Wkudk

Sådan laver du en god quiz om Quizilla

Du ønsker at få dine quizzer om Ultimate liste på Quizilla? Her er hvordan man laver en sjov, original quiz, der vil få vurderet til 5 stjerner af alle, der læser det!

Steps

Sådan laver du en god quiz om Quizilla. Klik på "Opret" knappen under quizzer kategori til at begynde.
Sådan laver du en god quiz om Quizilla. Klik på "Opret" knappen under quizzer kategori til at begynde.
 1. 1
  Gå på Quizilla hans), blive fortrolig med hjemmesiden og dens funktioner;. tage et par quizzer for at se, hvordan det virker.
 2. 2
  Register. Du skal være registreret for at være i stand til at skabe en quiz. For at registrere, skal du klikke på knappen Registrer under Log ind sektionen og udfylde de nødvendige oplysninger. Du vil blive bedt om din e-mailadresse, fordi en aktiverings e-mail skal sendes til dig for at aktivere din konto, ellers kan du ikke logge på, selvom du har angiveligt oprettet en konto. Hent e-mail og følg linket i det, vil der aktivere din konto. Log ind bagefter.
 3. 3
  Klik på "Opret" knappen under quizzer kategori til at begynde. Der er en masse ting, du kan skrive på Quizilla (f.eks historier og lyrik), men quizzer er de mest populære og den nemmeste at skabe.
 4. 4
  Vælg personlighed quiz, når du bliver bedt om at vælge en quiz type. Under Quizzer kategori, kan du oprette enten en quiz eller en test. Vælg Personality Quiz for noget, der fortæller quizzen taker noget om sig selv, for eksempel "Hvilken slags elev er du?". Vælg Test om emnet quizzen er noget målbart, eller hvis du ønsker at teste læserens viden om et bestemt emne ("Hvor meget ved du om The Beatles?"). Men det er anbefalelsesværdigt at begynde at gøre tests, når du er fortrolig med quizzer, desuden denne artikel er kun omkring quizzer.
 5. 5
  Tænk på et emne, du ønsker at skrive om. Emnet skal være enten meget interessant eller meget populære, for det at have mange synspunkter. Tjek den ultimative liste, og de mest populære liste for idéer.
  • Gør ikke en quiz på en overused emne, hvis der er for mange quizzer af samme type, så er det meget usandsynligt, at have mange mennesker tager det. Listen over overused emner kan nævnes:
   • Naruto quizzer (ked Naruto fans, men emnet er alt for populær på Quizilla for en bestemt Naruto quiz at være selvstændig);
   • Teen subkultur quizzer-de "Er du prep, en jock, en nørd, en goth / emo, en scene barn eller en skater?" quizzer, de er selv overvejet fornærmende når forfatteren synes at skille sig af med den ene subkultur eller andet, og du kan endda modtage had mail, hvis læseren ikke får det ønskede / forventede resultat;
   • Emner fleste teenagere er desperate for at finde ud af om: den "Er du populær?" eller "Har din knuse lide dig tilbage?" quizzer-kan du skrive om dette kun, hvis du følger nogle regler, der er nævnt yderligere i artiklen;
  • Også, ikke gør personligt relateret quizzer. Det er meget usandsynligt, at den person, der tager quizzen er yderst interesseret i en tilfældig bruger af en hjemmeside. Alligevel Quizilla bugner i quizzer som "Ville jeg date dig?", "Hvilken en af ​​mine venner / klassekammerater er du?", "Hvor meget lide mig er du?" og så videre. Hvis du ønsker læserne til at finde ud af om dig, bogføre info om dig på din brugerside.
  • Hvis du ønsker at skrive om et emne, der er meget subjektiv, såsom "Er du smuk?", Ikke fornærme læseren i resultaterne, hvis deres resultater ikke svarer din skønhed standarder, og du behøver ikke engang, om de besvarede spørgsmål ærligt. Selv en værre fejl mange mennesker gør, er at gøre alle de spørgsmål, til et "Er du smuk?" quiz føre til det samme resultat, siger, at alle er smukke på deres egen måde. Hvis du gør det, hvorfor i alverden du endda gøre quizzen i første omgang?! Resultaterne er beregnet til at være informativ og så nøjagtige som muligt.
  • Være original. Der er ting, folk ønsker at finde ud af om deres personlighed, som de ikke engang tænke, indtil nogen kommer op med den lyse idé at lave en quiz om det. Brug din fantasi, brainstorm noget, der kan betragtes som interessant og original. Nogle eksempler er:
