Wkudk

Sådan bliver berømt på internettet

Andy Warhols 1968 citat, "I fremtiden vil alle blive verdensberømte i 15 minutter" ser mere og mere profetisk som Internet alder forskud. Her er nogle måder, hvorpå du kan blive en web-berømthed og have mindst dine 15 minutters berømmelse. Prøv det!

Steps

Sådan bliver berømt på internettet. Lær de ins og outs af din computer.
Sådan bliver berømt på internettet. Lær de ins og outs af din computer.
 1. 1
  Lær de ins og outs af din computer. Hvis du stadig er i den mørke middelalder, og man er afhængig af andre for at vide, hvordan man kan manipulere alt på computeren, mens du bare pege og klikke, er det tid til at få netto kyndige. Få et par bøger, og praksis HTML. Blive beroliget, at du en dag kommer til at være i stand til at skifte kanaler fra ABC til CBS til sociale netværk. Lær det grundlæggende, så når tv og internettet virkelig blive en, vil du være klar.
  • Vide, hvordan at perfektionere hjemmesidens indhold selv er en vigtig del af at skabe og masserer dit billede. Hvis du har brug for at stole på andre mennesker til at gøre dette, kan det være frustrerende og måske ikke slå ud af den måde, som du gerne vil have det til.
  • Hvis du ikke allerede har gjort det, kortlægge din personlighed profil for at være online - det samme fantastiske brugernavn, den samme fantastiske profil, etc., og du vil være i stand til at klippe og klistre denne overalt når du har gjort det hårdt arbejde på at perfektionere det i begyndelsen.
 2. 2
  Fokus på hvad der kan gøre dig berømt. Mens berømmelse og blive berømt kan være en flygtig koncept, hvad har du at tilbyde andre mennesker, der vil sætte dig over de online masserne? Der er nogle vigtige elementer, der vil hjælpe din søgen:
  • Du er fascinerende, spændende, usædvanlige, dragende, eller. Meget Internet berømmelse er om at arbejde på "kult af personlighed."
  • Du har noget værd folks opmærksomhed snarere end at være opmærksom-søger. Hvad du har at tilbyde læsere og seere er underholdende, underholdende og nye (eller præsenterer en ny måde at se på noget gammelt). Det handler om information og underholdning, ikke om "Se på mig!".
  • Du er fantastisk på og bringe deres bedste eller affyre deres energier. Du er venlige, sjove, eller sjov og tryg i online mediet.
  • Du er som en kamæleon, i stand til at måle ændringer i stil og tilskuerne stemninger til at følge med tiden, opdatering og skubber de tendenser, før du. Tænk Madonna af internettet.
  • Mest af alt, du er i stand til at komme på tværs af alle ovenstående i en skærm miljø. En ordentlig mundfuld, men meget gennemførligt med den højre ramme i sindet og tilgange.
 3. 3
  Definer din idé om "Fame". Ønsker du at være berømt overalt for at være en fantastisk personlighed, en tech gudinde, eller den mest fulgte social sommerfugl? Eller er du mere fokuseret, i håb om at blive berømt for at være den bedste i et bestemt område, såsom at være den bedste blogger om damemode, den bedste video skaberen af ​​parodier, den bedste naturfotograf online mv? Bestem din stil af berømmelse, så du kan forblive fokuseret på din online formål. Den anden form for berømmelse er mere sandsynligt online, fordi berømmelse er mere "intime" end berømmelse film stjerner og andre berømtheder.
  • Hvis du ønsker at tjene en levende fra at være berømt online, så husk at en masse af "Internet berømmelse" fører til foredrag, bøger og en følgende af mennesker ivrige til at stole på din ekspertise.
 4. 4
  Tjek internet berømtheder og berømte fænomener. Lær, hvad der har virket for dem, og hvad slags gimmicks, og brand skildringer, de har brugt med god virkning at øge og bevare deres berømmelse. Youtube har en masse "Internet celebs", ofte bestående af borgere, der ønsker Hollywood vil tage til efterretning. Og der er berømte bloggere, Diskanter og Facebook bidragydere. Tag et kig på folk, der er berømt i de områder, der interesserer dig mest. Nogle eksempler:
  • Venetian Princess (YouTube), EF Channel (YouTube), Chris Pirillo (tech), Reg. Beslagsmed (@ Zaibatsu på Twitter), Jimmy Wales (Wikipedia), iJustine (viral video komiker), Perez Hilton (sladder blogger), Kyle Macdonald ( den røde papirclips handlende), etc. Se også Wikipedias liste over YouTube berømtheder på: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_YouTube_personalities.
  • Lolcats er et eksempel på et fænomen.
  • Det er sommetider værd at kigge på reelle berømtheder online, de succesfulde, tech-skrå rumfartsnationer som Stephen Fry, at se, hvad du kan "låne" eller tilpasse. Problemet med at gøre dette, er imidlertid, at de allerede er kendte og behøver ikke at gøre meget online for at bevise noget!
 5. 5
  Forvent din internet søgen efter berømmelse til at kræve indsats. Hvis du ønsker at være berømt, være parat til at sætte i de hårde yards. Arbejde en time en aften og spille resten af ​​dagen vil ikke gøre dig berømt "bare sådan"! Såvel som at være til stede, skal du oprette indhold af interesse, så folk har noget at læse eller se og. Gør dit bedste for ikke at gentage hjulet, og absolut ikke bare klippe og indsætte andre folks indhold. Ikke blot vil dine seere allerede har læst det, men de vil være uimponeret af din dovenskab. Det vil ikke gøre dig skiller sig ud online!
