Wkudk

Hvordan undgår din mobiltelefon fra at blive hacket

Opdage, at dine intime samtaler, billeder eller tekster er blevet sprøjtede tværs af internettet for alle at se, er ikke kun en krænkelse af privatlivets fred, men kan også være skadeligt for dit personlige liv og levebrød. Selvom mange politikere og berømtheder har været ofre for at have deres mobiltelefon hacket, og har forsøgt at beskytte sig selv, rovdyr fortsætte med at finde muligheder og sårbarheder i systemet. Undgå at blive offer for cellphone hackere ved at beskytte dine adgangskoder og være på vagt over for enhver, der måske ønsker at skade dit omdømme.

Steps

Hvordan undgår din mobiltelefon fra at blive hacket. Vedtage en proaktiv beskyttelse tankegang.
Hvordan undgår din mobiltelefon fra at blive hacket. Vedtage en proaktiv beskyttelse tankegang.
 1. 1
  Vedtage en proaktiv beskyttelse tankegang. Det handler ikke om paranoia - det handler om at acceptere den virkelighed, at nogle gange er der mennesker i dit liv, der måske ønsker at hacke sig ind dine personlige oplysninger til imødegåelse årsager. For eksempel. Personer, som du har faldet ud med eller faldet ud af kærlighed med folk, der ikke kunne lide noget, du har sagt eller gjort, eller venner, der har slået decideret uvenlige for en eller anden grund Du kan ikke forudsige, hvordan nogle relationer kan vise sig, med alle de bedste vilje i verden, være så opmærksomme på bevogtning dine personlige oplysninger korrekt.
  • Brug adgangskoder. Du vil måske føle sig trygge i bevidstheden om, at du aldrig dele noget værd at gøre sladder fra - endnu, vil du stadig føle krænket, hvis nogen ikke hacke din konto og en adgangskode kan have stoppet denne person. Desuden er det ikke kun om dine oplysninger, og det kan også handle om fortrolige oplysninger, andre har delt med dig nogle gange. Og så er der altid mulighed for at dine finansielle oplysninger bliver stjålet, overført fra din konto til en anden via SMS.
  • Fortæl ikke adgangskoder med andre. Selv når du gøre en undtagelse for nogen, du stoler dybt at hjælpe dig ud i en rettelse, såsom en ægtefælle, ændre password, efter at de har hjulpet dig.
  • Del ikke din telefon passwords med nogen på arbejdet eller i sociale sammenhænge. Shield input af passwords, når offentligt.
  • Må ikke programmere passwords ind i din mobiltelefon
  • Må ikke holde private data i telefonen for en lang periode. Hvis og når hackere kompromittere din email-konto, vil data være tabt for dig, sandsynligvis permanent, og ikke engang nulstille din adgangskode og logge ind på din konto lader dig ikke adgang til de oplysninger, du forlod der tidligere.
  • Gem altid en sikkerhedskopi af de vigtige korrespondance, vedhæftede filer eller billeder, du har på din smartphone, et andet sted - på din PC, laptop, tablet osv.
 2. 2
  Password beskytte din voicemail. Én måde at sikre dårligt vilje rovdyr ikke fjerner private voicemail-beskeder fra dit system er at sørge for, at din telefonsvarer er beskyttet med adgangskode.
  • Følg anvisningerne, der kræver en adgangskode for at få voicemail direkte fra din telefon og fjernadgang til din voicemail. Mange systemer giver adgang til mobiltelefon voicemail fra enhver telefon, hvilket gør den sårbar over for hacking, hvis du ikke aktiverer password indstillinger for hvert aspekt.
  • Mange telefoner kommer med en adgangskode til telefonsvareren allerede som standard (normalt meget nemt at gætte) - hvis din har denne funktion, ændre det straks til en adgangskode, som kun du kender.
  • For hårdt? Mistet medfølgende din telefon? Giv telefonens forhandler eller din telefon tjenesten et råb om hjælp.
 3. 3
  Vælg en adgangskode, som er svær at gætte. Det kan være nemt for dig at huske nemme passwords, men adgangskoder der er afhængige af ting såsom din fødselsdato, den præcise rækkefølge af cifre i dit telefonnummer eller noget andet, der er let forbundet med andre med den måde, du tænker og handler er risikable.
  • Undgå at bruge åbenlyse passwords som fødselsdage, jubilæer eller fortløbende nummer sekvenser. De første strenge hackere kan forsøge er de åbenlyse, der omfatter ikke kun din fødselsdag, men en slægtnings eller kæledyrs fødselsdag. Også nogle mennesker vælger åbenlyse passwords som "1,2,3,4,5", tænker, at en hacker ville omgå denne type snor, da det er indlysende. Eller brugeren af ​​telefonen bare ikke, nogen ville genere hacking deres telefon...
