Wkudk

Sådan spiller pockie ninja

Pockie Ninja er et browser spil, der lader dig styre figurer fra hit Manga / Anime titler Bleach og Naruto at fuldføre quests og vinde kampene kampe mod andre online spillere.

Steps

Sådan spiller pockie ninja. Efter at have skabt en konto og logge ind, skal du klikke på "spil start" linket øverst til venstre på hjemmesiden.
Sådan spiller pockie ninja. Efter at have skabt en konto og logge ind, skal du klikke på "spil start" linket øverst til venstre på hjemmesiden.
 1. 1
  Gå til pockie ninja hjemmeside på http:/ / ninja.game321.com / og registrere. Du kan oprette en konto ved at udfylde en formular med en e-mailadresse, et bruger-id og en adgangskode. Du har også mulighed for at logge på via en, Yahoo eller Facebook-konto.
 2. 2
  Efter at have skabt en konto og logge ind, skal du klikke på "spil start" linket øverst til venstre på hjemmesiden. En menu med de tilgængelige spilservere vises. Vælg den server, du ønsker at spille i.
 3. 3
  Vent lidt, efterhånden som spillet belastninger. Det vil ikke indlæses, hvis du har Javascript og Flash slået fra i din browser. Når den er færdig initialisering, vil spillet tage dig til en karakter skabelse siden.
 4. 4
  Vælg en indledende tegn, du ønsker at styre. Indtast en unik karakter navn, og vælg en Ninja landsby, du ønsker at starte i. Disse landsbyer er de vigtigste Ninja landsbyer i Naruto: Fire, vind, vand, Lightning, og Earth landsbyer.
  • Du ønsker måske at basere dit valg på karakter statistik (værdier hvor stærk eller hvor hurtigt den karakter er, og hvor mange udholdenhed punkter, som han / hun har). Du kan også vælge baseret på våben brug. De tre vigtigste våben kategorier i Pockie Ninja er skarpe, Blunt og Fists. Din hovedperson vil være i stand til at bruge en. På den anden side, så hvis du allerede har en favorit fra Bleach eller Naruto serien, med alle midler hente ham eller hende.
  • Bemærk, at kun de understøttende tegn fra Bleach og Naruto er tilgængelige på karakter skabelse. Andre (mere magtfulde) karakterer som hovedpersonerne Ichigo Kurosaki eller Uzumaki Naruto er udformet, fundet, eller købt i spillet.
 5. 5
  Efter at have besluttet på dit primære karakter, skal du klikke på "slaget om 'knappen. Klik på 'OK' på den meddelelse, der vises.
 6. 6
  Vent til spillet til at indlæse. Det starter ved grubetæring dig mod Gaara. Hvis du er en fan af Naruto, så vil du helt sikkert føle sig bange for din karakter. Hvis du er ny til Naruto lore, tilstrækkeligt til at sige, at Gaara er meget magtfulde i manga / anime -serie. Han straks slår din hovedperson. Må ikke føle sig alt for dårligt om dette, spildesignere hensigt dig til at mislykkes i denne kamp. Selv hvis den off chance du banke ham ned, han får tilbage op og nederlag dig. Dette er en historie element - en af ​​dine motivationer vil nu være at blive stærk nok til at besejre ham.
 7. 7
  Følg tutorials. Ved første du kan føle meget hæmmet som spillet tvinger dig til at gå gennem tutorial quests. Bare følg instruktionerne, og det vil ske, før du ved af det. Når du er færdig med de tutorials du vil føle sig mere komfortable med in-game koncepter og navigation, og vil nu være i stand til at udforske spilverden i dit eget tempo.
 8. 8
  Komplet quests. Quests kan opnås ved at tale med Non-Player tegn (NPC'ere) eller acceptere quests udstationeret i den "Bounty Quest 'værelse.
  • En god måde at se alle mulige quests for din karakter niveau ved at bruge 'Quest Navigation' Menu i nederste højre hjørne af din.
  • Et udråbstegn (!) Over en bygning eller, og NPC betyder også en acceptabel søgen.
 9. 9
  Pick færdigheder eller teknikker til din karakter til at bruge. Når du har udfyldt nok quests, din karakter stiger i level, og låser én ny færdighed.
  • Du kan vælge de færdigheder, du ønsker din karakter til brug i kamp i 'Skill' i menuen.
 10. 10
  Når du nok, kæmper i arenaen. Vindende slagsmål mod andre spillere er en god måde at akkumulere medaljer (en in-game valuta, der bruges til at købe særlige poster) og øge din figurs liga.
 11. 11
  Gøre quests i Valhal og Las Noches. Disse er "dungeons", hvor du kæmper monstre for større belønninger. Valhalla spilles bedst med et team, mens Las Noches er en solo søgen. Det er nyttigt at lære kraftfulde færdigheder og få mere kraftfulde elementer, før raiding disse dungeons.
 12. 12
  Lær de opskrifter til crafting elementer i spillet. Bortset fra at købe dem, det er den måde at få mere kraftfulde genstande. Detaljerne om crafting og andre spil begreber er i spil guide.

Ting du behøver

 • Internet
 • Pockie Ninja downloades