjovt med det. Bare husk, hvis kostumet er lavet af en bomulds-type materiale, så skal du ikke erstatte med satin eller silke. Dette gør det kostume ser akavet at sige det mildt.
 • Vælg en figur / person, du faktisk gerne. Du virkelig ikke ønsker at fortryde dit valg i midten af ​​dragten making.
 • Forsøg ikke så hårdt at ligne netop character.If dit kostume er ikke så god, og folk griner, så fortvivl ikke, fordi du ved, du har brugt en masse tid, kræfter og penge på at kostume, og du bør være stolt af det!
 • Husk på, at rekvisitter regel nødt til at blive båret rundt i lang tid, så selv den letteste af rekvisitter kan være en stor byrde i løbet af dagen.
 • Må ikke vælge mennesker, der er hadet af dig
 • En kommission er, når du betaler nogen til at gøre noget skik for dig. For eksempel, hvis du betaler Mary x antal dollars for en cosplay kostume, der er en provision. Forskellige kommissærer har forskellige måder at have du bestiller fra dem. Nogle kommissærer vil gøre noget kostume, så længe du giver en reference billede (r), og give dem dine målinger. Andre kommissærer kan kun gøre visse kostumer. Der kan endda være nogle, der kun kan gøre én kostume, eller bare én type (skoleuniform, kimonoer, etc.)

Advarsler

 • Folk vil gerne have deres billeder taget med dig, især små børn, hvis du har en "sød" eller dyrisk cosplay. Dette kan være meget overraskende for genert mennesker, hvis din dragt har en maske eller dækker ansigtet kan hjælpe genert cosplayer. Være klar til opmærksomhed, huske dit foretrukne del af kostumet til at påpege, og altid huske du har ret til at sige nej, når nogen beder om et billede, hvis du føler dig utilpas.
 • Hvis du ønsker at cosplay, indser, hvor meget tid og penge går til at gøre et kostume til at være stolte af. Mange fans vil påtage sig en sjuskede kostume er et angreb på den karakter, så gør dit hjemmearbejde for nøjagtighed og øve dine syning færdigheder.
 • Gør ikke en cosplay i sidste øjeblik, eller du vil fortryde det. Konventioner trættende nok i forvejen, det sidste, du ønsker at gøre, er at holde op sent om morgenen af ​​konventionen efterbehandling et kostume.
 • Kend dine oplysninger! Den sidste ting du ønsker, er en, der kommer op til dig at tale om din karakter kun at finde ud af, du ved noget om det.
 • Hvis du foretager eller købe en prop for cosplay på en konvention, skal du nøje gennemgå alle sikkerheds-og sikkerhedskoder af konventionen du planlægger at deltage og være sikker på at følge dem. For eksempel de fleste forbud rekvisitter med "live stål", dvs noget skarpt, der kunne jab eller skæres nogen eller prop pistoler med bevægelige dele. Når du er i tvivl fotografi det pågældende objekt og sende den til con for godkendelse og altid have tingene fred bundet af sikkerhed, når du ankommer til con.