  • Være dedikeret. Hvis berømmelse er, hvad du vil, gør det din lidenskab, din hobby, din eksistensberettigelse hvert ledigt øjeblik. Det er ikke muligt at ignorere din online tilstedeværelse eller folk vil glemme dig. Host chats, oprette fora om dig selv, holde en live video-linket i at tale med andre, opdatere alt konstant osv.
  • Vær tålmodig og. Det kan tage et stykke tid at blive bemærket, eller at ramme denne ret viral tidspunkt. Giv ikke op selv, at blive berømt normalt tager tid, som du fortsætter med at sætte i en stor indsats.
  • Vær forberedt på at holde levere, hvad de mennesker, der følger dig holde ønsker! Vær konsekvent og ikke lade dem vente.
  • Hvis du ikke kan lide tanken om at skulle være konstant til rådighed, ikke søger internet berømmelse!
 6. 6
  Offentliggøre selv. Offentliggøre dine IM-skærmnavne, webadresser og Netadresserne overalt og ofte, og svar på alle. Behandl nettet som dit hus: Når folk banke være der til at besvare.
  • Bruge rigtige billeder af dig selv til avatarer og profiler. Folk vil gerne forsikres om, at de er forbinder med den "virkelige dig". Husk at mærke er "du".
  • Social networking sites er de bedste, så mange som muligt. Prøv Buzznet, Facebook, Myspace, Bebo, Glogster, og alt relateret til, hvad det er du er fremme, så som blogging, mødre, nørder, greenies osv. er også en god ny. Tilføj alle - du bliver nødt til at have mindst 300 venner til at hjælpe med at starte sprede din eksistens og catapulting dig til internet stjernestatus.
  • Kig efter ledige sider med ubegrænset musik, video, foto, etc., uploads, (hvad viser dine talenter bedst), og finde alle de måder, at disse så kan tilsluttes til social networking apps. Hvis det er en gratis ressource, drage fordel af det.
  • Arbejd dine sociale netværk sites hårdt. Når du åbner en konto, sætte dit præg på den ved at gøre links til dine andre sider på tværs af internettet meget tydeligt og let at navigere til.
 7. 7
  Få dig selv spottet og transporteres rundt på internettet. Prøv at gæst pletter på blogs (især de indflydelsesrige dem), og bruge web nyheder nyhedslæsere såsom Reddit, Slashdot, Fark, Digg, osv.
 8. 8
  Byg en hjemmeside med personlighed, hvis du ønsker at opbygge en fanskare. Folk har brug for at føle, at du - og ikke en anonym webmaster - personligt er til rådighed mindst på en regelmæssig basis, hvis ikke dagligt. Sørg for at opdatere hver eneste dag, og husk: Hvis det ikke er interessant, vil brugerne klikke til næste side og komme videre.
  • Opdater din hjemmeside med nye lyd-og videoklip, så ofte du kan. Giv dine besøgende ting! For eksempel, give dem video, streaming audio, billeder til deres PSP, osv. Hvis du ønsker at tilbyde et rigt indhold, er du nødt til at tilbringe en masse tid og en lille smule penge, men det er det værd.
 9. 9
  Upload noget, der går viral. Selv om det kan være svært at forudsige, hvad der vil og ikke vil rocke sokker off seerne, giver tingene en go og offentliggøre dem godt. Et godt eksempel på berømmelse vundet som følge af en viral video er historien om Christian løven. Den video Christian løven blev oprindeligt lagt ud på en fan site, tre årtier efter at. Derfra en Myspace udstationeret bruger den til MySpace, så en anden person placeret den på YouTube. De resulterende synspunkter i de millioner gjort internet stjerner Christian og hans to oprindelige ejere, australiere John Rendall og Ace Bourke. Fra denne erfaring, inkluderer nogle ting at overveje:
  • Find noget, der når ud til folks hjerter. En historie, der viser mod, styrke, vovemod og kærlighed vil altid have sin plads i folks hjerter.
  • Find noget, der er interessant. Test det ud på dine venner, eller i et forum, først at måle folks reaktioner.
  • Tænk over, hvem får berømt fra denne viral venture? Vil det være dig som uploaderen og generator af interesse? Vil det være de mennesker, skabninger eller forårsage figurerede i indholdet, du uploader? Eller måske, og optimalt, alt om dig? Mens nogle af svarene er ude af din kontrol, hvis du ønsker at være kendt som den person, der indstilles den virale element i brand, sikre, at du har en fremragende affyringsrampe for det, såsom en velskrevet blog, en aktiv Twitter-konto og en velnæret Facebook. Folk vil gå på udkig efter dig, hvis de ved, hvor de skal gå.
 10. 10
  Indse det flygtige karakter af berømmelse. Fame kommer og går. Selv film berømtheder har deres zenit og tumble i ubemærkethed, eller har deres nedadgående spiral "problemer" sprøjtet på tværs den kulørte presse eller blog ækvivalenter. Det kommer altid tilbage til at arbejde det hele tiden, opholder friske og fortryllende dine læsere, følgere, og seere. Hvis du er op til det, kan du være i stand til at vedligeholde din online berømmelse for lang tid. Målet for berømmelse af den slags, som vil få dig til at blive skrevet op i Annals of Wikipedia, beviser du har nået en passende berygtet. På denne måde vil din berømmelse lever på uden hjælp, medmindre nogen sletter dig, selvfølgelig, men det er på internettet for dig!

