Wkudk

Sådan tilsluttes TiVo til et WiFi-netværk

Dit TiVo skal være tilsluttet til deres servere for at opdatere med det seneste program information, og for at opdatere softwaren, der kører din TiVo enhed. Mens den mest almindelige måde at forbinde er med en telefonlinje, kan du også tilslutte din TiVo til dit trådløse netværk. Dette giver større båndbredde end den telefonlinje, og overflødiggør behovet for den irriterende telefonledning.

Steps

Sådan tilsluttes TiVo til et WiFi-netværk. Sørg for at din TiVo er kompatibel med trådløs adgang.
Sådan tilsluttes TiVo til et WiFi-netværk. Sørg for at din TiVo er kompatibel med trådløs adgang.
 1. 1
  Sørg for at din TiVo er kompatibel med trådløs adgang. Bemærk, at kun Serie 2 TiVo enheder er kompatible. Bemærk, at enhver enhed, der er en Directivo (dvs. en enhed, der fungerer som din DirecTV styreboks) ikke vil forbinde over det trådløse netværk uden tunge modifikation fordi DirecTV har deaktiveret USB-portene. Nogle virksomheder vil fjerne denne blok for dig, men tjenesten kan være lidt pebret.
 2. 2
  Besøg TiVo website for en liste over kompatible USB wifi adaptere. Mens sandsynligvis kun om nogen vil arbejde, der er et par på markedet, som ikke er kompatible. Du vil spare dig selv sorg ved at få en, der er kendt for at være kompatible.
 3. 3
  Sæt USB-wifi-enhed i USB-porten på bagsiden af din TiVo.
 4. 4
  Brug din TiVo fjernbetjening, meddelelser & opsætning, derefter indstillinger, så telefonen og netværksopsætning go. Vælg Rediger Telefon eller Network Settings, og vælg derefter Wireless Settings, og vælg derefter fortsætte til næste trin.
 5. 5
  Du vil se en liste over tilgængelige netværk. Forhåbentlig er dit hjemmenetværk opført - vælge det. Hvis det ikke er angivet, enten du har sat den op til ikke at udsende sit SSID din TiVo er uden for rækkevidde, eller dit netværk har et problem.
 6. 6
  Hvis du har sikkerhed aktiveret for dit hjemmenetværk, vil du nu blive bedt om at indtaste et password / WEP-nøgle. Gøre det.
 7. 7
  Vælg Ja, tilslut via netværket til at instruere din TiVo til dial-up over internettet i stedet for telefonlinjen.
 8. 8
  Afbryd din irriterende telefonlinje!

Tips

 • Du skal have software version 4.0 eller nyere til at forbinde til WiFi. For at finde din softwareversion, skal du gå til Beskeder & opsætning, marker System Information. Hvis din version nummer er under 4,0, bliver du nødt til at opgradere din software først. Bemærk at DirecTivos ikke vil køre version 4.0 af software, og muligvis ikke på forhånd Serie 2 Tivos.
 • Du kan nu også bruge dit Tivo til at se billeder eller video fra computere forbundet til det samme netværk, eller lytte til musik MP3-filer gemt på din PC.
 • For at opdatere softwaren til at køre USB Wifi enhed, har du stadig brug for en analog linje.