Wkudk

Hvordan man spiller New Super Mario Bros. wii

For første gang siden Super Mario World blev udgivet i 1991, der er en ny 2d side-scrolling eventyr, der kan afspilles på et ikke-håndholdt system. Den er udstyret med alles favorit helten, Mario. Uanset om du er en veteran Mario fan eller nybegynder, kan dine evner være lidt rusten. New Super Mario Bros Wii har også mange nye funktioner, du er sikkert bekendt med, men på ingen tid vil du blive trampet Koopas og reoler op point.

Steps

Hvordan man spiller New Super Mario Bros. wii. Være bekendt med formatet.
Hvordan man spiller New Super Mario Bros. wii. Være bekendt med formatet.
 1. 1
  Være bekendt med formatet. Dette er en af ​​sæsonens hotteste sælgere, men det er meget anderledes end noget andet videospil du finder på salg. Nutidens spil er for det meste 3D, men denne ene er 2D (det er teknisk set en blanding mellem 2 og 3D, med tilnavnet "2.5D"). Du kan kun gå i én af to retninger: forlæns og baglæns. Hvis du ikke har lyst til at hoppe ret i, kan du spille nogle af spillets forfædre til at få en fornemmelse for det.
 2. 2
  Lær kontrollerne. At være en klassisk side-scroller, er kontrollerne forsimplede og let at lære. Controlleren holdes sidelæns, så din højre tommelfinger bør være i nærheden af ​​1 og 2 knapper, og din venstre tommelfinger er nær pilen pad og A-knappen.
  • Retningspile: Vælg den retning at bevæge sig i (venstre / højre). Når du er i luften, pil ned gør en jord-pund. Når klatring på et trådhegn (findes i slotte), er alle fire pile bruges til at flytte rundt.
  • Tasten 2: Denne knap bruges til at hoppe. Holde den nede længere resulterer i en bedre spring.
  • Tasten 1: Hold 1 til tankestreg. Når det kombineres med at trykke på 2, din hopper er meget længere end de normalt ville være. Når du er i besiddelse af enten en brand blomst eller en is blomst er 1 bruges både til at styrte og at skyde.
  • Den En nøgle: Sæt dig selv i en boble. Dette er en stor taktik til at vide i multi-player spil. Når du er ved at miste et liv (falder ind i en pit, ved at løbe ind i en uundgåelig fjende), tryk A for at redde dig selv. En anden spiller kan pop boblen, når du er i et sikkert område, og du kan genoptage afspilningen uden at miste et liv. Dette vil ikke arbejde i single-player spil (du vil miste et liv).
  • Tasten +: Pause / Menu
 3. 3
  Kend poster. New Super Mario Bros Wii har mange nye og tilbagevendende elementer, der kommer i handy i løbet af et spil. De kan gøre eller bryde dit spil, så det er vigtigt at vide, hvordan de virker.
  • Mushroom: Slår Mario ind Super Mario. Super Mario er højere og stærkere. Super Mario kan tage to hits før de dør i stedet for én.
  • Fire Blomst: En nyttig element, der gør det muligt for Mario til at skyde ildkugler. Tryk på 1 for at skyde ild. Rammer en fjende med en brand bold efterlader en mønt til at indsamle. De fleste (men ikke alle) fjender kan dræbes med dette.
  • Ice Flower: Et nyt element til Mario side-scrollers. Dette giver dig mulighed for at fryse fjender inde blokke af is. Blokkene kan afhentes og kastet (og kan anvendes til mange formål).
  • Mini Mushroom: Et element, der først fik sin debut i dette spil er prequel til den håndholdte DS, New Super Mario Bros Dette krymper spilleren ned til diminutive størrelse. Med mini-svampe du kan passe i små rum og din hopper er ekstra høj, og du flyder længere. Vær forsigtig med dette punkt, selv om. Det tager kun et hit at dræbe Mario.
  • Propeller Hat: Et helt nyt element, der gør det muligt for Mario at lancere op i luften og flyde meget længere end en almindelig spring. For at bruge denne, ryste Wii fjernbetjeningen. Mario kan blive ramt af fjender tre gange før de dør.
