Wkudk

Hvordan man kan nyde et museum

Nyder et museum besøg betyder at finde ud af hvad der virker for dig, når du går. Der er så mange mulige måder at holde dig underholdt i en lang række museer, at der er bundet til at være noget, der tager din smarte og opliver besøg for dig. Følg disse trin, og du vil blive forberedt.

Bemærk, at denne artikel dækker både almindeligheder af planlægning for at sikre en underholdende besøg, samt give detaljerne i besøger nogle typer af museer.

Steps

Hvordan man kan nyde et museum. At være forberedt er virkelig vigtigt for at sikre din nydelse på et museum.
Hvordan man kan nyde et museum. At være forberedt er virkelig vigtigt for at sikre din nydelse på et museum.

Forberedelse

 1. 1
  At være forberedt er virkelig vigtigt for at sikre din nydelse på et museum. Gør lidt forskning og planlægning i forvejen, vil give dig en heads up, hvad der er værd at se og gøre, og vil hjælpe dig til at få mest ud af din tid på museet. Det vil også hjælpe dig med at beslutte, hvorvidt det er bedst at nedbryde besøg i en række besøg, noget, der er muligt, hvis det er din lokale museum.
 2. 2
  Beslut hvad museet vil besøge. Der er så mange forskellige typer af museer i eksistens, at du ville være hårdt pressede ikke at finde en, der behager dig. Der er museer for kunst, information, rekonstruktion, militær og krig, transport, videnskab, open air, virtuelle og zoologiske haver. Vælg en, der ophidser din nysgerrighed og du er halvvejs til at have en fornøjelig besøg!
 3. 3
  Gøre nogle forskning, før du besøger. De fleste museer har nu online-portaler, som giver dig mulighed for at udforske museet virtuelt. Når du kigger op dit valgte museum, kigge efter sådanne ting som:
  • Udstillingerne - se hvad der er på udstilling på museet på alle tidspunkter, samt særudstillinger bliver afholdt for en kort tid.
  • Historien om museum - vil der ofte være meget interessante historier om de artefakter, velgørere, osv., der kan gøre dit besøg endnu mere interessant.
  • Aktiviteter - se, om der er foredrag, displays, ture, særlige aktiviteter, der vil sker på den dag, du besøger. Mange museer holder regelmæssige aktiviteter, der opfylder alle aldersgrupper interesser.
  • Gebyrer, mad og opbevaring - selvom verdslige, er det vigtigt at vide, hvor meget besøget vil koste, hvorvidt du kan spise der, og hvorvidt der er lagerplads til frakker, tasker osv. Du skal måske også tjekke om klapvogn og adgang for kørestolsbrugere eller leje, og finde ud af om ud transportbehov og parkeringsplads.
 4. 4
  Vær forberedt på at lære mindst én ting på dit besøg. Det er altid godt at tage væk noget nyt fra dit besøg.
 5. 5
  Plan hvile og forfriskning pauser ind i din besøg. Lange perioder med at gå rundt, stående og interagere med skærme kan besvære efter et stykke, det er vigtigt at tage pauser og relancerer. Dette vil give dig en god mulighed for at gøre status over, hvad du har set og hvad du måske ønsker at gøre i museet, hjælper dig til at holde fokus på at undgå formålsløs vandring.
 6. 6
  Tag en ven eller to. Besøge museer er altid meget sjovere, når du er med en anden til at dele oplevelsen med og til at tale over, hvad du ser. En ven bringer også et andet perspektiv, når du taler om, hvad du ser blandt jer selv.
 7. 7
  Tænk bredt. Virkelig tage en bred kig på ting se det store billede og derefter små. Prøv at finde ud af, hvad kunstneren, entreprenøren, forfatter, eller hvad, tænkte på, da de gjorde deres arbejde. Hvad blev maker prøver at fortælle dig?

