Wkudk

Sådan finder din egen dansestil

Alle har en dansende stil. Selv hvis du har en, der gør dig til at ligne en kylling i en elektrisk stol, der er stadig en stil. Men hvis du føler at du har to venstre fødder, og er træt af dig selv til grin ved at danse ligesom sagt kylling, og følg derefter disse trin for at finpudse din personlige stil uden nogensinde at skulle gå ind i en dansestudie.

Steps

Sådan finder din egen dansestil. Bær noget behageligt.
Sådan finder din egen dansestil. Bær noget behageligt.
 1. 1
  Tænk. Husk på, før du starter, at danse (især freestyle dans) tager en vis grad af mod og spontanitet. Du kan ikke være bange for at gå amok, men du også nødt til at fokusere på dine grænser og hvad du kan gøre. Tænk, hvis du har disse nødvendige ting for at skabe en dansende stil, som du kan ringe til din egen.
 2. 2
  Sørg for at du er alene. Efter alt, er du nødt til at gøre nogle temmelig goofy ting, før du kan perfektionere din personlige dansestil og medmindre du ønsker at blive grinet ad, ensomhed er din bedste mulighed. Selv om nogle foretrækker at have et kæledyr (dvs. hund, kat, selv guldfisk) med dem / se dem for komfort.
 3. 3
  Bær noget behageligt. Det betyder virkelig behagelig, ligesom de knotten sveder du aldrig bære offentligt eller at boxer shorts / t-shirt combo, at din ægtefælle holder truer med at smide væk, men aldrig gør. Eller endda din pyjamas. Noget let og elastisk og nem at bevæge sig i.
 4. 4
  Snup en hårbørste, eller noget andet, du kan bruge som en "mikrofon". Dette er valgfrit, men det kan hjælpe dig med at blive mere tryg, hvis du kan starte i den stemme af jeres, som du holder spare op til bruseren. Du behøver ikke at synge mens de danser, men det definitive giver dig mere kontrol.
 5. 5
  Stå foran en fuld længde spejl. Du kommer til at være stjernen i dit eget personlige show, og du brug for et publikum. Hvilken bedre publikum, end en, der vil sætte pris på dig, uanset hvad du gør? Fake bifald er valgfri så godt.
 6. 6
  Tænd melodierne. Sørg for at det er noget du kan lide, og det fik et beat til det.
 7. 7
  Få en fornemmelse for musikken. Luk øjnene og lyt til musikken. Slappe af din krop, føle musikken i din krop og begynder at svaje. Åbn dine øjne og...
 8. 8
  Go for it! Flyt dine fødder og tryk til rytmen. Pointen her er at få komfortable bevæge din krop til musikken. Brug hårbørste til at synge, hvis du ønsker. Må ikke bekymre dig, det eneste du skal skræmme, er katten, og hvem bekymrer sig, hvad den mener? Gå amok!
 9. 9
  Se dig selv i spejlet. Er der nogen bevæger sig, du kan lide? Enhver du gerne vil smide ud af døren med gårsdagens avis? Lav en mental note af det. Hvis du er virkelig seriøs, kan du ønsker at bryde ud af videokameraet.
 10. 10
  Kig på de professionelle! Gå til en video hjemmeside og se op dans-videoer og se lidt af, hvordan det er meningen at være (gode ting at søge efter ville være som Ballroom, Samba, Cha-cha, Bboy, Breakdance, Arm bølge, Moon walk, Waltz, osv. ) lige passe på de mennesker, som kun tror, ​​de kan danse.
 11. 11
  Fremhæv det positive. Virkelig gerne, at skulderen roll du gør, når du har fået din groove ting på? Prøv at gøre det med vilje. Prøv at gøre det på forskellige vinkler og hastigheder for at opdage, hvor man ser bedst. Når du har fået det til, hvor du kan lide det, er du velkommen til at bøje sig for "publikum". De vil elske dig for det. Gør dette for hvert træk du vil.
 12. 12
  Eliminer negative. Ved nu du har indset, at de ting du gør med dit hoved, hvor den bevæger sig frem og tilbage understreger blot electrocuted kylling look. Jeres "publikum" må ikke være klager, men du sikker kender det, og det er ikke at hjælpe din groove ting man smule. Må ikke bare smide det ud af døren, fix it! Gør det samme du gjorde med de ting, du har kunnet lide. Prøv det langsommere og hurtigere, ændre vinklen, rulle i stedet for ryk den frem og tilbage. Gør dette for hver bevægelse, der har brug for fastsættelse, indtil du er tilfreds med hvad du ser.
 13. 13
  Praksis kombinationer. Husk: understrege det positive, fjerne de negative og blend din alt for groovy bevæger indtil din "publikum" ikke kan hjælpe, men juble på din fantastiske self.
 14. 14
  Spankulere dine ting i det offentlige. Bare husk at lade hårbørste hjemme og bære noget udover ultra-komfortable tøj. Vær ikke bange for at vise andre din vidunderlige (eller ikke så) dans færdigheder.
 15. 15
  God fornøjelse! Dancing bør være om at have det sjovt! Hvis du ikke nyder dig selv, alle andre vil sandsynligvis heller ikke.

