Wkudk

Sådan downloader og åben torrent filer

Torrents er små filer, der sporer filer og programmer, der er anført på hjemmesider. Computeren bruger dette sporing info at oprette forbindelse til kilderne for de filer ønskede og programmer. Computeren har brug for en bit torrent-klient program til at "læse" disse instruktioner. Her er hvordan du kommer i gang:

Steps

Sådan downloader og åben torrent filer. Installer en god torrent-klient program.
Sådan downloader og åben torrent filer. Installer en god torrent-klient program.
 1. 1
  Installer en god torrent-klient program. (Eller μtorrent - det er det samme program, men kaldes af forskellige navne), vil fungere godt for alle, der bruger en Windows-eller Mac-operativsystemet. Azureus er et torrent program, der virker på de fleste computer-platforme. eller brug din foretrukne søgemaskine til at søge "bit torrent-klient" for en liste over yderligere program valg. Installer som pr instruktionerne med kunden.
 2. 2
  Søg efter websteder, der sporer torrents. Du kan mange af dem via en søgning på nettet efter "torrent tracker". Søg efter de hjemmesider, der opregner mange af de mest populære torrent trackere for film, ebøger og musik.
 3. 3
  Kig efter torrents med et godt frø / udvaskes ratio for hurtigste downloads. Jo flere frø pr agterliget, jo bedre. Det kan tage længere tid, hvis du har en langsom internetforbindelse. hvis dette er tilfældet, kan du overveje at opgradere til din internetudbyders højere hastighed mulighed, da torrent overførsler generere en masse netværkstrafik.
  • Torrent-filer arbejder på et "peer to peer" (P2P) mode i stedet så en server til klient (S2C) mode. Dette betyder at du ikke downloade den ønskede fil (er) fra en server, men snarere fra en række andre mennesker, der er "hosting" dele af den nødvendige fil. Disse værter kaldes frø. Hvis en torrent har "0" frø, ikke gider at forsøge at hente den.
 4. 4
  Kontroller formatet af torrent. Kig efter torrents med filtyper, du er mere fortrolig med. Hvis du ikke er bekendt med nogen af ​​dem, bruge et par minutter gennemgå filtyper såsom WinRAR, SHN og ZIP, for at finde ud af at åbne og udtrække dem.
 5. 5
  Download en torrent. Når kunden valg er installeret og konfigureret korrekt, skal du blot dobbeltklikke på en torrent-fil noteret på en hjemmeside downloade torrent-filen, som derefter vil starte klienten programmet automatisk. Når klient program er startet, skal det begynde at downloade det program eller den fil, man ønsker efter det forbinder til de værter, der har de dele af den nødvendige fil (ca. et minut eller deromkring).
 6. 6
  Tjek hastighedsindstillinger. Sommetider din upload-hastighed kan reducere din download hastighed. I dette tilfælde kan det være klogt at sænke upload hastighedsgrænse i torrent du downloader.
 7. 7
  Hold såning. Når overførslen er færdig, vil flytte filen forårsage upload til andre mennesker til at mislykkes, så hvis du ønsker at frø (som er stærkt opmuntret men ikke obligatorisk), bør du ikke flytte filen. Du kan dog åbne eller bruge det. Husk, du kan kun hente filen på grund af andre mennesker såning. Så give noget tilbage til samfundet!
 8. 8
  Vedrørende udtrække filer fra torrent, som foreslået før, kan udvidelsen af filen bestemme dens metode til ekstraktion. Nogle filtyper fundet og deres måder at ekstraktion er:
  • ZIP, RAR: du kan udtrække med hjælp af WinRAR
  • ISO: disse filer er udvundet ved hjælp af dæmonen værktøj, som kan downloades nemt ved at søge via Google.
  • Det er den vigtigste type af filer.

Tips

 • Antallet af kammerater eller igler er mængden af ​​mennesker at downloade filen.
 • Når en fil er downloadet, kan du vælge at beholde såning filen, så andre mennesker kan hente det, eller bare være en igle og stoppe vært for filen. Det er normalt opfordres til i det mindste få en seeding forholdet 1. hvilket betyder, at du uploade så meget som du downloader. Jo længere, hurtigere og oftere du uploader, vil hurtigere mennesker, der forsøger at hente filen kunne downloade den. Hvis ingen seedede ville torrents uddø.
 • Peerblock kan bruges til at øge dit privatliv, mens du henter og upload data.

Advarsler

 • Anti-Virus software er et must. Torrents kan indeholde virus og anden skadelig software. Læs kommentarer fra torrent før du henter det. Tingene er ikke altid, hvad de synes at være. Selvom alle siger torrent er okay, opmærksom på, at der stadig kan være ondsindede skjult ting, der ikke engang kan ses af det trænede øje. Altid være på vagt over for, hvad du downloader.
 • Torrents er altid uploaded af andre mennesker, så der er altid en chance filen vil ikke arbejde på din computer. Igen, læse kommentarerne, før du downloader.
 • Torrents er ofte (men ikke altid), der anvendes til at distribuere kommerciel software, film og andre copyright-licenserede produkter. Vær opmærksom på, at du henter / uploader ophavsretligt beskyttet indhold er ulovligt i de fleste lande, og kan ofte spores tilbage til din internetforbindelse.