Wkudk

Sådan skriver en berømt blog

Blogs, eller web logs, er en af ​​de hurtigst voksende middel til massekommunikation. Selvom blogs oprindeligt fået mainstream opmærksomhed i 2000'erne gennem artikler i fremtrædende aviser og blade, flere populære weblogs nu rivaliserende traditionelle medier i form af læserskare og, velsagtens, kulturel relevans. Den "blogosfæren" har påvirket valg og virksomhedernes politik, og nogle blogs har millioner af læsere om dagen. Desuden er de sjove at læse, og skrive dem kan være sjovt, også.

Steps

Sådan skriver en berømt blog. Vælg hvilken type blog, du ønsker at oprette.
Sådan skriver en berømt blog. Vælg hvilken type blog, du ønsker at oprette.
 1. 1
  Vælg hvilken type blog, du ønsker at oprette. Skabe sig en niche og vælge en fængende titel, der indfanger essensen af ​​din blog. Husk, at en blog, ligesom dit tøj, er en forlængelse af dig. For de fleste mennesker, kan din blog websted være det eneste, de identificerer dig med, og du vil være sikker på, at hvem du er på indersiden er afspejlet i din blog.
 2. 2
  Beslut hvor ofte du vil sende. Nogle hævder, at udstationering mindst én gang hver dag er bedst. Nogle siger også, at tre hurtige indlæg om dagen er langt mere effektive end et langt indlæg hver tre dage. Alligevel andre stadig hævde, at når de opdaterer en blog hver anden dag, de får flere læsere end når du opdaterer to eller tre indgange på en enkelt dag. Skriv, når du ønsker - det er indholdet, der tæller! Uanset hvad du gør, så husk, at for de fleste bloggere, det handler om at læse, og mange af dem ville foretrække kvalitet frem for kvantitet. Når du går i gang, vil du opdage, at du tiltrækker en bestemt læserskare, og du måske nødt til at justere, hvordan du arbejder din journal at formilde og holde læserne, du har opnået.
 3. 3
  Få nogle ting sammen på forhånd. Nogle anbefaler at sammensætte omkring en måned værd af materiale, før du fortælle nogen om din blog. Det anbefales, at du bare begynde at skrive og berømmelse vil komme med tiden. Du er velkommen til at gå tilbage og omskrive poster til at gøre alt bare den måde, du ønsker, før eller efter du "gå offentligheden." Du kan redigere en post til enhver tid med de fleste blog-sites. Skrivning af en populær blog sker ikke overnight. Essensen af ​​bloggen stammer fra at gøre tidsskrifter, hvilket betyder den blog er for dig. Arbejd det, hvordan du føler er mest hensigtsmæssig.
 4. 4
  Fortæl nære venner om din blog og bede dem om at fortælle deres venner. Ofte hvis du bruger det som en anden måde at netværke med folk omkring dig, får du en bedre respons. Hvis du skubber den for hårdt, skal du ikke blive overrasket, hvis de ignorerer din blog, fordi de kan føle du fisker efter komplimenter og opmærksomhed... husk, blogging handler om dig, og jo mere opmærksomhed du lægger ind i dig selv, i flere mennesker kommer til at mærke.
 5. 5
  Kig rundt på internettet for blogs, som folk elsker at læse. Læs og skrive til dem religiøst. Forlade en note, der rent faktisk har noget at gøre med deres websted, så de ved, du rent faktisk tog sig tid til at være opmærksom på den udstationerede materiale. Forvent ikke noget tilbage til gengæld. Bare kommentere vil forårsage andre til at være mere tilbøjelige til at besøge din blog og gøre det samme. Ofte, når du laver kommentarer til sites, vil et link til din egen personlige hjemmeside allerede inkluderet med din kommentar, medmindre du sender indlæg fra ét hosting sted til det næste. Hvis du er på ITW og du læser en blog på Myspace, så ville det være hensigtsmæssigt at medtage en sådan forbindelse.

