Wkudk

Sådan at opgradere hukommelsen i en Asus Eee PC

Ønsker du at få lidt mere ud af dit Asus EEE PC? Opgrader denne bestand 512 hukommelsesmodul med en 1 eller 2 GB modul.
Her er en hurtig og nem guide til hvordan du opgraderer hukommelsen i din 700-serien (4G eller 8G).

Steps

Sådan at opgradere hukommelsen i en Asus Eee PC. Køb den rigtige hukommelse.
Sådan at opgradere hukommelsen i en Asus Eee PC. Køb den rigtige hukommelse.
 1. 1
  Køb den rigtige hukommelse. Søg efter standard, DDR2 laptop hukommelsesmoduler (ikke desktop hukommelse), som vil have 200-pin kantforbindelsesstikkene. Vælg enten en 1GB eller 2GB DDR2-hukommelse modul enten 533 eller 667 MHz hastigheder. Disse kan refereres som PC-4200 eller PC-5300, hhv. Anbefalede mærker omfatter, men er ikke begrænset til, Kingston, Corsair, Patriot, og Viking.
 2. 2
  Sluk din EEE PC, hvis det er tændt. Også tage lysnetadapter.
 3. 3
  Forbered din eee pc ved at placere den på hovedet på en flad overflade med en form for polstring. Hold foran den bærbare computer mod dig. Eee PC bliver nødt til at hvile på toppen igen for at skifte hukommelse, så brug en ikke-slibende overflade. For eksempel vil en overdimensionerede musemåtte på dit skrivebord, et stort stykke skum, eller en ren, gulvtæppe fungere. Sørg for at jorde dig selv eller nogle overflader kan forårsage statisk til short en komponent.
 4. 4
  Fjern batteriet. Dette vil forhindre dig i et uheld shorting noget på bundkortet under denne proces. Sådan fjerner du batteriet:
  1. Brug din venstre tommelfinger til at trykke på og holde venstre mest batteri låsekontakten til ulåst position.
  2. Brug højre hånd til at klikke over på højre mest batteri låsekontakten til ulåst position.
  3. Brug din højre hånd til forsigtigt at skubbe batteriet væk fra den bærbare computer. Skubbe lidt ad gangen, skiftevis på hver side. Nyere Eee pc'er og batterier kan være lidt stram i starten.
 5. 5
  Åbn hukommelsen dækslet på bagsiden af Eee PC.
  1. Hvis den findes, skal du fjerne Eee PC sticker dækker en skrue.
  2. Helt løsne begge skruer med en stjerneskruetrækker 0 guldsmedens skruetrækker.
  3. Fjern skruerne med fingrene og sæt dem til side.
  4. Brug din finger og / eller fingernegl til at trække op på forsiden af ​​dækslet. Der bør være en lille slot her i sagen for at give dig plads til at lirke den åben.
  5. Hold trække indtil dækslet klikker åben, så sæt den til side for nu.
 6. 6
  Fjerne det eksisterende modul. Dette bør være mod fronten af ​​den bærbare computer, med tomme plads bagud. Det er holdt i med to metal klip på hver side.
  1. Brug begge dine thumbnails på samme tid til at trykke udad på klippene. Modulet vil have en mild fjederbelastet følelse til den. Når klippene er blevet fuldstændig deprimeret på begge sider, vil modulet skubbe sig op i en vinkel.
  2. Når modulet er fri for de klip, forsigtigt fat i kanten af ​​det og trække ud langs den samme vinkel som den hviler. Det er cirka en 15 til 25 graders vinkel til den bærbare computer.
  3. Sæt modulet til side, i et sikkert, statisk-fri placering.
 7. 7
  Pak det nye modul ud af emballagen. Mest hukommelse vil blive solgt i et stykke hårdt, klar plast. Forsigtigt fjerne det fra emballagen ved at trykke på det fra plastic side. Undgå at bøje modul eller anvende for meget kraft på emballagen.
 8. 8
  Installer det nye modul. Brug din fjernelse proces som en guide i omvendt til denne installation.
  1. I samme vinkel som før, indsætte den nye hukommelsesenhed i bærbare 's hukommelse slot. Sørg for at det passer hele vejen ned indtil kontakterne er enten ikke længere synlig eller svært at se. Dette kræver næsten ingen kraft, så vær blid.
  2. Tryk ned på modulet for at tilpasse den, så den er parallel med den bærbare computer. Hukommelsespladsen klip vil klikke lukket, når modulet er helt på plads.
 9. 9
  Kontroller hukommelsen er anerkendt af din eee pc. Før du lukker op i hukommelsen dækning, er det nyttigt at kontrollere hukommelsen er anerkendt af din bærbare computer og dens styresystem.
  1. Forsigtigt genindsætte batteriet
  2. Vend den bærbare computer og tænde den.
  3. Med Xandros - standard fordeling - klik på fanen "Indstillinger".
  4. Klik på "System info" og kontroller "Memory size" rapporter "1024 MB" (1GB).
  5. For 2GB moduler, klik på "Diagnostic Tools" i stedet, og kontroller "* RAM Size" rapporter "2048 MB" (2 GB).
 10. 10
  Udskift hukommelsen dækslet ved at fastgøre det på plads og genindsættelsen af skruerne. Hvis du har installeret 2GB RAM i en Eee PC, der kører standard Xandros Linux operativsystem, nu er det tid til at genopbygge kernen. Dette vil få det til at anerkende det fulde 2GB systemhukommelse.
 11. 11
  Få din Xandros operativsystem til at udnytte 2 GB hukommelse. Fortsæt med "Installer en ny kerne" nedenfor for at få vejledning.

