Wkudk

Hvordan til at brænde dvd'er fra AVI-filer med DVD svirp

Denne guide vil vise dig, hvordan du brænde dvd'er fra AVI-filer på din pc, som derefter kan afspilles på standalone DVD-afspillere, din PS2 eller din bærbare DVD-afspiller. Guiden er trin-for-trin og let at læse og følge.

Steps

Hvordan til at brænde dvd'er fra AVI-filer med DVD svirp. Efter den er installeret, skal du åbne DVD svirp og du vil se en skærm, som er ikke så kompliceret som anden software.
Hvordan til at brænde dvd'er fra AVI-filer med DVD svirp. Efter den er installeret, skal du åbne DVD svirp og du vil se en skærm, som er ikke så kompliceret som anden software.
 1. 1
  Først downloade denne gratis software kaldet "dvd flick" fra deres hjemmeside ( http:/ / www.dvdflick.net / download.php), og installere det på din computer. Denne software kan konvertere mange forskellige typer af video-filformater til DVD-filer og også brænde disse filer til en tom dvd, der kan afspilles på de fleste dvd-afspillere.
 2. 2
  Efter den er installeret, skal du åbne DVD svirp og du vil se en skærm, som er ikke så kompliceret som anden software. Klik på "Tilføj titel" på højre hånd.
 3. 3
  Find din AVI-fil på din pc ved at finde det på pop-up-vinduet. Klik på "Åbn", så det vil blive tilføjet. Klik nu på "Rediger Awards", som er lige under "Add Title".
 4. 4
  En anden skærm vil poppe op. Nu, for britiske folk gøre følgende - hvor der står "Target skærmformat", sørg for at det står "Widescreen", medmindre du ønsker andet.
 5. 5
  Klik derefter på "oprette kapitler hver", og vælg 5 eller 10 minutter, det er op til dig, er det foreslået at plukke 5.. Nederst på "brug som standard", så vil du ikke nødt til at gøre dette, hver gang du brænder.
 6. 6
  Klik på "accept", medmindre du ønsker at tilføje undertekster - Det anbefales ikke, fordi de synes forsinket på den færdige DVD.
 7. 7
  Når du har klikket "accept", vil du blive sendt tilbage til din oprindelige skærm.
 8. 8
  Højre øverst, vil der være muligheder, såsom "nye projekt", "open-projektet". Du skal klikke på "Projekt Indstillinger".
 9. 9
  Nu vælge dit mål størrelse. Normalt kan du bare lade det som DVD [4,3].
 10. 10
  Klik på "video" og vælg PAL (UK og resten af verden), eller NTSC (Europa).
 11. 11
  Nu springe resten og gå til bunden mulighed - "brændende". Klik på "Brænd projekt til disk", og også "Automatisk slette disken, hvis den er genskrivbar".
 12. 12
  "Brug som standard" valgmulighed vil blive givet igen, sørg du klikker på det for at undgå at skulle gøre det hver gang du laver en DVD.
 13. 13
  Klik på "accept". Du vil være på hovedskærmen nu igen.
 14. 14
  Højre nederst står "projekt destinationsmappe", klik på "Browse" på siden af den, og vælge, hvor du vil have dine filer skal gemmes midlertidigt - Det er de filer, der kommer til at blive brændt på en disk.
 15. 15
  Når du har gjort det, er du klar til at brænde DVD.
 16. 16
  Højre øverst står "skabe dvd", klik på den og den vil starte. Husk, at jo større filen jo længere vil det tage at brænde. Ligesom en guide til den tid det tager - 700MB tager omkring 3 timer og 30 minutter. 900 MB tager over 4 timer.
 17. 17
  Nu skal du vente. Det anbefales ikke at gøre noget andet med din computer, mens du brænder, da det vil bremse den ned. Du vil måske få en drink eller to.
 18. 18
  Når det er brændt, kan du lukke den software og se din DVD!
 19. 19
  Bemærk, at filmen ikke vil have en root menu, men det er stor kvalitet.

Tips

 • Sørg for at tilføje kapitler, eller du vil finde dig selv hurtigt videresende din dvd, selvom det `s tre timer lang.
 • DVD + R er kompatibel med de fleste dvd-afspillere, men sørg for din dvd-afspiller kan afspille DVD + R eller DVD-R, før du køber dem.
 • Sørg for at der er en tom DVD + R eller DVD-R i drevet!
 • Må ikke køre masser af ting på én gang, vil det bremse den brændende processen. I stedet for 700MB tage 3 timer og 30 minutter, kan det tage op til 4 timer eller mere.

Advarsler

 • Det er ulovligt at downloade og / eller brænde copyright film fra internettet, jeg absolut ikke anbefale det, denne vejledning var for hjemmevideoer i AVI-format, selv om disse ulovlige film kommer i AVI-format også.

Ting du behøver