   • Quizzer, der korrelerer læseren med en slags objekt / ferie / sted / film osv.
   • Quizzer, der er relateret til nogen underbevidsthed, drømme, positive og negative træk, mulige fortolkninger af disse ting;
 6. 6
  Vælg en titel til din quiz. Ved nu, skal du allerede har tænkt på det emne, du ønsker at skrive om. Formulér titlen på quizzen som et spørgsmål for eksempel, "Hvor populær er du?" eller "Hvilken farve passer til din personlighed?". Kapitalisere hvert ord i titlen, for at gøre det ser mere professionelle. Hold dig til det spørgsmål, yderligere info som "nice pics i resultater!" eller "den ultimative quiz!" eller andre ord beregnet til at tiltrække læserens opmærksomhed, er simpelthen meningsløst og irriterende.
 7. 7
  Skriv en kort introduktion til din quiz. Her kan du nævne billederne i resultaterne eller sådanne ting. Skriv her alt læseren har brug for at vide om quiz, ting, du kan ikke nævne i titlen. Introduktionen skal være temmelig korte, ikke gør det unødigt lang.
 8. 8
  Lav en plan for din quiz, før du begynder at skrive det. Dette viser sig meget nyttigt senere at lave en quiz uden planlægning det før ofte resulterer i at have de tre komponenter i en quiz (spørgsmål, svar og resultater), der ikke svarer til hinanden. Du bliver nødt til at planlægge quiz i denne rækkefølge: skriv resultaterne først spørgsmålene anden og svarene tredje fordi du bliver nødt til at skrive de spørgsmål afhængigt af resultaterne og svarene afhængigt af spørgsmålene.
  • Husk at antallet af resultater skal være omtrent lige så stor som antallet af svar for hvert spørgsmål, fordi i sidste ende, du bliver nødt til at korrelere hvert svar til resultatet.
 9. 9
  Skriv resultaterne først. Som nævnt ovenfor, skal du skrive de resultater, først fordi du vil blive vejledt af dem, når de foretager spørgsmål. Resultaterne skal være relateret til ideen / title af quizzen. Hvis titlen er, for eksempel, "Hvor populær er du?", Så resultaterne vil være som "Det mest populære i din skole" (Resultat 1), "Popular" (Resultat 2), "En eller anden måde populært" (Resultat 3 ): "Ikke meget populære" (Resultat 4) og "Klassen enspænder" (Result 5). Husk: Når der står "Result # (antal resultat)" du kun skriver titlen på resultatet, og du vil detalje det videre i afsnittet "Beskrivelse" Dette er meget vigtigt..
  • Føj billeder til dine resultater. Hvis du går på Quizilla meget ofte, er det mere end sandsynligt, at du har set tusindvis af billeder i andre quizzer "resultatorienteret bare gemme hver enkelt af dem i din computer. Snart vil du have en enorm arsenal af billeder klar til brug til dine egne resultater. Men prøv at finde billeder selv eller tilpasse dem, du allerede har, da det er en mere oprindelige valg. Prøv ikke at sætte anime billeder, de er overused.
  • Give råd i resultaterne, hvis du tror, ​​det er nødvendigt. Især hvis det er en "Hvordan (random adjektiv) er du?" quiz, så du bliver nødt til at give nogle råd i resultaterne. Du kan endda bruge rådgivning fra Google!
 10. 10
  Opret spørgsmål læseren skal besvare for at få et resultat. De spørgsmål og deres svar er hjertet i hele quizzen. Din quiz skal indeholde 5 til 15 spørgsmål, og enhver mindre end der er for korte og ufuldstændige og mere end det er kedeligt og unødvendigt længe. Vær omhyggelig med ikke at lave et spørgsmål for lang, ellers kan det ikke blive vist fuldstændigt i quizzen, mere præcist, bør et spørgsmål ikke overstige 260 tegn, den 261th karakter vises ikke i spørgsmålet. Før webstedet blev opdateret, var der ingen tegn grænse for spørgsmål eller svar, men dette tillod skabelsen af ​​kædebreve, så administratorerne besluttet at sætte et tegn grænse.
  • Må ikke gøre spørgsmålene for forudsigelig, forsøge at være subtil. En quiz mister sin charme, hvis quiz takers vide, hvilket resultat de vil få fra det øjeblik, de læser det første spørgsmål.