Tips

 • Husk, at du kan være anonym for de fleste af dine læsere. Dette er en af ​​de bedste aspekter af blogging. Ingen behøver at vide, hvem du er! Hvis du foretrækker det, kan du endda opfinde en blog personlighed at bruge. Ikke desto mindre altid overveje at du skal være pæn og høflig, så alle har en handy-dandy tid online.
 • For alle nye eller avancerede blogger, ville det være klogt at være opmærksom på de engelske klasser og se efter måder uden for din blog til at udvide din skriftligt erfaring og ekspertise. En del af blogging er lidt ligesom at skrive for en avis. Husk at holde dine blogs godt fordelt, og hvis du kan titel dem, være vage, men opmærksomhed at få med titlerne.
 • Der findes forskellige typer af blogs, men de fleste falder ind under disse tre kategorier: personlig / tidsskrift, samarbejdsorienteret (mere end én forfatter), og aktuelt (baseret på et bestemt emne eller niche). Der er også photoblogs og link kompilering blogs. Succesfulde blogs finde en niche og holde sig til det. Er der nogle aspekter af dit liv, du brænder for at dele? Er du en ekspert i nogle område af viden? Er du besat med aktuelle begivenheder? Find din passion og din grund til at starte den blog, og gå efter det. Igen nøglen er: det er for dig, andre vil ikke være villige til at læse, hvis de fornemmer du prøver alt for hårdt at være populære.
 • Hvis du blog om aktuelle emner, kigge efter blogs og fora, der nævner disse emner og linke din blog i et svar. Dette er en meget effektiv måde at udsætte dit arbejde til nye læsere.
 • Har læst betingelserne for brug opmærksomt, før du bruger blog-platform, når du begynder at bruge hjemmesiden, og det vil blive betragtet, at du accepterer deres vilkår for anvendelse og accepterer at overholde en politik. HVIS DU IKKE ØNSKER AT DERES VILKÅR FOR ANVENDELSE, IKKE BRUGE STEDET.
 • HTML, det sprog, der bruges til at designe hjemmesider, er din ven. Læring grundlæggende HTML er langt nemmere end det fremmede sprog, du studerede i high school. Hjælp sektionen i Blogger.com kan lære dig alt det HTML, du har brug for at lære for at manipulere dit websted, tilføje links i tekst og alt andet du har brug for at gøre dit websted præcis den måde du ønsker det.
 • En personlig blog er nogle gange den sværeste stil at gøre. Selv hvis du er en genial forfatter og dybt sjovt, du skal huske, at folk, der kender dig "IRL" (i det virkelige liv) kan få adgang til din journal. Nogle bloggere har fundet mange skænderier er begyndt på grund af oplysninger, der blev offentliggjort i en personlig blog. Nøglen til dette er: a) Brug kun fornavne, hvis der gives tilladelse, hvis ikke, bruge den første initial på den person, og aldrig bruge efternavne. b) Hvis de oplysninger, du deler, kan få nogen ind i problemer eller såre nogle følelser, så gør posten private (så kun du kan læse det), eller ikke skrive det på alle. c) Husk at bloggen handler om dig, ikke om sladder eller hvad din mors onkels barns momma gjorde fyr over hele linjen i sidste uge... vi er ligeglade, og jeg er sikker på, at personen ikke ønsker, at alle på world wide web til at vide enten.
 • For at være ærlig, man egentlig ikke kommer til at bekymre sig om dit personlige liv, medmindre det er faktisk underholdende, eller de er dine nære venner. Pick et mål og kast med det. Men hvis du har noget i dit personlige liv, der skriger på opmærksomhed, gør verden en tjeneste og skrive om det. Dem, der kender dig for dit mål emner vil værdsætte det faktum, du har tilføjet et personligt element til din blog, og dem, der kender dig personligt, vil deltage i det sjove.
 • En god måde at gøre en populær blog er at gøre andre blogs populære. Det er, kan du besøge, læse og omtanke kommentere på andre folks blogs. På de fleste blogger sites, vil et link til din egen blog automatisk blive inkluderet i din kommentar. Så flere blogs du poster på, jo flere mennesker vil blive drevet til at besøge din blog. Selvfølgelig ikke bare gå videre og skrive et ord spam, fordi det kunne holde folk væk.
 • Linker til andre etablerede eller myndighed hjemmesider er også en god måde at netværke og gøre dig kendt i din niche, og andre bloggere til at dele "link kærlighed" med folk, der linker til deres site.

Advarsler

 • Må ikke være uhøflig, når blogging, fordi det vil gøre dig upopulær eller populære med uhøflige mennesker. Du ønsker ikke uhøflig bloggere eller læsere, der deltager i dit websted.
 • Indrømmet, være uhøfligt, hvis du ønsker. Kontrovers bringer ofte læsere.
 • Vær forsigtig med din identitet. Det er så let for nogen at finde dig gennem nettet eller for at finde dem, du taler om. Beskyt de mennesker, du kender, og medmindre de giver dig tilladelse, må du ikke bruge deres navne eller andre personlige oplysninger i en blog..
 • Må ikke sende din blog link overalt, fordi det rent faktisk kan virke uhøfligt, hvis du synes ekstremt desperat efter at få besøgende.