Wkudk

Sådan underclock en PC

PC'er er under-clocket for betydeligt længere hardware levetid, reduceret varmeproduktion (og dermed spredning), reduceret strømforbrug, øget stabilitet og reduceret støj fra mekaniske køling dele.

Steps

Sådan underclock en PC. Adgang computerens BIOS-indstillinger side (BIOS står for "Basic Input Output System").
Sådan underclock en PC. Adgang computerens BIOS-indstillinger side (BIOS står for "Basic Input Output System").
 1. 1
  Adgang computerens BIOS-indstillinger side (BIOS står for "Basic Input Output System"). Afhængig mærke af computer, kræver det at trykke på tasterne i løbet af en vis tid af boot processen. Nogle producenter kræver at trykke på "Delete" "F2" eller <Alt> + eller andre tastekombinationen mens systemet går gennem POST (Power On Self Test) eller viser et logo på skærmen.
 2. 2
  Find "frekvens / spænding kontrol" indstillinger. BIOS-skærme består generelt af flere sider af indstillinger. Hver side relaterer direkte til visse dele af edb-drift. Brug "PgDn" og "PgUp" eller "<-" og "->" piletasterne til at navigere til den side, der giver mulighed for justering af de ovennævnte variabler.
 3. 3
  Rul ned til "frekvens / spænding kontrol." Tryk på "Enter" eller bruge venstre og højre piletasterne til at vælge værdien. Brug piletasterne, + og - tasterne eller anden kombination til at justere værdien lavere.
 4. 4
  Sænk CPU "clock speed". Sænk disse værdier svarende til den ovenfor beskrevne måde (hvis du ikke kan det, fordi den er låst).
 5. 5
  Sænk front side bus (FSB) frekvens). Sænke disse værdier svarende til den ovenfor beskrevne måde.
 6. 6
  Sænk kerne-spænding (Vcore). Sænk disse værdier svarende til den ovenfor beskrevne måde (ikke sænke den for meget).
 7. 7
  Når du er færdig, skal du sørge for at gemme indstillingerne før du afslutter, ellers de gamle indstillinger vil forblive på plads. Hvis du tror du har lavet en fejl, skal du trykke på "Esc"-tasten for at afslutte uden at gemme.
 8. 8
  Ikke alle computer BIOS har "frekvens / spænding kontrol" indstillinger, måske låses af fabrikanterne.

Tips

 • Hvis du ikke er i stand til at starte på grund af forkerte værdier, skal du nulstille BIOS til "default" Dette kan opnås ved at fjerne BIOS batteriet i ti minutter eller deromkring, før du udskifter eller indsætte eller fjerne en jumper på pin på bundkortet, eller en anden metode beskrevet i manualen, og tænde for systemet.
 • Find eller downloade og udskrive en kopi af systemkortet eller computer manual BIOS sektion. Den nøjagtige BIOS adgang metode vil blive beskrevet her, sammen med yderligere oplysninger om dette emne og de øvrige værdier i BIOS sider.

Advarsler

 • Underclocking reducerer den samlede præstation.
 • Må ikke indtaste en adgangskode for BIOS-skærmen, som du ikke kan huske. En fuld BIOS reset kan være nødvendigt at slette adgangskoden. Manualen kan forklare metoder til at rydde glemte passwords, hvis dette sker.
 • Underclocking hulrum systemets garanti på de fleste computere, afhængigt af producenten.