  • Brug ikke bogstaver, stave ord som din mors pigenavn eller navnet på dit kæledyr. Let identificerbare navne og ord kan være revnet hurtigt ved alle, der kender dig godt nok. Alt nogen kan læse om dig online (Facebook, LinkedIn, Twitter, forum indlæg, etc.) skal ikke ende som et kodeord!
  • Brug kompleks sekvens strenge, der involverer en øvre bogstav, tal og symboler. Jo mere kompleks du laver strengen, jo mere sikre din adgangskode. Brug store bogstaver det i midten af ​​din adgangskode og smide i en obskur symbol for yderligere komplicere password. Se Hvordan man vælger en sikker adgangskode for flere detaljer.
 4. 4
  Brug ikke den samme adgangskode til alle telefonens konti. Selvom brug af anden adgangskode strenge for hver af dine konti kan være forvirrende, den bedste måde at beskytte din mobiltelefon (såvel som din identitet i almindelighed) er at bruge en anden adgangskode for hver konto tilgås via telefon.
 5. 5
  Opdater telefonens adgangskode, så ofte som muligt. Glem ikke at ændre din adgangskode ofte for at holde det sikkert. Mens opdaterer det dagligt kan ikke være nødvendigt, regne ud, når ville være et godt tidspunkt at skifte passwords og skabe noget nyt.
  • Opret en adgangskode update tidsplan. Uanset om det er ugentligt, månedligt eller kvartalsvis, have en plan og holde sig til det. Du kan endda skrive ned i kode i din datebook når du planlægger at opdatere dine adgangskoder.
  • Når du har opdateret dine adgangskoder, skrive dem ned og gemme på et sikkert sted væk fra telefonen, håndtaske / pung eller noget der er forbundet med telefonen. Må ikke vedligeholde en liste af passwords i din datebook fordi hvis der er tabt eller stjålet, finderne eller tyvene har alle dine oplysninger. Skriv adgangskoder ned på et separat stykke papir og vedligeholde loggen i en anonym fil i en skrivebordsskuffe. Eller sætte papirarbejdet i en off mappe, f.eks som en markeret, "skole" eller "hjem reparationer", i tilfælde af du er berøvet.
 6. 6
  Hvis du har Bluetooth, så sørg for 'synlig' mode er deaktiveret. Dette forhindrer telefonen i at blive opdaget af andre, scanning efter Bluetooth-enheder i området. Dette er standardindstillingen på næsten alle nyere telefoner.
 7. 7
  Installer mobile sikkerhedssoftware, hvis telefonen understøtter det. Afhængigt af hvilken type telefon du har, kan der endda være gratis muligheder til rådighed. For eksempel nogle telefoner vil låse en post, når telefonen har været inaktiv i et stykke tid. Tjek om din telefon har denne særlige funktion. Hvis din telefon bliver stjålet, vil denne lås ud stoppe en tyv at få adgang til dine private data.
  • I modsætning til populær tro, er der ingen "virus" til mobiltelefoner. Der er dog nogle kendte "malware" apps, der forsøger at stjæle oplysninger fra din telefon. Mobil sikkerhed apps vil tjekke din telefon for disse og underrette dig, hvis der findes nogen. Kun hvis du har en Android-enhed eller en jailbroken iPhone kunne det virkelig blevet nødvendigt, dog. Men vær forsigtig med downloads. Brug downloads alene ud fra et velrenommeret sælger eller et websted og tage særlig pleje af pop-ups eller uopfordrede meddelelser advarer dig om en forestående problem.
  • Kig efter en app, der lader dig styre din telefon via fjernadgang i tilfælde af den bliver stjålet. Nogle programmer kan give dig fuld kontrol over din telefon skal det blive stjålet, så du kan spore sin placering eller endog helt udslette alle personlige data er gemt på telefonen.
  • Husk at beskytte indstillingerne for sikkerhed app med sin egen adgangskode, hvis den har denne funktion.

Tips

 • Hold din telefon med dig (eller ved, hvor det er) på alle tidspunkter.
 • Forkæl din smartphone på samme måde, du behandler din computer - være forsigtig med, hvad du åbne, hvilke websteder du besøger, og hvilken type data eller billeder, du vedligeholder.

Advarsler

 • Hvis du tænker på hacking andens telefon (adgang en andens telefonsvarer uden tilladelse), genoverveje. Det kunne muligvis få dig i problemer med loven og er ulovligt i mange jurisdiktioner i verden, herunder USA og Storbritannien.