Wkudk

Hvordan man laver en gotisk fe kostume

Uanset om du går til en Halloween fest, leg, eller bare på udkig efter en måde at overraske folk, du kender, omdanne dig ind i en fe kan gøre dig se ildevarslende og feminint på samme tid. Her er hvordan man kan sætte en mørk drejning på en lys koncept, fra top til tå.

Steps

Hvordan man laver en gotisk fe kostume. Køb eller sammensætte dit outfit.
Hvordan man laver en gotisk fe kostume. Køb eller sammensætte dit outfit.
 1. 1
  Tegn din idé. Først illustrere din base eller bukser / kombination. Dette fungerer godt med en sort base, men når du får hænge af det, kan du ændre og redigere dine farveskema til at passe "" idealer.
 2. 2
  Vælg dine accent farver. Disse farver kan bruges på din, makeup, bælter, eller andre emner, som du tror vil samle look. Nogle farve ideer er:
  • Lyse blå
  • Rød
  • Pink
  • White
  • Limegrøn
  • Forest Green
  • Lys grå
  • Purple
 3. 3
  Få din fe vinger. Vælg dem i enten en neutral farve eller i din accent farve. De kan være hjemmelavet eller store-købte, florlet eller flagrende. Selv hvis resten af ​​dit outfit mislykkes, kan du stadig være en fe, så længe du har vinger!
 4. 4
  Køb eller sammensætte dit outfit. Brug Walmart, Kmart og til din fordel, men glem ikke om din egen skab. Kig efter mesh tøj, bonde nederdele (der kan skæres kortere, hvis det er nødvendigt), og strømpebukser. Hvis du ved hvordan man bruger stof farvestof, kan du også købe en blonde slip og farve det sort. I en knivspids den grundlæggende sort kjole, der ledsager de fleste og vampyr kostumer vil fungere som en base.
 5. 5
  Brug stof lim eller stof maling i dit valgte accent farve og dekorere tøj med det. Må ikke gider med pæne, konservative designs: gå amok og gøre det store. Du er velkommen til at bruge, og farvede perler så godt. Dette trin er ikke nødvendigt, men kan virkelig krydre et sæt tøj, hvis du ikke var i stand til at finde tilbehør eller tilbehør i de korrekte farver.
 6. 6
  Få en sort eller farve dit eget hår sort. Tilføj farvede striber på din accent farve. Du kan bare bruge farve udvidelser eller clip-ons. Hvis du vælger at farve dit hår, planlægge dette trin omhyggeligt, da semipermanent sort farve på blonde hår kan blive grøn, hvis ikke farvet brun først. Desuden kan dine farvede striber viser ikke godt på farvet hår, så det kan være klogt at få clip-in farve striber.
 7. 7
  Find et par sort eller støvler. Sorte støvler enhver stil er altid gode goth slid, men sørg for at de passer godt nok for dig at gå rundt i komfortabelt. Hvis du ikke kan finde støvler, male nogle gamle sneakers sort (hvis de ikke er sorte allerede), og tilføj snørebånd i din accent farve. Du kan glitter og dekorere skoene så godt, hvis du vil.
 8. 8
  Tilføj strømpebukser eller leggings, der er sort eller din accent farve, hvis du er iført en eller kort kjole. Det vil gøre dit look bedre og hjælpe med at holde dig med at holde varm på en kølig aften.
 9. 9
  Bær fed smykker, der ikke konkurrerer med din makeup. Kæder og overdimensionerede er gode. Alt okkult-leder, som Drager eller femtakkede, er sjovt at tilføje til en fe kostume. Glem ikke hår smykker, især hvis du ikke sætte farvede striber i håret.
 10. 10
  Accent enten dine læber eller dine øjne og sætte drastisk farvet makeup på denne funktion alene. Bær flydende eyeliner eller stærkt anvender sort blyant liner, og en stærk dosis af øjenskygge i din accent farve. Hvis du er accenting din, lægge enten sort eller accent-farvet på. Må ikke anvendes slående make-up til både, og da det nemt kan se clownish. Du kan også prøve at blege resten af dit ansigt, som Goterne tendens til at se blegere end de fleste.

Tips

 • Tilføj ansigts og krop rhinestones at give dig en mousserende, uhyggelig fe look.
 • Hvis du ønsker at være en laset og iturevet fe, Tatter hems i dit tøj. Skær nogle ujævne frynser og slitage et par huller, og ikke gøre det pænt: lave et lille hul, og forstørre det med dine hænder, så det ser naturligt og ujævn. Tænk nøje på, hvor du laver huller, før du gør det - når du laver et hul, det er en smerte at ordne det, så ikke sætte en i en uhensigtsmæssig stedet!
  • Hvis du har planer om at bære dit outfit flere gange, kan du ønsker at sætte nogle omkring dine huller. Sæt det omkring en halv tomme væk fra kanten af ​​dine huller. På denne måde kan du stadig have en laset kant, men det vil være mindre tilbøjelige til at udvikle sig til et kæmpe hul, der ødelægger dit kostume.
 • Hvis du finder nogle sorte tøj, der er godt nedslidt og er falmet til en kul farve, kan du prøve at farvning det med stof farvestof.

Advarsler

 • Må ikke vælge gul for din accent farve, medmindre du ønsker at ligne en humlebi.

Ting du behøver

 • Sort bund tøj
 • Tilbehør i din accent farve
 • Dramatisk smykker
 • Forskellige farvede makeup
 • Hårprodukter
 • Wings