Wkudk

Sådan skriver meningsfulde lyrics

Ønsker du at skrive en kraftfuld sang? Har du et projekt, og har brug for at skrive en sang med meningsfulde tekster? Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du skriver meningsfulde tekster..

Steps

Sådan skriver meningsfulde lyrics. Skriv ned et par, som du har tænkt på.
Sådan skriver meningsfulde lyrics. Skriv ned et par, som du har tænkt på.
 1. 1
  Tænk på et emne. Tilbring lidt tid på at tænke på noget, der er inspirerende for dig, generer dig, eller gør du ked. Tænk på noget, der har ændret dit liv, eller tænke på en person, som du beundrer.
 2. 2
  Være original. Prøv ikke at skrive en sang om de samme emner alle andre gør.
 3. 3
  Skriv ned et par, som du har tænkt på.
 4. 4
  Kig gennem blade og finde interessante sætninger, som inspirerer dig og minde dig om dine oplevelser. Skriv ned alle dine tanker om emnet.
 5. 5
  Skriv sangen i form af en historie. Denne form for sang er interessant at lytte til, og vil holde lytterne hængende på indtil slutningen af ​​sangen.
 6. 6
  Sangen skal have et enkelt sprog, uanset hvor kompliceret dine følelser er.
 7. 7
  Måske sangen ikke behøver at dreje omkring dine egne følelser? Prøv at gøre dine tekster politiske, mystiske (For eksempel, Stairway to Heaven), problemer i et andet land eller en person. Og selvfølgelig, hvis du føler dig funky, højt eller brutal, kan du basere dine tekster i passende rytme og melodier.
 8. 8
  Hvis du er en dedikeret, loyal fan af et bestemt band, du kunne prøve at tilpasse deres teknikker. Dette er ikke at kopiere eller noget, der gør du ser dårligt, det er bare inspiration.

Tips

 • Revider den sang, som du hen ad vejen. Hvis du ikke kan lide, hvordan det er at dreje ud, ikke skrot det, bare starte forfra. (Du vil måske få ideer fra den sang, måske kan det hjælpe dig at komme igennem en skriveblokering blok).
 • Når sangen er færdig, lade andre mennesker høre det og spørge dem, hvad de mener. Dette skulle fortælle dig, hvis du gjorde et godt stykke arbejde eller ej. Også bede dem om at fortolke betydningen af ​​sangen. Mange mennesker vil ikke få det i første omgang (mindst de ikke bør), men i sidste ende de skal finde ud af det
 • hvis du sidder fast så bare gå og gøre noget for at få din fantasi flyder igen og gå tilbage til sangen.
 • Hold en dagbog, skriver stykker af tekster i det, hver gang de kommer til dit hoved.
 • Lær at nærme konventionelle sang emner fra utraditionelle perspektiver ved hjælp af unikke metaforer. For eksempel, i deres 1972 album Exile on Main St The Rolling Stones sammenligne kærligheden til gambling (Tumbling Dice) og drikkevand (Loving Cup). Kig efter eksempler i musik, der bedst passer til din stil.
 • Lyt til og analysere nogle af historiens mest indflydelsesrige sangskrivere: Lennon / McCartney, Bob Dylan, Freddie Mercury, Roger Waters, Robert Plant / Jimmy Page, Brian Wilson, Robert Smith, Stevie Wonder, Paul Simon, Neil Young, Bob Marley, Bruce Springsteen, Bono, Jerry Cantrell, Layne Staley, Kurt Cobain, Talib Kweli, Michael Jackson, etc...
 • Må ikke være alt for åbenlys om din mening i sangen. Brug metaforer, ikke bare flade ud sige din pointe. Du kan endda starte ud bare at skrive ord, der lyder godt sammen, og lad betydningen dukke senere. Når du begynder at skrive en sang, behøver du ikke altid at vide, hvordan det vil ende.
 • Undgå Hallmark følelser - "Jeg elsker dig", "Jeg er ked af", og overused klichéer.
 • Sørg for at dine rytme strømme, ellers sangens beat vil ikke fange den, og det vil være svært at huske. Bare sørg for din beat er iørefaldende og originale.
 • Brug ikke rim for meget.
 • Hvis du laver mere end én sang, så sørg for de er ikke for meget ens. Gør ikke en sang igen og igen bare med forskellige tekster.

Advarsler

 • Vær dig selv, aldrig lade nogen ændre det punkt i sangen.
 • Ligegyldigt, hvad folk siger til dig, at det hele er en flok af skrald. Hvis det betyder noget for dig, så intet og ingen andre spørgsmål.
 • Hvis du er klar til at komponere en dagbog fuld af sange, skal du bruge en sammensætning bog. Spiral notebooks kan nemt rippe og blive revet ud af bogen. Og holde løsblade papir handy.
 • Må ikke skrive om overused emner. Krigen, sex, George Bush, og Hollywood er alle eksempler. Kærlighedssange er også meget overgjort, så hvis du skal skrive om kærlighed forsøger at komme op med et interessant twist eller en ny vinkel.
 • Må ikke være bange, hvis folk ringer til din lyrics emo eller selvmordstanker, så længe det er meningsfuldt for dig, det betyder ikke noget.