Wkudk

Sådan får du adgang email på arbejdet

Der er tonsvis af forskellige grunde, hvorfor du måske brug for at tjekke din personlige e-mail på arbejdet, men du kan blive forhindret i at gøre det af systemadministratoren. Hvis det er tilfældet, så læs videre for at lære, hvordan du kan få adgang til din e-mail, mens du er på arbejde.

Steps

Sådan får du adgang email på arbejdet. Vid, at mange e-mail-adresser kan du tjekke e-mail med web-browser.
Sådan får du adgang email på arbejdet. Vid, at mange e-mail-adresser kan du tjekke e-mail med web-browser.
 1. 1
  Vid, at mange e-mail-adresser kan du tjekke e-mail med web-browser. AOL, SpyMac. Mac, gmail, og mange andre ikke kræver en mail-klient.
 2. 2
  Brug mail2web. Det er meget nyttigt, hvis du blot ønsker at tjekke e-mail en gang imellem og don 'ønsker at gå til den ulejlighed at downloade en klient. http://mail2web.com
 3. 3
  Hvis du har et filter på arbejdet, kan du bruge vtunnel at omgå filteret og tjek din e-mail uanset måde du ønsker det.
 4. 4
  Systemadministratorer jævnligt blokere web proxies som vtunnel, men du kan søge efter web fuldmagter, eller benytte en alternativ http:/ / webproxies.biz

Tips

 • IKKE komponere personlige emails / instant messenger samtaler på arbejdspladsen - Husk din chef, ledelse, og også den it-teamet har ret til at få adgang til dem, og de er også gemt på servere, så husk hvad du lægger ikke forbliver hemmelige og det kunne også rejse omkring (du aldrig vide, hvem det kunne komme tilbage til?) Composing personlige e-mails skal gøres derhjemme ONLY!
 • Behandle alle med retfærdighed, venlighed og respekt
 • Vær meget forsigtig med, hvad du fortæller, så husk ikke alle holder en tillid, og hvis du ikke er forsigtig, at oplysningerne kan falde i de forkerte hænder, og endnu værre de oplysninger kunne rejse omkring (hvilket betyder, at hele den vide verden vil kende din personlige virksomhed)
 • Forsøg ikke at åbne e-mails fra nogen, du ikke kender - hvis du får nogen fra nogen, du ikke kender, må du ikke åbne dem, bare slette dem, fordi du aldrig vide, hvad de kan indeholde, kan nogle af dem indeholde virus, skidt usande ting, uhøflig ting eller trojanske heste, der kan funktionsfejl din computer, og de kan indeholde en fælde!
 • Altid respektere folks ønsker, værdighed og deres privatliv, er det op til dem, om at fortælle dig noget eller ej, og husk folk kun fortælle visse dele af oplysninger til deres familie og nære dem alene.
 • Brug netikette (manerer forventet, mens kommunikere på internettet)
 • Hvis du bliver fanget kontrollere dine personlige e-mails på arbejde, du kan være ærlig eller ligge sige, at du havde en yderst vigtig e-mail eller at nogen arbejdsrelateret blev maile dig (liggende er kun tilrådeligt, hvis du føler, dit job er i fare).

Advarsler

 • Brug vTunnel kunne krænke noget vigtigt, at du måske ikke kender til. Med andre ord, kan du få i et rod, hvis du ikke bruger det ansvarligt.