Wkudk

Hvordan laver bærbare skærme læsbare udendørs

Det er en smuk dag udenfor og du har fået en bærbar computer. Hvorfor ikke handle i dit kontor til din baghave? Det lyder dejligt, indtil du faktisk sidde ned og indse, at sollyset, der trak dig ud også gør din skærm umuligt at se. Hvis du gerne vil sidde udenfor og type til tonerne af de fløjtende fugle og sidde midt i den varme brise, her er hvordan man kan forbedre udendørs laptop oplevelse.

Steps

Hvordan laver bærbare skærme læsbare udendørs. Bruge en bærbar computer med en mat skærm.
Hvordan laver bærbare skærme læsbare udendørs. Bruge en bærbar computer med en mat skærm.
 1. 1
  Bruge en bærbar computer med en mat skærm. Hvis du har et valg blandt laptops, eller hvis du er shopping og ønsker at holde din forkærlighed for udendørs i tankerne, kigge efter laptops med skærme, der har en mat finish. Dem med en skinnende finish ser måske pænere indendørs, men de vil afspejle solen alt for godt, hvis du tager dem udenfor.
 2. 2
  Arbejde i skyggen. Enten finde et sted under et træ, eller oprette en stor parasol. Ikke blot vil dette gøre din laptop skærm nemmere at se, men det vil også holde din bærbare computer mod overophedning (især hvis det er sort). Hvis du hellere vil holde din krop i solen, kun beholde den bærbare computer i skyggen, og bære en hat med en skygge til at holde solen fra skinnende lige i dine øjne.
 3. 3
  Vandretur op lysstyrke (lysstyrken) i din bærbare skærmindstillinger. Og da høj lysstyrke betyder normalt højt strømforbrug (skærme har mest brug for energien i en bærbar computer), vil du sandsynligvis nødt til at afhænge af en stikkontakt, snarere end en laptop batteri. Medbring en forlængerledning.
 4. 4
  Overvej enten at købe eller lave en "bærbar hætte '. Dette er hvidt på ydersiden (for at reducere overophedning) og sort på indersiden (for at reducere blænding).
 5. 5
  Bær en mørk farvet skjorte, vil det ikke reflektere sollys på skærmen.

Tips

 • På en Mac laptop (med en mat skærm, måske også blankt) kan du finde det lettere at se skærmen, hvis du. Det er ikke så godt, når du har brug for at se farver, men for at læse tekst, kan det være ganske behagelig. Du kan bruge tastaturgenvejen ctrl-Alternativ-Kommando-8 for at skifte inversion.

Advarsler

 • Varm oprustning. Solen kan gøre en sort / mørk-farvet laptop meget varmt og ikke kun smertefuldt at røre ved, men også skadeligt for komponenterne.
 • Lad ikke en forlængerledning dingle på fortove eller hænge off noget, der kunne fange mennesker og kæledyr.