  • Penguin Suit. En anden ny post. Det giver dig mulighed for at glide på is og skyde is bolde på fjender. Ligesom Propeller Hat, kan det tage tre hits før du mister et liv.
  • 1-op Svampe: Giver dig et ekstra liv. De ser ligesom almindelige Svampe, bortset fra at de er grønne.
  • Starman: Gør Mario uovervindelig. Eventuelle fjender du løber ind i, mens det er i kraft øjeblikkeligt dø. Det lyser også op i hulen i visse "mørke" underjordiske niveauer.
 4. 4
  Kend dine fjender. Der er en masse af klassiske Mario fjender i dette spil. Vide, hvordan man undgår eller besejre hver kan hjælpe dig betydeligt. Her er nogle af de mest almindelige:
  • Koopa Troopa: Den mest almindelige fjende, du vil komme på tværs. Trampe på deres skaller at immobilisere dem, og du kan sparke dem væk, hvis du ønsker det. Sparke en Koopa shell i nærheden af ​​andre fjender vil banke ud af noget på sin vej. Bare vær sikker på, det ikke kommer tilbage det dig, fordi Koopa skaller er farlige. Koopa Paratroopas har små hvide vinger, der giver dem mulighed for at hoppe rundt eller svæve i luften. Trampe på dem til at tage deres vinger ud, og de vil gå rundt som en normal Koopa.
   Bemærk: Forskellen mellem Koopas med røde skaller og grønne skaller er, at røde blive sat på klippeafsats, de går på, mens de grønne Koopas walk kontinuerligt i en lige linje, kun dreje hvis de rammer en blindgyde.
  • Goomba: Goombas er brune champignon-lignende væsner, der vralter mange af spillets niveauer. De er de svageste modstandere i spillet og kan blive dræbt af trampet dem. Paragoombas ligesom Paratroopas, har vinger, som tillader dem at hoppe rundt.
  • Spikies: mærkelige væsner, der trækker spidse bolde ud af deres munde og kaste dem på dig. De er ofte placeret på en højtliggende, hvilket gør dem lidt hårde at besejre. Men hvis du har god timing og kan undgå sine kast, en simpel stomp til hovedet, vil fjerne det. Bare vær forsigtig du ikke prøve og stomp det, mens det er at trække en spidse kugle ud af sin mund!
  • Bullet Bill / Banzai Bill: Som navnene indebærer, er de sorte kugler med øjne og arme, skudt ud af en løfteraket (som regel med en Bullet Bill shooter på hver side). De kan fryses med en Ice Flower, som vil give dig hoppe på dem og nå svært tilgængelige steder. Banzai Bills er enorme grinende versioner af Bullet Regninger, der kun findes i to niveauer (se endnu større, når de vises anden gang). Selv om de er enorme, de er forholdsvis nemme at besejre. Hop på dem, ligesom Bullet Bills, og du vil dræbe dem.
  • Swoopers: I de underjordiske niveauer, vil bat-lignende skabninger flyve fra taget af hulen på dig. En simpel hoppe kan undgå dem, og en enkelt stomp vil dræbe dem.
  • Lakitu: bebrillede Koopas ridning på toppen af ​​smilende skyer. De kaste ned fjender som Spikies, som kan få frustrerende, som de smider dem ned meget hurtigt på nogle punkter under niveau. Hvis du formår at trampe på Koopa, som regel ved hjælp Yoshi at svæve, kan du hoppe på skyen og ride det ved hjælp af retningsbestemt pad. Men efter et par sekunder skyen forsvinder, og en ny Lakitu vil tilbage snarest.
  • Wigglers: findes kun i giftige sumpe Verden 5 Disse gule larve-lignende fjender synes harmløs, men vil stadig tage væk et liv, hvis du rører ved dem. Den eneste måde at besejre dem er at jorden pund på toppen af ​​dem, for hvis du blot trampe på dem, vil de blive vred, blive rød, og gå lidt hurtigere. Giant wigglers kan også findes i undergrunden. De er meget hurtigere end normale dem og kan gå lige ind i sumpen. Du kan hoppe på dem uden at have dem med at blive vred, men sørg for at de ikke fører dig lige ind i sumpen.
  • Podoboos: I de flammende niveauer, vil kugler af ild med øjnene hoppe rundt eller hoppe ud af lava. Vær sikker på at undgå dem. De kan fryses, de dør, når du fryser dem.