Videoguide

Installer en ny kerne

Hvis du har Xandros:

 1. 1
  Opret en "rednings-mode" for Xandros. Dette er en praktisk måde at starte din Eee PC til en rod privilegium, kommando-line mode, der vil give dig mulighed for at ændre systemfiler. Det er afgørende at udføre følgende trin.
 2. 2
  Download en forkompilerede kerne til Eee PC særlige Xandros distributionen der understøtter 2GB hukommelse. Se Kilder og citationer nedenfor for en liste over hjemmesider, hvor du kan være i stand til at finde den.
 3. 3
  Gem og omdøbe den downloadede fil. Det skal gemmes til dit hjem mappe, som typisk er / home / user /. Omdøbe filen til noget relevant (dvs.: vmlinuz-2.6.21.4-EeePC-2GB):
 4. Fra "arbejde" fanen, skal du åbne "filhåndtering".
Kontroller, at "mit hjem" er valgt, og klik derefter på den downloadede fil én gang for at fremhæve det. Tryk for at omdøbe filen, og tryk derefter på når du er færdig.
4
Genstart eee pc. Sørg for at du ind i "Rescue Mode" denne gang. Tryk gentagne gange efter at have set det første skærmbillede, og derefter vælge "Rescue Mode" eller det navn, du valgte i det første skridt.
5
Indtast disse kommandoer ved pundet # underskrive prompt, tryk efter hver enkelt. Husk at bruge det filnavn, du valgte til den sidste kommando:
mount / dev/sda1 mnt-systemet
mount / dev/sda2 mnt-user
cp / mnt-user/home/user/vmlinuz-2.6.21.4-eeepc-2GB / mnt-system/boot
6
Launch vi at redigere grub boot loader menu til at føje en ny post for denne kerne. Skriv følgende kommando, og tryk efter det:
VI / mnt-system/boot/grub/menu.lst
7
Brug vi at tilføje din nye post. Editoren vi er ikke intuitivt for dem kender flere grafiske editorer såsom Notepad, Wordpad eller Word på Microsoft Windows. Det er meget kraftige, men på samme tid, at meget komplicerede og vanskelige at lære. For nu, skal du følge nedenstående trin for at redigere denne fil.
Brug piletasterne til at bevæge sig ned til den første post (afsnit) for "Normal Støvle". Placer markøren på den første linje i dette afsnit. Kopiér den del ved hjælp af følgende tastetryk. Dermed kopieres fem linjer fra hvor markøren er placeret: Flyt markøren ned under denne sektion til den næste tomme linje. Indsæt vores tidligere kopierede tekst ved hjælp af: Til linje i denne nye post starter med "kerne" (dvs.: kernel / boot/vmlinuz-2.6.21.4-eeepc quiet rw vga = 785 irqpoll root = / dev/sda1), ændre zmlinuz navn her på vores nye kerne filens navn. For eksempel:
kernel / boot/vmlinuz-2.6.21.4-eeepc-2GB quiet rw vga785 irqpoll root = / dev/sda1
For at gøre dette, skal du trykke for at skifte vi i insert mode at flytte markøren til denne placering, og indsætte tekst. Hvis du vil fjerne tekst, brug og ikke bruger. Omdøbe titlen på denne nye indgang til noget, du ønsker. Det er tilrådeligt på dette tidspunkt at ændre både din "fallback", "timeout" og "default" værdier. Hver option (afsnit afsnit), er henvisningen i den rækkefølge, de er opført. Den første er 0, den anden er 1, tredje er 2 osv. Sæt din standard til den nye post, du har tilføjet (dvs.: 1) fallback til Normal Boot post (dvs.: 0) og timeout i sekunder til 5 eller enhver værdien af din præference. Timeout er, hvor længe den grub boot menu vises indtil den automatisk gør standard valg for dig. Hvis det ønskes, tilsættes et pund # logge på forsiden af den linje, der havde "hiddenmenu" for at sikre menuen vises hver gang du starter. Ellers vil du nødt til at holde trykke når systemet støvler til at komme tilbage i denne menu. At komme ud af vi har insert mode, og tilbage i kommando-mode, trykke på. Gem din fil ved at trykke på. For at afslutte vi uden at gemme, tryk på.
8
Genstart pc'en, når tilbage på kommandoprompten. Gør dette ved at trykke to gange (muligvis tre gange), indtil du enten se en meddelelse, der angiver "Tryk på [Enter] for at genstarte" eller indtil Eee PC genstarter på egen hånd. Hvis du har fulgt alle de ovenstående eksempler, bør standard boot valg være den nye kerne.
9
Test den nye kerne ved at klikke på fanen "Indstillinger" og lancering "System info" når Xandros støvler til skrivebordet. Systemet skal indberette 2048 MB til "Memory size".

