Wkudk

Hvordan man skriver en harry potter accept brev

Adspurgt, har mange mennesker sagde, at de ønsker at blive accepteret i Hogwarts skole for heksekunster og trylleri. Hvis din ven er en af ​​disse mennesker, så gør en Harry Potter accept brev for at give til dem, vil gøre deres dag! Og for dem der har ansvaret for unge, kan dette være særligt dejlige når det gives til et barn for deres ellevte fødselsdag.

Steps

Hvordan man skriver en harry potter accept brev. Saml de nødvendige materialer.
Hvordan man skriver en harry potter accept brev. Saml de nødvendige materialer.
 1. 1
  Saml de nødvendige materialer. Disse er nævnt nedenfor under "Ting du skal".
 2. 2
  Vælg en passende skrifttype. Skrifttypen skal være realistisk, en, der synes at komme fra Hogwarts. Du kan downloade disse skrifttyper online - bare gøre en hurtig søgning efter "Harry Potter font" og se hvad der virker for dit operativsystem.
  • Samt, kigge efter en egnet billede af Hogwarts våbenskjold. Dette kan også findes ved hjælp af en søgning på internettet, og derefter gemme billedet på din computer.
 3. 3
  Begynd at skrive brevet. Hvis du ikke ved hvad du skal skrive, finde en kopi af den første bog og kopier ud bogstav eller kigge efter en kopi af teksten online. Brug smaragdgrønne blæk. Brevet, der kom til Harry er skrevet på smaragdgrønne blæk på pergament papir.
  • Udskift Harrys adresse med din vens og i stedet for "skabet under trappen" sætte en beskrivelse af deres værelse, såsom "rodet, rodet værelse" eller "hjørne uden vinduer."
  • Også erstatte "vice rektor" under McGonagall navn med "forstanderinde," fordi hun nu er forstanderinde, at se Dumbledore blev dræbt og Snape blev fyret og dræbt.
 4. 4
  Print ud brevet. Du kan også redigere konvolutten, det anbefales, at du udskriver våbenskjold på konvolutten i øverste venstre hjørne (eller udskrive våbenskjold og lim det på plads). Derefter skriv din vens adresse på konvolutten. Sørg for at det er din bedste skrivestil, eller har nogen med god håndskrift skrive det. Hvis du kender kalligrafi, nu er det tid til at bruge det. Også tilføje Hogwarts returadresse under toppen (eller på bagsiden af ​​konvolutten, som er mere almindeligt i Storbritannien).
 5. 5
  Aflevere brevet. Tænk på kreative måder at levere brevet. Du kunne glide det ind med et bundt af fødselsdagskort, sæt det i en vens skab eller har det dinglende luften i et rum.
  • Én kreativ måde er at lave en origami ugle. (Du kan finde et smart design ved at søge "origami ugle bogmærke" og klikke på resultatet af Activity-tv.) Sæt bogstav i uglens "næb", hvor du normalt ville sætte på siden. Så kan du sætte uglen i heks / troldmand 's skrivebord eller rygsæk, etc.
  • En anden måde er at, når du går til din vens hus, tilbyder at gribe mail og hemmeligt lægge brevet i bunken. Hvis du er en god skuespiller, så foregive chok, når du ser det brev, eller gøre en uvidende "Hvad er dette for?" og aflevere din ven brevet.
  • Eller bare sende den til dem ved hjælp af postvæsenet. Det er mindre magisk, men folk elsker at få post.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Det er bedst at have en anden skrive adressen på konvolutten, medmindre du kan skjule din håndskrift ganske godt.
 • Som et alternativ til at forsegle brevet ved at slikke den / skrælle en sticky tilbage, så prøv at lave en egentlig forsegling. Blot finde en metalring og en metal knap / presse med og "H" eller andre relaterede symbol på det. Sørg for, at knappen passe komfortabelt inde i ringen. Tænd et rødt lys og lade voks smelte (5-10 minutter), og hæld voks i metalringen. Vent til det at begynde at indstille, og tryk derefter på knappen for at indrykke voks. Det er nyttigt at have et stykke slagter papir på bagsiden af ​​det papir, du forsegling (for at forhindre lækage). Vær sikker på at lade voks og knap køligt i mindst to minutter, før du fjerner knappen og ringen (FORSIGTIGT). Må ikke sende et brev forseglet med voks med posten.
 • På brevet, så prøv at bruge en skrifttype, der ligner det kunne være hånd skrevet af en person med god skrivestil.
 • Forsøg ikke at aflevere brevet af real Owl. De kan ridse, bide, og er generelt usamarbejdsvillig.
 • Hvis du føler dig særlig venlig, indeholde en lille Hogwarts gave, såsom en Harry Potter slips, pin, gyldne stikker, tid turner, etc.

Ting du behøver

 • En Harry Potter skrifttype eller lignende (søgemaskine: "Harry Potter font") (valgfri, men meget hjælpsomme og gratis)
 • Et tekstbehandlingsprogram
 • Et billede af Hogwarts våbenskjold (søgemaskine: "Hogwarts våbenskjold")
 • En printer
 • To til tre ark printerpapir
 • Professor McGonagall underskrift (søgemaskine: "Minerva McGonagall signatur")