  • Må ikke tilføje personlig reference til dine spørgsmål. For eksempel, ikke gør det spørgsmål som, "Kan du lide hunde? (Jeg hader hunde, jeg ved ikke, hvordan kommer du kan stå dem, hvis du kan)." Læseren er ikke virkelig bekymrer sig om din egen personlige mening. Samme med resultater. Eksempel: Spørgsmål: "Hvad er dit foretrukne farve?" Dit svar: "Pink (Du prep jeg hader pink!") Eller "Black (også mig Du rock!!)". Husk quizzen handler om læseren, ikke dig.
  • Forsigtig, når du skriver en rollespil situation (RP) som et spørgsmål. Rollespil er imaginære situationer læserne må sætte sig ind i, og tænk hvordan de ville reagere.
   • Først og fremmest, rollespil er normalt lang. Især hvis du ikke er sikker på, hvis din rollespil ville passe ind i den 260-tegngrænsen ikke tilføje unødige beskrivelser på spørgsmålet (for eksempel ikke sætte i begyndelsen af ​​sætningen "RP tid!"; bare skrive det rigtigt, som det er).
   • Vær realistisk. Medmindre du laver en quiz om fantasy, holde sig til den muligt, det virkelige liv situationer læserne kan finde sig selv i. For eksempel, hvis RP er "Du ser et lille barn bliver mobbet af nogle få bøller. Hvad gør du? ", ikke sætte svar som" Jeg bruger min tryllestav til at forvandle dem til frøer ", da intet menneske kan gøre sådan noget.
  • Undgå at spørge den frygtede "Hvad er dit foretrukne farve?" spørgsmål. Alle der har været omkring Quizilla ganske lidt rent hader det. Det bruges på næsten alle freaking quiz.
 11. 11
  Tilføj egnede svar på dine spørgsmål. Giv hvert spørgsmål et par resultater skrive mindst 3 resultater for hvert spørgsmål. Svarene skal holde både spørgsmålene og de ​​tilsvarende resultater, det er derfor at gøre passende svar er måske den mest vanskelige ting i at gøre en quiz.
  • Husk, at når du skriver svarene, har du to muligheder: Du kan foretage et spørgsmål enten enkelt-select eller multi-select. Det er tilrådeligt, at du kun sætte vælge flere spørgsmål, når karakteren af det spørgsmål, kræver det, ellers kun bruge single-select, fordi en alt-multi-select-spørgsmål quiz vil rod op på resultaterne.
  • Altid give en mellemmand svar på et ja / nej spørgsmål, eller til en "hvor meget" pågældende quiz takers vil ofte stoppe med at tage quizzen, hvis de ser, de ikke har fået mere end to valgmuligheder for hvert resultat.
  • Tilføj logiske svar på hvert spørgsmål. Tilfældige svar kan synes sjovt, men de er ofte helt irrelevant for resultaterne.
  • Forsigtig! Tegngrænsen for svar er dobbelt så lille som en for spørgsmål: 130 tegn. Du kan have problemer respekterer det.
  • Den rette mængde af svar i forhold til resultater. (IE 3 resultater = 3 svar med hvert spørgsmål.) Punkterne fører til forskellige resultater afhængigt af antallet af point for hvert svar.
 12. 12
  Knytte den enkelte svar på et resultat. Der er en "Vælg eller opret resultat" kasse foran hvert svar. Vælg et resultat for hver tilsvarende svar. Det er derfor, det anbefales at sætte det samme antal resultater og svar pr spørgsmål i dit quiz-så at hvert svar på et spørgsmål, vil have en tilsvarende resultat.
 13. 13
  Gem din quiz (klik på "gem som kladde"), og klik derefter på "Næste" knappen nederst på skærmen. Nu er din quiz er oprettet. Godt. Du er nu på "Options"-skærmen. I afsnittet Sikkerhed, har du et par muligheder, som du kan begrænse adgangen til din quizzer. Det kan ses af enten alle (anbefales), dine venner (hvilket betyder andre brugere af Quizilla du har tilføjet som venner), eller kun personer, der kender adgangskoden (tilfælde, hvor du skal angive en adgangskode). Du kan også få et par muligheder relateret til, hvad andre kan gøre med din quiz: Du kan tillade eller nægte andre brugere at kommentere din quiz, for at dele det med andre på deres myspace, og se alle resultater (check Ja, folk ofte gerne at se, hvad de kunne have fået, hvis de kontrolleres andre svar). I det andet afsnit kan du mærke quizzen at kategorisere det sammen med andre (mere eller mindre) relateret quizzer. Prøv at være så specifik som du kan i tagging. Igen, gemme det.
 14. 14
  Sætter en ære i at skabe din første quiz om Quizilla! Se det, hvis du vil. Hov, vent for andre mennesker at tage det og kommentere på dit arbejde.

