Wkudk

Sådan installeres højttalere

Har du nogensinde ønsket at installere stereohøjttalere i dit hus, men fandt jobbet for svært? Der er et par ting, du kan forsøge at gøre jobbet mindre kompliceret og lettere.

Steps

Sådan installeres højttalere. Læs højttaler instruktioner.
Sådan installeres højttalere. Læs højttaler instruktioner.
 1. 1
  Læs højttaler instruktioner. Mens billige højttalere er designet til at gå hvorhen de passer, er mange andre talere designet til at være en vis afstand fra gulvet eller fra vægge.
 2. 2
  Udlæg det sted, hvor højttalerne vil give god akustik. Dette kan bestemmes ved at regne antallet af kanaler modtageren eller forstærkeren har, eller den resterende kontrol muligheder, du har på dit stereoanlæg. De følgende spørgsmål kan gøre det mere enkelt at finde ud af dette.
  • Hvor mange højttaler tilslutninger er på bagsiden af ​​dit stereoanlæg udstyr? Hvis du har fire stik, terminaler eller andre forbindelser dedikeret til højttalere, det er nok det mest effektive antal talere til at installere, da "pigtailing" højttalere sammen kan resultere i overbelastning en højttaler kredsløb eller ændre den totale kredsløb modstand (ofte, 8 ohm pr højttaler).
 3. 3
  Afgøre, hvor du vil blive placeret, når du lytter til stereoanlægget. Face hovedtalerne mod publikum. Ideelt højttalere er hver i samme afstand fra publikum, og også fra ryg vægge. Undgå at have store genstande såsom borde eller sofaer nær stien til lyden fra højttalerne til publikum. Sekundære højttalere kan afbøjes eller vinklet lidt væk for at give "3D" effekt, eller dybde til lyden.
 4. 4
  Kig på de mulige ledninger stier, du kan være i stand til at bruge til at tilslutte højttalerne op.
  • For gulvmonteret højttalere, kan du være i stand til at skjule højttalerkabel langs base bestyrelser, hvis du ikke går med en døråbning eller fast skab langs væggen.
  • For loft monteret højttalere, bliver du nødt til enten at bore gennem loftet og fisk "dråber", eller højttaler ledninger ned til højttalere eller fordybning højttalerne i loftet selv (indbygning højttalere i loftet kan kompromittere loftisolering og vil gøre det vanskeligt at "sigte" akustisk kegle af højttaleren.)
 5. 5
  Vælg en passende højttaler forsamling. Dette er en højttaler, en højttaler boks eller skab, eller en kombination af højttalere (bas, diskant, Subwoofer osv.) bygget ind i et kabinet). Store værelser kan kræve store høje output (watt) enheder, hvor i små rum, kompakt, lav effekt (25-50 watt) højttalere kan være rigeligt. Kig på stereoanlæg krav til at matche de højttalere, du køber til dit system. Både 8 ohm og 16 ohm højttalere er fælles, og ikke udskiftelige.
 6. 6
  Installer beslag for lofts monteret højttalere på de steder, du har valgt. Hvis dit højttalersystem ikke kom med beslag, kan du være i stand til at fjerne ansigtet af kabinettet, være omhyggelig med ikke at beskadige højttaler eller ledninger inde, og skru direkte gennem bagsiden af ​​kabinettet i væggen.
 7. 7
  Hook højttalerledningerne til terminalerne på bagsiden af højttaleren boksen, være omhyggelig med at overholde polariteten (+ eller -) af forbindelserne. Mange højttalerledninger er farvekodede, sort væsen (+) og hvide væren (-), og klar isolerede ledninger har en kobberleder i den ene (+) og en sølvfarvet leder i den anden (-). Hvis højttalerkabel har en plug formonteret på enden, som forbindes til stereo, er du nødt til at tage dette til efterretning. På en skrue terminal stereo-forbindelse, match bare farven på enden på højttaler med samme farve på den samme terminal på stereoanlægget.
 8. 8
  Træk tråden langs bunden bord eller loft, afhængigt af dit valg af placering, holder den så stramt som muligt til hjørnet for at gøre det mindre mærkbar, og fastgøre det med hæfteklammer til at holde det på plads.
 9. 9
  Forbind til terminalerne eller propper (stik) i bagsiden af dit stereoanlæg og tænde systemet for at teste dit værk.

Tips

 • Brug den korteste wire anbefales af højttaleren maker, for længden af ​​køre din arbejder med. Længere afstande mellem højttaleren og stereo kan kræve større wire, som vil højere watt komponenter.
 • Hvis du midlertidigt kan fastgøre eller holde højttalerne på plads, kan du være i stand til at vurdere deres effektivitet, før permanent montere dem.

Ting du behøver

 • Højttalere
 • Efter Market højttalerledningerne
 • Efter Market Speaker Seler