Wkudk

Sådan fjerner du klistermærker fra en bærbar computer

Har du bare købe en ny bærbar computer eller en anden enhed, kun for at finde det dækket i uattraktive klistermærker?. Tid til at fjerne disse klistermærker og frigøre din hardware fra sin rolle som et omrejsende reklame.

Steps

Sådan fjerner du klistermærker fra en bærbar computer. Sørg for at denne laptop er ikke for gammel.
Sådan fjerner du klistermærker fra en bærbar computer. Sørg for at denne laptop er ikke for gammel.
 1. 1
  Sørg for at denne laptop er ikke for gammel. Mærkaterne vil tørre op, og over tid, vil limen opbakning adskille fra det trykte materiale. Hvis du beslutter dig for at fjerne klistermærker, så gør det hurtigt. Mærkaterne vil ikke holde sig frisk i mere end et år eller to, afhængig af dets kvalitet. Hvis din bærbare computer er et levn, springe til det allersidste skridt til at bruge en kemisk metode til fjernelse.
 2. 2
  Beslut hvilke klistermærker til at fjerne. Nogle klistermærker er nyttigt, såsom OEM licens klistermærker, der vil være ugyldig, når fjernet. Andre kan indeholde serienumre, service tags, support information, eller systemer specifikationer. Almindeligt fjernet klistermærker omfatter dem fremmer Windows-operativsystemet (dvs.: "Designed for Windows XP" og "Windows Vista Capable"), såvel som Intel og AMD CPU klistermærker.
 3. 3
  Husk at gøre dette langsomt. Hvis du styrter det og forsøge at trække det hele ud på én gang, du løber en risiko for at rive mærkaten eller adskillelse limen opbakning.
 4. 4
  Start fra kanterne. Brug dine negle, en pincet eller en ikke-slibemidler spartel. Vær forsigtig med ikke at ridse eller beskadige plast eller aluminiumsoverflader i processen.
 5. 5
  Træk mærkaten langsomt op fra kanten du lige startet. Prøv at trække den op ved hjælp af en vinkel mellem 45 og 90 grader. Aldrig bøje mærkaten længere tilbage end en 90 graders vinkel, da dette vil fremme adskillelsen af ​​lim opbakning og trykt materiale.
 6. 6
  Rengør overfladen. Nogle klistermærke rester kan gnides let, mens nogle kræver ekstra hjælp. Som altid, undgå at ridse overfladen.
  1. Prøv først at gnide off den resterende rest med hånden. Mange former for lim, selv når de blandes med en lille papir, vil krølle op på sig selv, når den flyttes over en overflade.
  2. For det andet, hvis gnide ikke hjælper, så prøv med gaffatape eller andet meget tape til at fjerne de resterende rester. Break eller klippe et stykke tape, anvende den på overfladen, derefter fjerne det, eller, hvis det er muligt, skal du blot gnide klæbende overflade af tape over resten. Gentag dette indtil alle rester er fjernet, og fastgjort til båndet i stedet.
  3. For det tredje, anvende en lille mængde madolie, såsom raps eller olivenolie til lim med en papirserviet. Lad olien sidde på limen for site 2-5 minutter. Limen skal nu nemt skrabe med en finger eller en blød plast værktøj. Brug vinduespudser, såsom Windex, og en ren papirserviet rense den resterende olie og lim fra.
  4. Fjerde hvis alle tidligere forsøg mislykkes, bruger kemikalier. En populær og meget nyttig metode er at bruge en citron-syre rensemiddel såsom "Goo-væk". Disse typer af rengøringsmidler vil ikke skade metal eller hårdere plast, men kan tørre overfladen af ​​blødere plast, efterlader en hvid, mat udseende. Teste dette på et lille, skjult område først. Anden væske at prøve er alkohol (prøv sprøjte en lille mængde af din deodorant eller parfume, hvis det er praktisk). Aerosol møbelpolish, ligesom oldengelsk, kan være meget effektiv. En anden er WD-40, som ikke vil skade overfladen og kan renses fra computerens overflade med en skål klud og lidt sæbe.
 7. 7
  Et produkt kaldet "lugt assassin" (citron-lime duft), som er tilgængelige på de fleste "dollar", og discountbutikker vil opløse de fleste klæbestoffer øjeblikkeligt og kan fjernes med en ren bomuld ansigt klud.

Tips

 • Prøv at bruge værktøjer, der ikke vil skade din bærbare computer. Dine negle, viskelædere, plast kit knive, plastik guitar picks, no-stick spatel / Pandekage flipper, og selv pincetter (bruges omhyggeligt) vil udgøre den mindste trussel mod din bærbare overflader.
 • Hvis din bærbare computer mærkat har en eller flere afrundede hjørner, skal du starte skrælle det fra en afrundet hjørne. Hvis du kommer til et område, hvor det begynder at adskille, starte forfra fra en anden kant.
 • Tålmodighed overvinder alt klistermærker. Altid gå langsomt og støt på mærkaten fjernes. Hvis det ikke virker, og du bliver frustreret, overlade det til en anden dag, når du har mere tålmodighed.

Advarsler

 • Før du følger denne proces sikre, at den bærbare computer er slukket for strømmen, og afmonteret fra elektrisk kilde. Hvis det er muligt, fjerne den bærbare computer batteriet fra sag.
 • Skarpe eller hårde genstande vil skade laptop overflader, hvis de anvendes til at skrabe klistermærker.
 • Undgå at spilde væske ind i revner eller udsatte område med en bærbar computer, såsom tastatur. Lidt væske er ledende og kan forårsage elektrisk shorts.
 • Varme fra en bærbar computer øger obligation af nogle lim backings over tid. Denne obligation kan etch i malede overflader eller endda pletter nogle plast og børstet aluminium.
 • Fjern ikke nogen klistermærker med OEM-licens information, da det vil ugyldiggøre nogle OEM-licenser.

Ting du behøver

 • Pincet til klistermærker, som er svær at starte.
 • Rengøringsmiddel såsom alkohol eller "Goo-Gone".
 • Papirhåndklæder, servietter eller klude til brug sammen med rengøring løsning.
 • Tape, såsom gaffatape, for at hjælpe med at fjerne rester.