Wkudk

Hvordan til at improvisere på klaveret

Mange af jer sidder derhjemme kan være undrende hvad improvisation er. Den forenklede definition af det udfører uden forberedelse. Improvisere kan forbedre dit klaverspil. Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan til at improvisere på klaveret. Have kendskab til en række, så ikke efterligne nogen sang.
Hvordan til at improvisere på klaveret. Have kendskab til en række, så ikke efterligne nogen sang.
 1. 1
  Have kendskab til en række, så ikke efterligne nogen sang.
 2. 2
  Lær om skalaer. Hop ind og lære en, der har en masse af skarpe eller lejligheder i det, hvis du kan, såsom B major. Øv skalaen du lærer måske bare i højre hånd i første omgang. Du kan finde disse "hullede" skalaer er lettere at spille end C-dur, da du kan "se", hvordan skalaen er formet!
 3. 3
  Lær om akkorder. Det foreslås, at du lærer treklange før man går videre til quartals og sådan. Treklange består af tre toner (1-2-3) og mellem to notater og roden (1-2 eller 1-3) er et særskilt interval. For et hurtigt eksempel består en C-dur Traid af CEG. Mellem OU er en stor 3rd, mens mellem CG intervallet er en perfekt femtedel.
 4. 4
  Der er så mange måder at improvisere som der er mennesker. Her er nogle forslag teknikker til at prøve... kan du finde en kan passe din måde at tænke bedre end andre, så giv dem hver et skud!

Metode 1

 1. 1
  Sæt dig ned og ramte noterne i den samme nøgle. (F, G, Em, A # osv.)
 2. 2
  Har din venstre hånd spille baggrunden kor (langsom blok eller brudte akkorder) i den samme nøgle.
 3. 3
  Har din højre hånd spille melodien.
 4. 4
  Skift taster, når du bliver bedre til det at give det en bredere, mere kompleks føler og at forstærke skønheden i sangen.

Metode 2

 1. 1
  Spil en langsom 4/4 stykke med hver foranstaltning at få en akkord i venstre hånd.
 2. 2
  Med den rigtige, forbedre et i denne akkord.
 3. 3
  Den næste foranstaltning skifte til en anden akkord og fortsætte i det næste akkord.
 4. 4
  Fortsæt dette indtil du bliver dygtige (eller keder).

Metode 3

 1. 1
  Når du har lært hvordan man spiller nogle skalaer i begge hænder, så prøv at improvisere med begge hænder går på én gang. Få fingrene bevæger sig i samme målestok... det vil lyde okay.
 2. 2
  Prøv at spille et "opkald og svar"-spil med dine hænder. Spille nogle tilfældige sætning i den ene hånd og forsøge at gentage det i din anden hånd. Start simpelt. Til sidst kan du finde dine hænder kan generere melodiske idéer samtidigt at arbejde sammen

Metode 4

 1. 1
  I stedet for blot at spille blok akkorder eller arpeggios i den ene hånd, forsøge at gøre den øverste eller nederste efterretning akkompagnement formular sin egen melodi. Den lille finger (almindeligvis kendt som en "pinky") og tommelfingeren tendens til at være mest praktisk for denne måde at spille på.
 2. 2
  Prøv at spille akkompagnementer i din højre hånd med akkorder eller arpeggios og melodier i din venstre hånd.

Tips

 • Som med noget at gøre med musik, praktiserende er nøglen.
 • Varierer i volumen, intensitet, hastighed og andre dynamikker til at tilføje følelser og skønhed. Brug improvisation til at udleje din vrede eller lindre dine bekymringer. Spil hvad dit hjerte fortæller dig at spille (teatralsk, men sandt).
 • Hvis du rodet op, lade som om det var en del af sangen og holde i gang med det, For eksempel, hvis du spiller problemfrit og din lille finger smækker den forkerte note... begynde at spille urolig og hurtigt i den nye nøgle og gradvist fade tilbage til glatte.
 • Optag dig selv tidligt og ofte. Lyt til disse optagelser. Når du starter ud, kan det være svært at huske ting, du spillede. Hvis du lytter til dine optagelser, kan du høre noget cool du gjorde, at du har glemt. Derefter kan du udvælge det cool idé og bruge det igen... og dermed hjælpe til at opbygge din musikalske ordforråd.
 • Hvis du rod op og ved et uheld ramte en note ikke nøgle, gå med det og holde i gang i den nye nøgle, ikke gå tilbage. (Eksempel: Key C -> du spiller C... E... G... A... F #... C #... D... <- nu er du i tonearten D)
 • Improvisation kan ikke være helt spontan... det må bygge på et ordforråd på musikalske enheder. Disse kan omfatte små sætninger melodi, rytmer tilbehøret, harmoniske progressioner, og så videre. Jo mere ekspansiv dit ordforråd, jo mere din musik bliver "din egen."
 • Eksperimenter med at spille målte rytmer (4/4 osv.), og helt gratis rytme. I frit rytme, er der ingen regler overhovedet. Du kan finde dette hjælper du kommer op med nye ideer lettere end at forsøge at passe alle dine ideer til en særlig form for rytme.
 • Lyt til andre mennesker, der spiller andre brikker, og lytte til andre mennesker improvisere også, så du får en fornemmelse af, hvordan man improvisere.
 • Find et roligt sted med et vindue. Dette hjælper dig til at være dig selv og lad hvilke ting du har buret inde flow ud på tasterne. Inspiration er mange gange fundet når man ser skønheden i jorden.
 • Lær musik mønstre. En barsk, korte Gliss giver indtryk af vrede og bebrejdelse. Arpeggios i bassen stemmen tendens til at give en følelse af bevægelse. Overhold mønstre i tale og musik og bruge disse observationer til din fordel.

Advarsler

 • Vær ikke bange for at ramme "forkerte" toner! Der er ingen forkerte toner i improvisation --- alt er frihed!
 • Må ikke føler, du skal lære tonsvis om musik teori "før" at lære at improvisere. Det er tilstrækkeligt til at begynde med at lære måske en skala og et par akkorder inden den... du kan lære andre akkorder / skalaer / teori med tiden!
 • Har du ikke nogen ét stykke i tankerne, mens du spiller, så lad det komme naturligt.

Ting du behøver

 • Et roligt sted
 • Et klaver