Wkudk

Hvordan man får et job som et tegn på disney

Hvis du er interesseret i at blive et ansigt tegn (a) ved Walt Disney land eller verden holde læsning for at lære hvordan.

Steps

Hvordan man får et job som et tegn på disney. Deltag i et disney audition.
Hvordan man får et job som et tegn på disney. Deltag i et disney audition.
 1. 1
  Deltag i et disney audition. Gå til hjemmesiden www.disneyauditions.com at se en liste med op kommende auditions.
 2. 2
  Kig nøje fordi hver audition er på udkig efter noget specielt (i. E. Parade kunstnere, mandlige komiske skuespillere, look-alikes osv.) Du skal muligvis rejse.
 3. 3
  Ankomme tidligt og klæde sig passende for dans og en improviseret scene, please, ikke klæde sig som det tegn, du audition for, slid dansesko og behageligt tøj.
 4. 4
  Under det tegn audition vil du lære en kort dans og også handle en "sjov" lille scene. Den første del af optagelsesprøven er dansen. Selv om det ikke er meget kompliceret, hvis du ikke er i stand til at mestre dansen, vil du ikke være i stand til at fortsætte til en del af audition. Efter dansen, "the" vil give dig en scene, de vil gerne have dig til at handle ud (f.eks Fedtmule få / dekorere et juletræ, du få din favorit dessert).
 5. 5
  Undersøgelse din dans og fleksibilitet til audition. Du behøver ikke at være en professionel danser, men en baggrund og erfaring i koreografi hjælper at forsøge at tage et par danseundervisning før audition.
 6. 6
  Være animerede. Bring de tegn til livet.
 7. 7
  Vent. At dømme tager noget tid. Efter audition det er temmelig meget et ventende spil. Disney har dog specifikke ting, de ser i hvert prinsesse. Dog generelt de ikke ønsker nogen med afgørende træk. For eksempel, hvis Askepot har en enorm modermærke på hendes ansigt en dag og derefter "gået" den næste dag, kan børnene få mistænkelige.

Tips

 • Kig på det med småt. Hvis den siger at bringe en forælder, du skal. De har måske brug for at underskrive papirerne. Dette er ikke en mulighed for en familie udflugt så forlade venner og andre familie derhjemme. Auditions er hårdt nok uden at have alles yngre brødre og søstre, der kører rundt.
 • Prinsesse kjoler kun gå til en størrelse 10.. Der er mindre end en sædvanlig beklædning størrelse ti.
 • Vær så animeret som muligt under audition. Må ikke være bange for at ligne et fjols. Det er den del, hvor du viser Disney, at du virkelig kan blive en anden, og er ligeglad med hvad folk synes om dig.
 • Bær passende sko. Hvis der er dans auditions bør du planlægger at bære et par jazz dance sko eller andet fodtøj til dans. Sportssko, kjole sko eller fashionable sko, kan ikke være hensigtsmæssigt for de dansetrin du skal lære.
 • Mange tog som pels tegn før du flytter ind ansigtet roller. Hvis du bliver udvalgt til at være et ansigt karakter forventer ikke at blive en prinsesse højre væk.
 • Lav et CV. Hvis du har haft en masse sceneerfaring, dans erfaring eller erfaring, du gerne vil dele, kan du oprette en performance resumé af dit arbejde. Dette kan udskrives på bagsiden af ​​dit hoved skud eller inkluderet på et særskilt ark papir. Formatere det som et CV og sørg for at inkludere dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer på siden. Hvis du er mindreårig, kan du også medtage en forælders kontaktoplysninger.
 • Lej videoer og forske de tegn på Disney. Kig på deres bevægelser, og hvordan de interagerer med gæsterne. Opbevar de teknikker i tankerne til din audition.
 • Har hoved skud taget og tage dem med til din audition. Må ikke føler sig presset til at bruge en masse penge på disse. Have et foto taget, og tage det til en lokal kopi butik for at have genoptrykt den 8. "x10" blankt papir. Du kan have flere hoved skud lavet for mindre end 5€.
 • Tag drama klasser på skolen eller tilmeld dig for at handle klasser i din by. Kig efter klasser, der tilbyder teknikker i improvisation og vigtigst, pantomime teknikker.
 • Hold det tegn du skyder efter og deres historie, film, osv. i tankerne. Kende dem godt kan udvide din dialog muligheder og overbeviser de mennesker, du er virkelig i karakter.
 • Tilmeld dig danse. Du vil lære at udføre nogle almindelige dansetrin du kan se igen på audition. Planlæg at starte din danse lektioner et år eller mere, før du begynder audition. Et par vil ikke være nok.
 • Tal med din drama lærer på skolen og spørge om råd.
 • og komme i den bedste form, du kan.

Advarsler

 • Pas af agenturer, der garanterer roller eller garanti auditions, hvis du betaler et gebyr eller købe et foto pakke. Mange svigordninger drage fordel af ivrige teenagere og deres forældre ved at gøre løfter om job hos Disney. Kun tillid til officielle Disney site.