Kunstmuseer

 1. 1
  Kunstmuseer kan være en stor sjov, forudsat du gå med et åbent sind og ikke forvente at se masseproducerede marketing billedsprog du ser i resten af din hverdag. Holde et åbent sind om kunst kan føre dig til at opdage, hvordan århundreders mennesker har troet, boede og spillede før os. Og en dag, vil det være vores livsstil på disse lærreder, installationer, og viser, at folk vil stå stirrede på alt - helt en grundstødning realisering! Hvis du tager børn til et kunstmuseum, er det en god ide at introducere dem til online aktiviteter samt, at hjælpe dem med at lære mere om kunst, både før og efter besøget.
 2. 2
  Tag det langsomt. At lære at elske kunsten er en proces, ikke nødvendigvis en øjeblikkelig reaktion. Vær parat til at tage sig tid til at se dig omkring, og til at reagere på din egen måde. Hvis nogen vidende om kunsten er at hjælpe dig, kan der være stor, men det kan også gøre du føler at du ikke ved noget - hvis det sker, bare lade dem vide, at du har brug for at opdage kunsten på din egen måde, før de har for mange detaljer gives til dig.
 3. 3
  Prøv at finde ud af, hvad kunstneren søgte at sige i hans eller hendes billeder. I stedet for bare stirre på Mona Lisa i blank ærefrygt, bestemme, hvad Leonardo Da Vincis hensigt var. Dette vil holde dig travlt for et stykke tid. Det kan være endnu sjovere at gøre dette med en ven, med begge du gætte sammen, eller at give hinanden konkurrerende synspunkter.
 4. 4
  Find et maleri, der virkelig appellerer til dig. Prøv at lægge mærke til alle detaljerne i maleriet, og bestemme, hvad de kan betyde. For eksempel, hvis et maleri er et familieportræt, og kun én person er iført sort kan det betyde, at dette bestemt person var død på det tidspunkt af maleriet. Spørge "hvad nu hvis..." udvider dine antagelser.
 5. 5
  Find en statue. Hvis der er en stor menneskemængde, finde nogen, der ligner statuen. Hvis du er sammen med en ven, kan du prøve forklædt som statuen.
 6. 6
  Kig på et sceneri maleri. Prøv at forestille dig en, du kender i scenen, og forestille sig dem at gøre forskellige ting. Du kan tilføje andre mennesker, og se hvad du kan komme op med. For nogle mere sjov, kan du starte ud med at sætte din bedste ven i, og derefter tilføje berømte mennesker såsom Albert Einstein, Carrie Underwood, etc.
 7. 7
  Kig på installationskunst. Dette kan være svimlende og bevidsthedsudvidende på én gang. Tænk over, hvad kunstneren forsøger at formidle - hvad kunne eventuelt være at gå gennem kunstnerens sind? Tænk over, hvordan installationen påvirker dig, og om du er enig med det er kaldt kunst eller ej.
 8. 8
  Rør ikke. Så mange mennesker går gennem museer, rørende ikke er tilladt med henblik på at bevare de elementer for fremtidige besøgende. Forestil dig, hvor hurtigt alt ville blive ødelagt, hvis rørende genstande blev tilladt!

