Wkudk

Sådan lodde stereo mini stik

Der er masser af grunde til, at du måske ønsker en brugerdefineret længde eller custom-tilsluttet kabel med en af ​​disse propper på det (eller sokler, for den sags skyld - en "inline socket"). Når man ser på den runde del, et stereostik er opdelt i tre sektioner. Den største del er "fælles" og de to andre sektioner er venstre og højre (spidsen er tilbage). På bagsiden af ​​proppen, der er tre stik. De to stumpet dem gå til venstre og højre, og den lange en (ofte med et kabel krympe indbygget - et ærme) er fælles.

Steps

Sådan lodde stereo mini stik. Strip de to isolerede ledninger og sno afskærmning ind i en tredje "wire".
Sådan lodde stereo mini stik. Strip de to isolerede ledninger og sno afskærmning ind i en tredje "wire".
 1. 1
  Strip de to isolerede ledninger og sno afskærmning ind i en tredje "wire". De to isolerede ledninger er for venstre og højre. Den tredje, snoede en (lavet af skærmen) er for almindeligt. Bemærk, du har brug for nogle isolering på venstre og højre ledninger. Hvis du fjerne dem for deres fulde længde, vil de sandsynligvis til at røre hinanden, og den fælles tråd, der forårsager en kortslutning. 2 eller 3 mm i strippet ledning vil være masser.
 2. 2
  Slip sagen over tråden.
 3. 3
  Tin wiren med lodde (varme det op og pels det). Hvis du ikke er bekendt med lodning procedurer, kigge efter en online guide.
 4. 4
  Lidt ridse stikkene på bagsiden af stikket, så lodde vil gå på lettere på denne måde, de er super ren, og lodde vil flyde på pænt. Også tin disse, men kun hvor du planlægger at tilslutte kablet.
 5. 5
  Deltag i fælles, så slut dig til venstre og højre. Bemærk hvilken dirigent på stikket er forbundet til spidsen og sikre venstre kanal tråd er knyttet til denne ene. Hvis ledningerne er farvekodede rød og hvid, ville venstre være den hvide ledning.
 6. 6
  Sæt noget tape omkring hver tilslutning til at isolere dem. Brug kun en lille smule, eller låget ikke vil gå på.
 7. 7
  Skru det hele sammen. Du gjorde glide sagen over tråden først, gjorde du ikke?
 8. 8
  Test det færdige produkt for at sikre, at hver af de tre sektioner på forsiden af proppen ikke er en eller anden måde kan forbindes til et andet afsnit af en kortslutning Alle tre afsnit bør ikke være forbundet med en anden sektion -. Selvom du wobble bagsiden af stikket omkring (som det vil ske i løbet af brug). Kontroller, at ledningerne er tilsluttet korrekt. Et multimeter med en buzzer er ideel til dette, eller du kan bruge en hjemmelavet en med en lys.

Tips

 • Du kunne forvente fire ledninger at være behov for stereo (+ og - venstre og højre), men for laveffektanvendelser, kan du tilmelde dig de negative tråde sammen (hvilket gør dem "fælles"). Nogle biler er kablede denne måde (alle negativer er forbundet til kroppen af ​​bilen), og hvis du installerer en højere magt cd-afspiller eller en lignende anordning, er du nødt til at ReWire alle højttalerne med nye to kerne (figur 8) kabel.
 • Bor et hul i et stykke træ, og sæt stikket i det som en holder, mens du loddetin.
  • Planlægge alle ledningslængder inde i proppen omhyggeligt, så at det hele ligger fladt. Ellers vil du ikke være i stand til at skrue sagen på.
 • Grunden til at vi har brug for skærmet kabel til hovedtelefon stik, er, at interferens er et større problem med lav effekt kablet overfører.
 • Den venstre kanal er normalt spidsen af ​​stikket. Den rigtige kanal er normalt det næste segment ned på stikket.
 • Hvis du vil tilføje trækaflastning mix up 2 minutters epoxy og støvregn omkring det indre af jack ledninger. Rotere det og pels af de forskellige dele, og derefter skru jakke eller dække på plads. Hvis epoxy er meget tynd det kan sive ud så sæt stikket til tørre med spidsen nedad. Dette vil forhindre dig at være i stand til at genanvende eller reparere stikket, så være sikker på det virker, før du gør dette, men det er en fantastisk måde at tilføje nogle brugerdefinerede trækaflastning.
 • Du kan teste dine forbindelser ved hjælp af et ohmmeter og måle modstand. Hvis du får en læsning, mens du rører den venstre eller højre og jord (det laveste del af stik) så har du et problem.
 • At fratage den udvendige isolering fra kablet bøjes ved det punkt, du ønsker at strippe ved 135 grader eller mere, derefter røre ved en skarp klinge på tråden, hvor det er strakt (ydersiden af ​​svinget), men ikke presse hårdt nok til at skære igennem til kobber. Isoleringen skal (slags) rive og skære bør (igen slags) køre en smule til hver side. Arbejd din vej rundt derefter fast træk isoleringen ud i slutningen - alle fine dele af udvendige isolering vil brække.
 • For at gøre det stærke, skal du bruge krympe bit til at klemme over hele ydre område af kablet (ikke for hårdt, eller det vil bryde isoleringen inde i kablet). Sørg for, at snoede afskærmning er loddet på kort, så det trækker først (fordi det er normalt ganske stærk) og lade det blive ved det. De venstre og højre ledninger er ganske skrøbelig.

Advarsler

 • Brug ikke stikket, hvis du selv synes det har en kortslutning. Det kunne dræbe dyrt udstyr. Hvis du bruger stikket, og det ikke virker, skal du fjerne det øjeblikkeligt.
 • Anvend varme sparsomt (brug god teknik). En overophedet stik kan smelte og kortslutning.
 • Du kan også forårsage en total kortslutning ved overophedning af fletning / afskærmning. Det vil smelte alt inde i kablet og forårsage en kortslutning der.

Ting du behøver

 • Kabel med to isolerede kerner plus en metal Flettedeskærmstrømpe omkring dem begge (orden "to core afskærmet" som en generel regel, men tjek).
 • Plug.
 • Sandpapir eller fil.
 • Lodde og jern.