  • Cheep-piber: Mange slags fisk, kaldet "Cheep-piber," dvæle de akvatiske niveauer af Mario Bros Wii. På trods af deres harmløse udseende, er de ikke venlige. Den eneste måde at komme forbi dem, er at svømme omkring dem og undgå dem eller skyde dem med enten is eller ildkugler. Der er flere typer, så lære alle deres vaner!
  • Dry Bones: Fundet i fæstningen og slottet niveauer, disse walking skeletter, antager udseendet af Koopas, kun kan besejres med en stjerne eller ved at blive frosset og kastet eller formalet-bankede på.
  • Pokeys: Segmenteret, spikey, kaktus-lignende fjender lurer i ørkenen verden. Den eneste måde at besejre dem er med en stjerne, som vil gøre dig uovervindelig, eller har Yoshi spise dem. Hvis Yoshi spiser deres hoved, så hele deres krop vil kollapse. Nogle gange, vil deres spikes forsvinde i cirka 2 sekunder. Hvis Yoshi æder en del af deres krop på dette tidspunkt, uanset hvor høje de er, vil han opsluge hele Pokey og lægge et æg, som vil indeholde emner som mønter, svampe, 1-up svampe eller brand blomster.
  • Hammer Bros: Elite medlemmer af Koopa hær, som findes normalt i grupper på to eller tre. De kaste hamre på dig, så vær meget forsigtig med din timing. Nogle af dem stå på flydende blok platforme og kan blive ramt nedefra. For resten, kan de blive dræbt af trampet på dem eller skyde dem med ild.
  • Fire and Ice Bros: Hammer Bros der skyder is eller ild. Du kan altid fortælle, hvad slags "Bro" Det er ved sin skal. Hammer Bros har grønne skaller og ild og is sorter har røde og blå skaller, hhv. De er bedst undgås, da deres angreb (især Fire Bros) har fremragende rækkevidde. De kan dræbes med et stomp eller, ironisk nok, med is og ild bolde.
  • Piranha Planter: fælles fjender, der normalt kommer ud af rørene. Nogle skyde ild.
 5. 5
  Lær hvert niveau. Hvert niveau er anderledes og unik på en eller anden måde. Må ikke blive afskrækket, hvis du ikke kan passere et niveau på din første par forsøg. Hvis du sidder fast på en plan for længe nok, har du mulighed for at bruge Super Guide, hvor Luigi vises, og viser dig gennem det niveau. Når man spiller med mere end en spiller, arbejde sammen for at komme igennem niveauer.
 6. 6
  Besejre bosser. Dette er meget vigtigt. Uden at slå bosser kommer man videre intetsteds i dette spil. Hver chef er en Koopa Kid, en søn af Bowser. De gør deres første optræden siden Super Mario World. Hver enkelt har sin egen rutine, som den bruger til at besejre dig, så se først og observere sine mønstre. Når du ser en åbning, stamp det på hovedet tre gange.
 7. 7
  Spil med venner. Dette er det første Mario platform spil, der nogensinde har 4-player samtidige gameplay. Dig og tre venner kan spille igennem spillet sammen, som om på et hold. Player man altid er Mario og de andre spillere kan vælge mellem Luigi og blå og gul Toad. Alle spillernes evner er ens, så plukke din karakter er bare et spørgsmål om præference.
 8. 8
  Stop ved svampen huse. På disse huse, har du chancen for at vinde enten liv eller elementer ved at spille korte mini-spil. De elementer, du vinder kan tilgås på kortet ved at trykke på 1.. Brug dine varer i niveauer du har problemer med.
 9. 9
  Brug elementer til din fordel. For eksempel kan du fryse fjender i blokke af is og bruge dem som trædesten. Brug propel hatte at vinde terræn hurtigere og bypass fjender nedenfor.
 10. 10
  Gem dit spil. Du kan kun gøre dette efter at have besejret et slot. Du kan ikke gemme i midten af ​​et niveau eller under en verden undtagen efter at slå et slot / fæstning niveau (som nævnt før). Du kan "Quick Save" kun én gang i løbet af dit spil, hvilket betyder at du kan spare mellem slotte.
 11. 11
  Find hemmelige udgange. Nogle niveauer har mere end én vej ud. Hvis du opdager en hemmelig udgang, kan der være nogle ekstra fordele fra det!