Tips

 • Bo venlig over for alle, der taler til dig. Vær venlig og svare på kommentarer og beskeder indtalt af andre brugere.
 • Lav en video om dig selv eller dit talent og derefter sende det på websites såsom YouTube, og DropYourTalent.
 • Tilføj og acceptere nogen. Dit mål bør være at målrette folk i alle grupper og stilarter.
 • Vær på vagt over personer, du måske mødes på internettet, og undgå at dele for mange personlige oplysninger.
 • Når du sender indhold på din hjemmeside eller YouTube eller artiklen indholdswebsteder, skal du sørge for søgeord det præcist. Check Google for, hvad de mest almindelige søgeord for dit emne er, og sætte det i overskriften og "keywords" feltet.
 • Må ikke forsømme muligheden for dit kæledyr til at blive stjerner. Rygtet om kæledyr kan være lige så sjovt!
 • Må ikke komme ind meningsløse argumenter. Uanset om du er rigtigt eller forkert, at komme i et argument er både irriterende og forstyrrende på internettet. Ingen nyder at læse, hvordan rigtige du er i forhold til den anden person, eller hvad hans mor ser ud. Vær venlig.
 • Tænk på noget, der interesserer dig, og søg efter den i en online søgemaskine. Du kan finde en opslagstavle eller online community, hvor du kan tale med andre om emnet.
 • Gøre intelligent og tankevækkende indlæg, og ikke kun vil andre respektere dig, men de kan lide dig, og holde dit navn (eller brugernavn) i høj henseende. Mange mennesker kan komme til at kalde dig populær.
 • Brug betalt reklame, hvis du synes det er værd at prisen.
 • Vær dig selv, hvis du bliver berømt huske de reelle grunde til, at du ønskede at være velkendt. Må ikke blive for stor for dine støvler!

Advarsler

 • Ligesom internet-teknologier kan gøre dig berømt, så også de kan gøre dig berygtede eller endda foragtede. Det er en verden, hvor alle kan sende billeder, erindringer, kommentarer, videoer, historier, etc., og mennesker gør. Du bliver nødt til at holde din radar tændt på alle tidspunkter og være klar til at forsvare dig selv, hvor det er nødvendigt, eller at vide, hvornår det er bedst bare at lade tingene glide snarere end at give tiltro til skidtet-rivning, de repræsenterer. Må ikke fodre troldene!
 • Hvis du ikke har noget andet end alle andre fræsning online, vil du ikke blive berømt. Sørg også for at du ikke forråder dine venner og familie forsøger at blive berømt.
 • Vær forberedt på andre negativer af at være berømt, herunder en mangel på privatlivets fred, og potentialet for cyber-stalking eller endda virkelige liv stalking. Have så mange forholdsregler på plads som muligt at beskytte dine personlige liv og familiemedlemmer fra offentlighedens søgelys. Må ikke give væk for mange personlige oplysninger. Dette omfatter at spørge familiemedlemmer og venner, før at gøre dem en del af dit mål for berømmelse.

Ting du behøver

 • Internetadgang
 • En gimmick eller derover
 • God kvalitet, indhold
 • Social networking konti (så mange som muligt)
 • Self billeder som avatarer og profiler
 • Videokamera
 • Kamera
 • Photoshop og andre edb-programmer til forbedring af indhold