Tips

Opgradering til 2 GB er kun muligt med en ombygning af Xandros Linux-kernen. Som standard installation af Xandros vil kun anerkende et maksimum på 1 GB RAM. Ovenstående trin for at kontrollere hukommelsen på en Eee PC med installeret som standard vil variere. Åbn "Start" -> "Kontrolpanel" -> "System" for at kontrollere, at din nye hukommelse er anerkendt. Brug pakken til din nye hukommelsesmodul til at gemme den eksisterende bestand 512MB modul. Altid arbejde på elektronik i en statisk-fri eller lav statisk miljø. Hvis det er muligt, skal du bruge en jordet værk pad eller jordet håndledsrem. Ellers skal du sørge for at jorde dig selv på en kendt, god jord før håndtering hukommelsesmodulet.

Advarsler

Tving ikke noget. Hvert skridt inden for denne proces kræver et let tryk og minimal kraft. Dette vil ikke arbejde på Eee PC 2G Surf. Denne low-end modellen ikke har nogen hukommelse slots. I stedet er RAM loddet til bundkortet. Det er muligt at lodde i ekstra hukommelse, som bundkortet vil genkende større størrelse hukommelse. Denne type opgradering er kun for die-hard modders der ikke huske at tømme deres Asus garantier og risikere skader på deres Eee PC. Tæpper er kendt for at skabe statisk elektricitet, så vær meget forsigtig, hvis du har valgt at arbejde på gulvet. Hvis du har besluttet at arbejde her, ved hjælp af en grundstødning håndledsrem anbefales. Sørg for, at RAM er i meget tæt. Hvis ikke, en banke eller bump til den bærbare computer, kan løsne det for en anden, som har potentiale til at korrupte filer og skader hukommelsesmodulet. Selv om hukommelsen klemmerne klikker på, når modulet er indsat, er det ikke en garanti for, at modulet er indsat hele vejen.

Ting du skal

Asus Eee PC, modeller 4G Surf, 4G eller 8G (265€ til 375€ USD) 1 eller 2 GB, DDR2-667 eller DDR2-533, hukommelsesmodul, uanset latency (30€ til 30€ USD) Phillips # 0 skruetrækker (guldsmedens skruetrækker)