Tips

 • De fleste tilfælde, der fortæller dig at "ryste" Wii Remote, som at afhente en genstand eller udfører et spin jump, faktisk kun kræver en hurtig, robust flick. Kraftig omrystning er kun nødvendigt, når du svæver nedad med Propeller Suit eller er fanget i en boble (i multiplayer).
 • I et multiplayer spil, vil et tryk på A-knappen vedlægge dig selv i en boble, der kan redde dig fra potentielle skader, eller hvis du sidder fast i en del af niveauet. Men du kan kun blive befriet ved at blive poppet af en anden spiller. Rystelser Wii Remote vil bevæge boblen mod en nærliggende afspiller.
 • Find warp zoner (de ligner kanoner) for at springe til længere verdener.
 • Hvis du ikke kan finde en stjerne Coin, prøve at gå ind i vægge for at se, om der er nogen falske vægge blokerer dit syn på a Star mønt eller en dør, der fører til en.
 • Dette spil kan spilles med Nunchuk vedhæftede fil.
 • Nogle fjender er bedst undgås snarere end bekæmpes.
 • Altid vælge at gemme efter fremrykkende forbi enhver slot.
 • I nogle niveauer, hvis du rammer en? Block, et æg vil blive vist, og Yoshi vil luge ud. Hop på ham til at ride ham. Han kører hurtigt og springer højt, og hvis du holder knappen 2 vil blive i luften i et par sekunder. Ved at trykke på knappen 1, vil han stikke tungen ud, og vil spise fjender i nærheden. Hvis han spiser en Koopa Troopa kan Yoshi spytte skallen, som hvis den var blevet kastet af Mario.
 • Boos (ghost fjender) kan kun besejres med en Starman. De er genert, så hvis du står over dem, vil de stoppe kommer mod dig og skjule deres ansigter i deres hænder.
 • Spil med venner og hjælpe hinanden. Men det er muligt at afslutte hvert niveau selv.
 • Du behøver ikke at indsamle hver eneste tilgængelige mønt i hvert niveau. Normalt dem, du har problemer med, er dem, du føler du har brug for at indsamle alle mulige element i det. Mønter er kun godt for liv, hvis du samler 100 af dem, vil du tjene en 1-up.

Advarsler

 • Trods spillets enkle og lyse udseende, kan mange af de niveauer (især i de sidste verdener) være meget vanskelig.
 • Du kan kun "Quick Save" én gang på hver fil.
 • I multiplayer, hvis alle spillere er indesluttet i en boble vil niveauet ende, og du vil blive sendt tilbage til kortskærmen. Men vil du ikke miste et liv.

Ting du behøver

 • Wii-konsol
 • Wii Remote (e) (Nunchuk valgfri)
 • New Super Mario Bros Wii spil (sælges på de fleste elektroniske og detailbutikker)
 • Venner til at spille spillet med (valgfrit, men anbefales kraftigt)
 • TV