Information museer

 1. 1
  I de fleste store kulturelle centre, er information museer ikke længere kedelige, livløse steder, skinner. Museer overalt nu aktivt forsøger at være interaktive steder for læring, giver de besøgende mulighed for at røre, lege med og opleve mange af de skærme. Kig efter de mest interaktive informationstjenester museer, når du laver din beslutning om at besøge et museum, da dette vil øge sandsynligheden for, at du kommer til at have en helt fantastisk tid besøger museet - fra naturhistorien til luftfart museer, der er mange muligheder åbne for dig.
 2. 2
  Find noget, du gerne ved ankomsten. Når du først ankommer, bede om kortet. Find de steder på kortet af interesse for dig - som regel vil der være mindst én ting, der fanger øjet. For eksempel, hvis du kan lide dinosaurer gå til fossile sektion, eller ethvert område, der er specielt afsat til dinosaur skærme. Hvis du finder flere ting af interesse, planlægge din tid og bevægelser i overensstemmelse hermed for at sikre, at du ikke går glip af at se alle de attraktioner.
 3. 3
  Få interaktivt. Find de interaktive funktioner til hver udstilling og interagere, spille spil, se de historier, flytte ting rundt, teste din viden, og generelt blive involveret. Du kan finde dig med at lære en masse mere ved at gøre dette end blot at læse oplysningerne plaques.
 4. 4
  Tag billeder. Kontroller, at du har lov til at gøre det første, da reglerne varierer fra museum til museum. Lad en ven tager et billede af dig med den Tyrannosaurus Rex. Med en lille smule viden om vinkler, kan du gøre det synes ligesom du petting dinosaur hoved, eller få spist af det!
 5. 5
  Besøg specifikke områder af museet og kigge efter bestemte emner. Gøre besøget til lidt af en søg og find jagt kan virkelig gøre det til en spændende lejlighed. Her er nogle mulige idéer:
  • Besøg. Find din favorit farve sten. Find din fødsel stenen. Du kan endda læse om, hvor stenene blev fundet og lære om, hvordan geologer fortælle alderen sten fra deres funktioner.
  • Besøg dyret sektion. Kig efter den største og mindste udstoppede dyr. Kig efter de ældste pattedyr og de mindste pattedyr. Kig efter den fugl med de mest farverige fjer og fuglen med de mærkeligste vaner (såsom indsamling alle ting blå).
  • Besøg astronomi sektionen. Find den største stjerne. Find den yngste galaksen. Lær alt, hvad du kan om sorte huller. Lær om stjernehobe i konstellationer.
  • Besøg afsnittet beskriver katastrofer i dit land eller område. Find den største eller værste katastrofe. Var det fysisk eller menneskeskabte? Var det undgåelige eller helt uventet? Er det sandsynligt at ske igen, og hvis ja, hvad kan du gøre for at beskytte dig selv?
 6. 6
  Lyt til beskrivelserne. De fleste museer har hovedtelefoner, som du kan leje, og stik dem ind i det lille hul ved siden af ​​en udstilling. Dette vil hjælpe en masse, hvis du ikke nyder at læse beskrivelser.
 7. 7
  Nogle museer, såsom Metropolitan Museum of Art i NYC har hele vinger dedikeret til forskellige civilisationer fra fortiden (antikke Grækenland og Rom, Egypten, Europaer og asiatiske civilisationer.) Den egyptiske fløj har endda sektioner af gamle templer til at gå gennem. Det kan være sjovt, underholdende og meget interessant at gå igennem dem og prøve at forestille sig det fra synspunkt af de mennesker, der byggede dem, eller boede der. Prøv derefter at gå igennem igen, og forestil dig det fra synspunkt af opdagelsesrejsende og arkæologer, der afsløret dem. Du kan gøre det med de mindre udstillinger (som viser smykker, hver dag genstande af den tid, osv.)

Living museer

 1. 1
  Living museer er museer, hvor en bestemt epoke eller lejlighed er genoptaget, helt ned til det personale, iført kostumer af perioden. Det er meget svært ikke at nyde dig selv på en af ​​disse, så målet for et besøg i et levende museum, når du har chancen.
 2. 2
  Check ud af, hvad der er på tilbud i form af levende skærme. Der kan være en bred vifte af ting, der sker, fra sværd play til fremstilling af reb den gammeldags måde. Markere ned af de forskellige skærme, der interesserer dig, og være sikker på at komme til hver enkelt til tiden. Det er svært ikke at nyde at se tingene ske lige før dig, og det er en lektie, der ikke kræver læsning.
 3. 3
  Prøv de lokale eller æra-specifikke fødevarer. Nogle levende museer tilbyder mad lavet fra perioden, og ofte kan du se det bliver kogt eller bagt og derefter prøve det. Dette kan være en fantastisk måde at opleve, hvad slags ting, folk plejede at spise.
 4. 4
  Klæd hvis du kan. Hvis levende museum giver udklædning kostumer for dig at prøve, få ret i handlingen. Har en ven tage billeder og bruge tid gå rundt i komplekset i dit kostume, foregiver at blande ind i en æra og omgivelser for en kort tid.
 5. 5
  Forestil dig hvordan det må have været som at have levet under gange skildret af den levende museum. Ville du have været glad? Ville du have været i stand til at holde varm nok? Ville maden har været til din smag? Ville du har nydt at gå i skole eller arbejde i disse tider? Sammenlign hvordan velhavende og fattige mennesker levede i disse tider, sammenligne deres livsstil med, hvordan vi lever i dag.