Tips

 • Have det sjovt. Hvis du ikke gør det, vil du ikke løsne op nok bare danse.
 • Må ikke være flov. Stoppe med at tænke, tænde for musikken og begynder at danse. Indstil din krop fri, og efter et stykke tid vil du blive opmærksom og føle, hvordan din krop kan lide at bevæge sig. Hold på denne følelse og gå med musikken. Når du opdager en ny bevægelse, du vil, gå til den.
 • Må ikke begrænse dig selv. Der er tonsvis af forskellige genrer af musik derude. Hvis du kun vælge én, du bliver kedelig, og kedelige. Have mindst 2 forskellige stilarter af dans i dit repertoire
 • Disse er blot måder at starte danse, hvis du vil virkelig lære at danse tage en class.If du er for flov til at tage en klasse, så prøv at have et familiemedlem eller en person, du har tillid til at hjælpe dig.
 • Når du er fortrolig med din musik, skift til musik, som du ville forvente at høre, hvor du kommer til at være danse. Forskellige genrer har forskellige beats, og det er vigtigt at være i stand til at genkende dem. Husk at skifte musik lejlighedsvis, så du vil ikke kede sig med sangene, og ser det som en workout / rutine.
 • Husk, at målet her er ikke at vinde nogen dans konkurrencer, men simpelthen at stoppe dig selv til grin i offentligheden, så du skal ikke bekymre dig om perfektion.
 • Prøv nogle bevægelser, der er derude, og fjollet, ikke begrænser dig selv. Det er kun kommer til at blive dig se det, når du gør dette så ikke være selvbevidst. Lad løs og have det sjovt.
 • Denne teknik kan tage flere træningssessioner, så hvis du har et bryllup at gå til næste uge, tilmelde sig en dans klasse. Du kan bekymre sig om personlig stil senere.

Advarsler

 • Sørg for at du strække. Du ønsker ikke at trække en muskel.
 • Vær tålmodig, som du lærer. Det vil tage tid at blive en stor danser. Bare nyde at lære og have det sjovt dans. Jo mere du danser, jo bedre vil du blive.
 • Dette er ikke den anbefalede måde at blive en rigtig danser. Det er en god måde at komme i gang og kender dig selv bedre.
 • Hvis du ikke tager din dans alvorligt, hvorfor skulle nogen ellers du> tage din dans alvorligt?

Ting du behøver

 • Fuld længde spejl
 • Behageligt tøj
 • En kilde til musik
 • Hårbørste (ekstraudstyr)
 • Computer med internet (når du søger efter videoer eller lytter til internetradio)