Wkudk

Hvordan du optimerer din netbook

En netbook er den populære lille version af en bærbar computer. De fleste mennesker køber en netbook som en økonomisk, der giver bedre mobilitet. Sørg for at du får nok mobilitet og sætte den op til at have maksimal skærmplads og læsbar tekst.

Steps

Hvordan du optimerer din netbook. Vælg den rigtige skærmstørrelse.
Hvordan du optimerer din netbook. Vælg den rigtige skærmstørrelse.

Hardware overvejelser

 1. 1
  Vælg den rigtige skærmstørrelse. De fleste mennesker med gå efter de 9 "skærm (1024 x 600). Mindre end den ofte betyder en lavere, at de fleste websider ikke vil passe ind, præsentere dig med en vandret scroll-bar. En 10" model tilbyder en større tastatur og mere læsbar tekst. Mennesker med nedsat syn kan endda overveje en 12 ". Selvom det ikke er en netbook længere, er det stadig mere bærbare end en 15" notebook. I dette interval, du også finde bedre hardware specifikationer end de relative simple netbooks, men med en højere pris som godt.
 2. 2
  Tag mindst en seks-celle batteri. Husk, at med tiden batteriets ydeevne vil falde. Du tager en netbook med dig uden strømforsyningen, så du har brug for mere autonomi. Nogle modeller er løftet højere op takket være den større batteri, hvilket giver bedre ventilation og et godt greb til at holde det bedre. I situationer, hvor du vil arbejde længere på din netbook end den forventede batteri varighed, kan du tage strømforsyningen med dig eller et ekstra batteri.
 3. 3
  Få mindst 1 GB RAM, hvis du bruger Windows XP.
 4. 4
  Pluk relevante drev typen. SSD (solid state disk) støvler hurtigere og er mere robust. På den anden side, HDD (harddisk) typisk holder mere og fungerer bedre, hvis du bruger krævende programmer eller downloade masser af musik eller videoer. Tilføjelse af en bærbar harddisk går på bekostning af mobilitet.
 5. 5
  Brug et neopren sleeve med lynlås. De gør ikke netbook meget større, men stadig beskytte det mod støv, regn og stød. Prøv det med det største batteri monteret. Alternativt kan en toilettaske anvendes. De er billige, vandtæt og efterlade en smule plads til ekstra batteri eller adapter.

Software opsætning

Dette afsnit vil dække hvordan du justerer dit system til at øge ydeevnen, gør mere værdifuld skærmplads til rådighed og øge læsbarheden af ​​tekst.

Windows XP

 1. 1
  Hvis du foretrækker at have processorkraft og hukommelse mere end et slankt udseende af dine vinduer skærmen, justere følgende indstillinger:
  • Gå til Start i proceslinjen (nederst til venstre)
  • Kontrolpanel (i klassisk visning) -> System.
  • Klik på fanen Avanceret.
  • I Performance Area, skal du klikke knappen Indstillinger.
  • Klik på fanen Visuelle effekter.
  • Kontroller Juster til den bedste ydelse radioknappen.
 2. 2
  Vælg baggrund ingen i displayet egenskaber kontrolpanelet. Et baggrundsbillede tager nogle ressourcer, selv minimal.
 3. 3
  Kør Microsofts klare typen tuning. Gør dette efter trin et. Du kan også bare gentage det via kontrolpanelet, hvortil der føjes efter installationen.
 4. 4
  Foretag vinduesrammer mindre og skrifttypen større.
  • Gå til Start i proceslinjen (nederst til venstre).
  • Kontrolpanel (i klassisk visning) -> Display -> Udseende.
  • På området Vinduer og knapper vælger Windows klassisk stil og i marken Skriftstørrelse sætte Large.
 5. 5
  Auto-skjule proceslinjen i bunden af skærmen. Højreklik på det, gå til Egenskaber og tjek Auto-hide.
 6. 6
  Indstil smarte strømstyring (se tip afsnit):
  • Gå til Start i proceslinjen (nederst til venstre).
  • Kontrolpanel (i klassisk visning) -> Strømstyring.
  • Først aktivere dvaletilstand. Så gå til fanen Avanceret. Sæt de følgende indstillinger: Luk låg = Gør intet, afbryderknappen = Spørg mig hvad jeg skal gøre, sove-knap = dvale.
  • Hibernate kun hvis du har diskplads til rådighed. Husk filen er omtrent lig med mængden af ​​RAM.

