Wkudk

Sådan at lære dig selv at spille klaver

Klaveret er et unikt og interessant, og det er også sjovt at spille. Selvom du måske tror, ​​at det er umuligt at blive godt uden og år af omfattende klaverundervisning, det er faktisk ikke. Få nogle musikalske viden om noter, nøgler og akkorder og med nogle frie tid, kan du lære dig selv at spille klaver.

Steps

Sådan at lære dig selv at spille klaver. Hvis du ikke kan finde et klaver, et tastatur er et godt alternativ.
Sådan at lære dig selv at spille klaver. Hvis du ikke kan finde et klaver, et tastatur er et godt alternativ.

De første skridt

 1. 1
  Find et klaver at bruge. Du kan have en derhjemme, eller du kan være i stand til at finde en et andet sted. Du skal også sørge for klaver er rimeligt tunet. Hvis dit klaver ikke er blevet spillet for aldre, kan du ønsker at have det tunet af en professionel, før vi går videre.
 2. 2
  Hvis du ikke kan finde et klaver, et tastatur er et godt alternativ. De er overkommelige, aldrig gå ud af melodi og har masser af lyde og funktioner, der kan forbedre din musik. Ikke at nævne de er meget lettere at flytte rundt og ikke tager meget plads.
 3. 3
  Erhverve nogle musikalske viden. Lære dig selv at spille klaver er let, hvis du har et godt øre for melodier og afhente nogle grundlæggende akkord viden fra bøger som klaver akkorder på den nemme måde eller online videoer.

Brugsklaver viden

 1. 1
  Noter. Der er syv noter for et klaver: CDEFGAB
 2. 2
  Keys. Der er 88 tangenter på et klaver. Hvide klaver nøgler kaldes naturals, fordi de gør en naturlig bemærkning, når trykket. Sorte klaver nøgler kaldes fortegn, fordi de gør en skarp eller flad note, når trykket.
  • Der er syv naturals på tastaturet.
  • Der er fem fortegn per oktav, og de kan enten være skarp eller flad.
 3. 3
  Akkorder. Der er snesevis af klaver akkorder, der anvendes. Fire af de mest grundlæggende akkorder er større, mindre, formindsket og forøget.

Måder at lære at spille klaver

 1. 1
  Leje en instruktør. Dette er den mest kostbare, men også den mest dygtige måde at lære musik. En god instruktør vil ikke kun have en dokumenteret track record for at hjælpe Begyndere Lær musik, men også være i stand til at lære dig det grundlæggende på en måde, der er fundamentalt korrekt. Dette vil hjælpe dig med at undgå dårlige mønstre eller vaner, der kan tage lang tid at aflære.
 2. 2
  Instruktions bøger. Der er mange instruktions bøger til rådighed i begge specialbutikker musikbutikker og regelmæssige boghandlere. Disse bøger vil tage dig gennem en trin-for-trin-proces for at lære at læse musik, spille grundlæggende skalaer, akkord progressioner og derefter enkle sange.
 3. 3
  Learning tastaturer. Disse specielle instrumenter lyser op i en bestemt rækkefølge for at hjælpe dig med at lære sangene hurtigere, og typisk kommer med bøger og videoer, som vil hjælpe dig med at lære musikalsk notation.
 4. 4
  Bånd og DVD'er. Denne metode er særligt nyttig for visuelle elever, fordi du kan se musikken bliver spillet med succes.
 5. 5
  Spille efter gehør. Dette er nok den sværeste metode, men kan arbejde, hvis du har problemer med at lære musikalsk notation. Spille tonerne igen og igen, indtil du er i stand til at replikere melodien.

Tips

 • Må ikke stress ud og huske dette formodes at være sjovt.
 • Prøv at modstå fristelsen til at spille melodien med begge hænder. Sure, kan det være lettere, når du starter ud, men du vil fortryde det, hvis det bliver en vane.
 • Brugen af ​​både hænder og fødder på samme tid kan virke skræmmende i starten. Når praktiserende et stykke musik forsøger at spille melodien og bas linjer til hver hånd for sig i første omgang. Når dit spil for hver forbedres, derefter praksis spille dem sammen.
 • Så fristende som det kan være, så prøv at spille uden sustain pedal skubbet ned. Det vil lyde tydeligere, og du vil være i stand til at høre dine fejl mere. Dette kan hjælpe dig til at forbedre en masse.
 • Det er nemmere, hvis du allerede spiller en melodisk instrument, som du vil have en velkendt syn på noder og vil være i stand til at arbejde med din andet instrument (er) for en retningslinje.
 • Hvis du spiller et andet instrument i en anden tuning (som f.eks Bb, Eb eller F), kan du ønsker at lære at gennemføre, så du kan afspille musik for det instrument på klaver og få det til at lyde rigtigt. Bb er formentlig den nemmeste, fordi noterne ikke skifte meget langt. De har alle skift en tone til venstre, med undtagelse af C og F, som ender på Bb og Eb nøgler, hhv. Du kan finde hjælp til at gennemføre på internettet. At være i stand til at omsætte åbner et helt nyt vindue af muligheder, fordi du vil være i stand til at spille et stykke musik på begge instrument.
 • Gør brug af bøger og online tutorials.
 • Øve skalaer er en god idé, som skæl er grundlaget for hver sang. Men sørg for din skala blad for C-instrumenter - for eksempel, hvis du spiller den Bb skala fra en skala ark til en Bb instrument, untransposed, er du faktisk spille C skalaen.