Transport museer

 1. 1
  Transport museer kan dække alle former for transport, herunder luftfart, skibsfart, sporvogne, busser og biler. Entusiaster af enhver type køretøj vil altid finde noget at underholde dem på sådan et museum, men hvis du finder dig selv ikke så begejstret, her er nogle sjove ting at gøre så godt.
 2. 2
  Komme om bord! Hvis displayet giver dig mulighed for at kravle om bord på et skib, en bus, et fly, benytte lejligheden. Dette kan være virkelig sjovt som du udforske de dæk, det cockpit, styretøj, soveafdeling mv af hver type transport.
 3. 3
  Tag en tur. Nogle transport museer har kørende, der arbejder versioner af gamle transport for dig at prøve. Dette er en fantastisk måde at tage vægten fra dine ben og bare sidde og nyde turen! Tog, både, og modeltog er ofte bruges til dette formål.
 4. 4
  Tænk på de mennesker, der bruges til at flyve, køre, styre, navigere, eller arbejde med transportenheder, du ser. Transport er en fantastisk måde at lære om historien af ​​din by eller region, fordi det påvirker folk på så mange måder - arbejder for transport virksomheder, at komme til at arbejde, rejser på ferie, bliver reddet, osv. Det kan være en meget visuel måde opbygge et billede i dit eget sind om fortiden i din hjemby eller land.

 • Må ikke besøge udstillinger som du måske ikke være i stand til at håndtere. Hvis du er bange for dinosaurer, måske skulle du ikke besøge dinosaur sektionen. Dette gælder også, hvis du er sarte. Nogle museets sektioner har meget grafiske displays, såsom Body Worlds udstillingen. For nogle mennesker er det kulturelt respektløst at se mumificerede mv organer de døde. Hvis du er tøvende over at besøge en udstilling, der måske har for meget grafisk indhold eller være foruroligende, bede et museum ansat for en kort beskrivelse af området. Hvis du er en forælder, så sørg for, at alle udstillinger er passende for dine børn, før du besøger dem.
 • Altid tjekke åbningstider dage og tidspunkter. Nogle museer er lukket på traditionelle dage, såsom mandage, afhængigt af hvor du er i verden. En anden fordel ved at kontrollere åbningstiden er at finde ud af, når museerne tilbyder gratis eller til nedsat pris indgangen, eller en særlig begivenhed dage eller nætter.
 • International museum dag er 18 maj 2010, og er normalt fejret på eller omkring denne dato hvert år. Det er en god undskyldning for at komme ud og nyde din lokale museum kultur.
 • Klæd komfortabelt. Sko, som du nyder at gå i er et must, som det er at være varm eller kold nok.
 • Tage snacks, hvis du ikke har råd til de priser i cafeen, eller du ikke ønsker at vente på linje for lang. Sørg for at spise dem kun hvor det er tilladt selv - krummer på skærmene måske ikke blive værdsat.

Advarsler

 • Må ikke klatre på skærmene. En alarm vil højst sandsynligt gå ud, og du vil ende med at blive advaret af sikkerhed.
 • Anbring ikke dine børn til noget skræmmende. De vil højst sandsynligt ikke nyde at se på diagrammet af en guillotine, og ser en video om, hvordan det fungerer. Også vogte os for interaktive forlystelser - disse kan virkelig skræmme nogle børn - spørg på forhånd, hvis du kan få en refusion for et barn, der stejler over opholder sig på turen.