Browser

 1. 1
  Sæt en mindste skriftstørrelse, at hjemmesider kan bruge. Forhindre en hjemmeside fra at bruge en skrifttype, der er mindre end hvad du er i stand til at læse. Den browsere Mozilla, Opera og Safari giver denne mulighed gennem konfigurationsindstillingerne.
 2. I Mozilla gå til menuen Funktioner, Indstillinger -> indhold -> skrifttyper og farver -> Avanceret og justere feltet minimumsskriftstørrelse (anbefalet er en skriftstørrelse på 13 eller 14 pixel på en 9 "skærm).
I opera det er næsten ens. Gå til menuen Funktioner, Indstillinger -> Avanceret -> skrifttyper og justere feltet minimum skriftstørrelse. i krom gå til menuen Funktioner og derefter optioner -> ændre skrifttype og sprogindstillinger -> under kølerhjelmen og justere den numeriske del i felterne for skrifttype. i safari gå til modify menuen, og derefter præferencer -> avanceret og juster feltet aldrig bruge skriftstørrelser mindre end...
2
I Mozilla flytte alle elementer fra bogmærker værktøjslinjen til den store tomme plads du har i menulinjen.
 • Gå til menuen Vis og derefter Værktøjslinjer -> Tilpas.
 • I menulinjen er der en skitseret rektangel mellem menuen Hjælp og Throbber. Det er kendt som et fleksibelt rum. Klik og træk, at fleksibelt rum fra menulinjen i værktøjslinjen paletten. Når du gør det, vil Throbber hoppe mod venstre for at kæle op nær menuen Hjælp.
 • Træk Bookmarks Toolbar Varer i hovedvinduet på menulinjen, hvilket placerer den mellem menuen Hjælp og Throbber, klik derefter på Udført i værktøjslinjen palet box.
 • Gå tilbage til menuen Vis, og derefter Værktøjslinjer og fjern markeringen Bookmarks Toolbar. Dette lukker nu tomme bogmærker værktøjslinje.
3
Også for Mozilla installere tilføjelser searchbar Autosizer, lille menu og knapper. Fra den sidste bruge knapperne Skjul / Vis værktøjslinjer, Toggle Minimumsskriftstørrelse, Toggle Menulinje og hvad andre knapper er nyttige for dig.
4
Zoome ind og ud, mens du ser med ctrl + musehjulet rulles (eller med det lodrette område på højre side af touchpad). Det virker i alle populære browsere. I nogle browsere, de scroll-zoom-funktion resulterer i en side zoom på alt indhold i andre kun påvirker teksten.
5
Du stadig ønsker mere plads, mens du surfer? Bare tryk på F11 for at skifte til. Det virker i alle nyeste browsere.

Tips

 • Relateret til Power option indstillingerne som beskrevet ovenfor:
  • Den netbook er ofte brugt ved sofabordet. Mens kaffen bliver serveret, må du hellere lukke låget for at beskytte mod skadelige udslip. Når du igen åbne, behøver du ikke ønsker at indtaste et password. Også, mens du henter du måske ønsker at lukke låget, uden at systemet lukkes ned. Lukning af låget vil altid slukke for skærmen, uafhængigt af software-indstillinger, for at undgå overophedning og for at spare energi.
  • Når du går på toilettet, skal du trykke på power knappen, og vælg Standby, så dine kolleger kan ikke snige ind i din e-mail, og du sparer på batteriet og kan genoptage sit arbejde umiddelbart efter tryk på en vilkårlig knap.
  • Husk du kan også låse adgang til din computer ved at trykke på Windows-eller Home-knappen Home på tastaturet (normalt venstre for space-baren ved siden Alt) + L.
  • Når du går til frokost, men vil genoptage bagefter trykke på sleep knappen og din computer går i dvale, bevare alle de åbne vinduer som før.
  • Under alle muligheder til rådighed under power knap kan du genstarte selvom touchpad eller tastatur virker ikke (ikke begge sammen). Sluk computeren, før du går på vågeblus, mens opladning af batteriet til næste dag.
 • Høj skærmens lysstyrke belaste dine øjne meget mere. Drej skærmens lysstyrke så lavt som du kan, sikrer minimal nødvendig kontrast afhængig af den omgivende belysning. Normalt indendørs du kan indstille den til minimum. Du skal finde det som en tastaturgenvej (Fn-tasten i kombination med venstre pil eller en F-nøgle).

Advarsler

 • Respektere og beskytte dit sociale liv. At være i stand til at tage din netbook overalt kan øge ELLER ødelægge dit sociale liv. For at se de billeder, du har foretaget på en dag tur sammen med venner er meget pænere end blot at sende dem via e-mail den næste dag eller se dem på det lille display i et kamera. På den anden side, hvis du kommer til parken og netbook holder dig fra at spille baseball med dine børn måske din ægtefælle begynder at fortryde, at de nogensinde har købt dig skid. Det er lidt ligesom internettet, kan du bruge det eller misbruge den.
 • Hvis de bruges til en omfattende mængde af tid en computerskærm kan belaste dine øjne. Du absolut skal sætte en mindste skriftstørrelse, som beskrevet ovenfor, og undgå omfattende brug af enhver computer skærm, stor eller lille. Den ideelle minimumsafstand for en note-eller netbook skærmen kan måles ved at tage siderne af skærmen med dine hænder, og derefter strække dine arme. På denne måde kan du også nå tastaturet godt.
  Tag korte, hyppige pauser for at lindre dine øjne og strække benene (2-3 minutter hver 15-20 minutter).
 • Denne artikel beskriver konfigurationen af ​​Windows XP Home Edition, Mozilla 3, Opera 9, Chrome 3 og Safari 3. I andre versioner kan det variere.