Tips

 • Lav en såkaldt "Quizilla Notebook", og notere ned alle de quiz ideer, der kommer til dit sind, når du ikke er på computeren. Bære den med dig i skolen / arbejde.
 • Omhyggelig, når de foretager alt for populær quizzer som "Hvilken type pige er du?". Hvis du søger Quizilla lidt og tage nogle quizzer med det samme navn, vil du se, at de spørgsmål og svar er primært de samme. Hvis du virkelig ønsker at gøre en quiz om dette emne, så prøv ikke at medtage disse spørgsmål, finde en anden type spørgsmål læseren skal besvare. For at opsummere det, gøre alt quiz af jeres måde adskiller sig fra massen af ​​andre quizzer med samme titel læserne vil sætte pris på din originalitet og sats højt.
 • Altid, altid, altid bruge en ordentlig, tegnsætning og grammatik. Dette kan ikke understreges nok. Det er det eneste, der adskiller dig fra massen af ​​dumme preteens, der synes at have overtaget Quizilla. Skrivning lyk dis (som dette) eller skrive Like This (maskinskrivning som dette), vil ikke få dig åndeligt tættere på de børn.
 • Være alvorlige. Bare fordi joke emner slettes ikke fra Quizilla ligesom de er fra Google, betyder det ikke, bør du skrive en quiz på én. Overholde de samme regler, når de vælger, hvad de skal skrive om, da der er på Google (primært) - ingen joke emner, ingen sarkastisk tone, ingen seksuelt ladet indhold, ingen reklame, ingen smålige indhold og så videre.
 • Husk, at Quizilla er hovedsageligt et website for teenagere. Selvfølgelig kan du udgive ting på Quizilla selvom du er ældre, men anerkender, at de fleste af de brugere og / eller besøgende ikke vil nyde quizzer relateret strengt til "voksen-ting" (som arbejde, økonomi, ægteskab, bliver en forælder og så videre). Skriv om emner, der vedrører teenagere, de især har brug for råd fra en ældre, mere erfaren person på deres hverdag problemer.

Advarsler

 • Spørg aldrig læseren at vurdere og budskab i slutningen af ​​en quiz, eller værre, sætte "Vil du sats og budskab?" som det sidste spørgsmål, at have sådan en triviel ting således påvirke læserens resultat. Det er det lamest ting at gøre på Quizilla. Hvis personen kunne lide din quiz, vil de sats, hvis ikke, vil de ikke sats. Det er så simpelt som det, ingen grund til at tigge om rating og messaging.
 • Nogle mennesker bliver irriteret over den samme gamle "Hvad er dit foretrukne farve?" spørgsmål. Du kan stadig bruge dette som et spørgsmål, det er en nem måde at hjælpe med at få quizzen overstået og komme videre, er det blevet en Quizilla tradition!
 • Den "Gem som kladde" knappen måske ikke altid virker, når du trykker på den. Det er muligt at oprette din quiz i én sammenhæng, og derefter udgive det samme, og du kan endda få en adgangskode, så ingen vil være i stand til at se din quiz indtil du manuelt har fjernet adgangskoden.